ייעוץ איך אתם מתפקדים בחיטוב בשישי?

• פותח/ת השרשור plock88
  • פורסם בתאריך

plock88

משתמש פעיל
681
2
נק' מוניטין:
181
681
2
גרייט שייפ
כותרת^^
בעקרון אני על תפריט , אבל שישי ושבת אין סיכוי שאני נשאר על תפריט כי אני בד"כ אוכל עם משפחה(סבתא וכו'..) , וגם יציאות עם חברים וגם עם חברה..

מעניין אותי לדעת מבין המקפידים שמבנינו מה אתם עושים ?

אני פשוט הולך לפי התפריט ולא זז ממנו לא משנה איזה יום זה !
אבל אם אצלך זה קבוע ככה בימי שישי למה שלא תעשה דיאטה דלת פחמימות או משהו כמו psmf שיש לך העמסה כל שבוע ?

• פותח/ת השרשור
כי אני על אחוז שומן יחסית גבוה (סביבות 18-19) ככה שאין צורך בדל פחמימה בשלב הזה. עוד חודש אני יגיע למצב שאני ישקול אם לעבור או לא.
את האמת זה לא ממש חדש לי , הכוונה ל "חיטוב" . עשיתי המון פעמים ותמיד הייתי בשישי ושבת רושם את כל מה שאני אוכל על דף כולל כמויות וכאלה ובאמצע היום הייתי שם במחשבון קלוריות עם הערכים של חלבון-פחמ'-שומן ואז משלים לי את המשך היום לפי הארוחת שישי והיציאה עם חברים...ממש לא קל , אבל מה דני? אתה רוצה להגיד לי שבארוחת שישי אתה פותח קופסת טונה +קוטג' ושייק חלבון כשאחרים אוכלים עוף בתנור ?

מה הבעיה? תאכל מה שבא לך העיקר שתגיע לערכים הסופיים שדרוש.
בד"כ יהיה קשה כי רוב המאכלים שאוכלים לא מפוצצים בדיוק בחלבון, אז מקסימום תשלים מאבקה\טונה.

• פותח/ת השרשור
אין ממש בעיה , פשוט רציתי לשמוע מה אתם עושים בשישי ? , אתה רושם גם את מה שאתה אוכל ושם במחשבון קל' באינטרנט ? או גם כמו דני עם תפריט?
או שבכלל יש כאלה שבשישי עושים הפסקה מהכל ונהנים ויוצאים ומשבת חוזרים רגיל לתפריט..

אני לא עובד עם תפריט אף פעם, תמיד עוקב בערך לפי שלד ודואג להכניס מספיק קלוריות\חלבון.
אל תהיה אובססיבי לדעתי עם תפריט בשישי, אבל מצד שני אל תשתחרר גם יותר מדי ותאכל גם את כל השולחן שבת 😃

כי אני על אחוז שומן יחסית גבוה (סביבות 18-19) ככה שאין צורך בדל פחמימה בשלב הזה. עוד חודש אני יגיע למצב שאני ישקול אם לעבור או לא.
את האמת זה לא ממש חדש לי , הכוונה ל "חיטוב" . עשיתי המון פעמים ותמיד הייתי בשישי ושבת רושם את כל מה שאני אוכל על דף כולל כמויות וכאלה ובאמצע היום הייתי שם במחשבון קלוריות עם הערכים של חלבון-פחמ'-שומן ואז משלים לי את המשך היום לפי הארוחת שישי והיציאה עם חברים...ממש לא קל , אבל מה דני? אתה רוצה להגיד לי שבארוחת שישי אתה פותח קופסת טונה +קוטג' ושייק חלבון כשאחרים אוכלים עוף בתנור ?
למה פשוט לא לשמור את החזה עוף +אורז לארוחת ערב ואת השייק לשים בצהריים? וכן היה לא מעט מצבים שאכלתי טונה במים עם אורז בארוחת שישי

מה הבעיה לאכול רגיל ולהשאיר 300-500 קלוריות ספר לארוחה הזאת מקסימום לדלג על ארוחה ביום או לאכול איזה נתח בשר עם קצת סלט ולשתות קולה זירו

אין ממש בעיה , פשוט רציתי לשמוע מה אתם עושים בשישי ? , אתה רושם גם את מה שאתה אוכל ושם במחשבון קל' באינטרנט ? או גם כמו דני עם תפריט?
או שבכלל יש כאלה שבשישי עושים הפסקה מהכל ונהנים ויוצאים ומשבת חוזרים רגיל לתפריט..
זאת כולה תקופה מסוימת שבה אתה לא אוכל
בד"כ אני מתכנן את ההעמסות שלי בשישי אבל בימים שלא אני מחפש תחליפים שאוכלים בשולחן שנכנסים לי בערכים-יש לי סקופ חלבון? ואמא הכינה טונהא ז אני לוקח 100 גרם טונה
וכ'ו

יום שישי אני עובד בקיטרינג אז אני תוכן שם בשר :]]]]
ושבת מה שיוצא.
הבעיה בימים שאני בבית זה לא לשמור על התפריט אלה להגיע לתפריט... אז ימי שבת למשל אני בקושי אוכל משהו במהלך היום ואז בערב מתחיל העמסה P:

שישי אוכל לפי התפריט רק בלי הפחמימות והשומן, ובערב אוכל מה שבא לי (מ 8 בערב ועד שאני הולך לישון)
שבת חוזר לתפריט

בשישי עד הערב מנסה לצרוך כמה שפחות פחמימות, בארוחת ערב אוכל כמו שצריך אם באותו יום אני יוצא וגם שותה אלכוהול אז משתדל לעשות אירובי בשישי בבוקר/צהריים של 40-50 דקות.

בעיקרון לא ממש מתייחס לתפריט אבל כן שומר על חלבון ופחמימה גבוהים (במסה) ובחיטוב אני מסדר את זה להעמסות שישי- שבת

• פותח/ת השרשור
אורן אני כמוך עשיתי בשישי..
אלי אתה על דל פחמימה בחיטוב ואז עושה לך כל שישבת העמסה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית