הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אומניות לחימה + איזה סוג אימון?

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
אני כרגע עושה SS בתוספת מקבילים, מתח ושכיבות סמיכה כל אימון, בקרוב מתחיל WEIGHTLIFTING בבת ים.
אני חושב על להתחיל אומניות לחימה בנוסף (JEET KUNE DO למי שמכיר, מה שברוס לי יצר או שאולין קונג פו. אם אתה לא מכירים אל תתייחסו/תוכלו להבין ביוטיוב במה מדובר), אבל השאלה היא האם אימוני כוח ומשקולנות בתוספת אומנות לחימה לא יפגעו אחד בשני?
חוץ מזה-
מה עדיף לאומניות לחימה, כוח או סיבולת?
לדעתי האישית כוח- עדיף להוריד בן אדם באגרוף אחד מאשר לתת 30 אגרופים שלא יפגעו בו, אבל לא להתעייף.
השאלה היא מה בתכל'ס עדיף?
נ"ב:
אימון הוויטליפטינג כולל 4 אימונים בשבוע.

אתה מתפזר יותר מדי... תחליט מה הכי חשוב לך ותתחיל אותו תקופה, אם תראה שיש לך זמן/אנרגיה/רצון תוסיף עו משהו.
להתחיל כמה דברים במכה זה מתכון בטוח להתייאש מכולם אחרי חודשיים.

סליחה שאני מזלזל פשוט אני אומר לך את זה מנסיון:
אל תתקרב לשאולין קונג פו זה בזבוז זמן וכסף!
אתה יכול להתאמן כמה שנים ולגלות שברחוב אתה סתם אפס מול ערס, אין שום אפקטיביות בלחימת רחוב, מלבד זאת אתה יכול לראות איך הלוחמים של השאולין קונג פו קיבלו נוקאווט בmma, אם אתה הולך על קונג פו כדרך חיים זה משהו אחר, אבל אם אתה חושב שזה יעזור לך להגן על עצמך כדאי שתחפש אומנות לחימה יעילה יותר.

אם בכל אופן החלטת להתאמן שאולין קונג פו לך על אימוני סיבולת זה יעזור לך המון.

אם אתה אוכל טוב לא צריכה להיות בעיה
אני כרגע לא מתאמן באמנויות לחימה אבל הייתי מתאמן אימונים מאוד מרוכזים במשך חצי שעה בערך 3,4 פעמים בשבוע בנוסף עם אימוני משקולות עצימים ולא ראיתי בעיה. (אני מדבר על אימון מרוכז לא מריחה של שיעור שלם עם חימום ומתיחות ותנועות באוויר).

לגבי מה חשוב יותר סיבולת או כוח?
שניהם חשובים, אבל את הסיבולת אתה יכול לקבל דווקא מהאומנות לחימה עצמה, ובתחום של המשקולות תעבוד על כוח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית