ראשי הציבור החרדי: אינטרנט זה חטא. ילדים שבביתם תימצא התועבה יסולקו מבית הספר

פחחחחחחחחחחחחחחח..............ממתי השטחים בעולם מתנהלים לפי "מי היה קודם?" ארה"ב נשלטת ע"י האינדיאנים? אוסטרליה ע"י האבוריג'נים? זה שהם מאמינים בסוס מעופף לא אומר שאנחנו צריכים להאמין בנביא שחי בקיבה של לוויתן. ומבחינתי - כל אחד שאני איכשהו אצליח לשכנע לא להאמין באלוהים ובשטויות שלכם - מבחינתי עשיתי מצווה. ותודה באמת שאתה מזכיר את היטלר, ועוד פעם מראה כמה אתה גזען, וכמה לדעתך היהדות היא גזע כי צריך ללכת לפי שורשים.

אירוני זה שאתה עדיין משוטט לך באינטרנט ועדיין רואה טלויזיה (אני מניח אם אתה יודע מי זה ג'קי צ'אן ומה זה הסרט מהיר ועצבני) ככה שגם אתה חוטא בלראות את התכנים השוטפי מוח האלו. או שאתה פה רק בשביל לגאול אותנו? התנ"ך עבר מליון ואחד ידיים איך אתה יודע שלא שכתבו אותו וכתבו אותו מחדש 300 פעם בערך. חוצמזה שהדבר היחידי הכתוב שאלוהים נתן לנו זה את עשרת הדברות, כל השאר התנך זה בעצם תיעוד של ההיסטוריה ע"י אדם. אולי אלוהים לא פרס את ים סוף? אולי בעצם גנבו סירה והכניסו את כולם לסירה ואז חצו את ים סוף אבל בעצם היה יותר מגניב (ומושך) היה לרשום שאלוהים חצה את ים סוף לשניים? איך אתה כל כך בטוח שמה שאתה קורא שם זה במאה אחוז מה שקרה? עם ההנהגה הדתית של היום אני לא אתפלא אם הם שכתבו את התנ"ך לפי האינטרסים שלהם ולא לפי מה שבאמת קרה. הבן אדם היחידי שעוד איכשהו ייצג אתכם בכבוד היה הרמב"ם ובגלל שהכתבים שלו היו קצת לא נוחים (מה צריך לעבוד?!?!?!?) הוקיעו אותו.

אירוני זה שאתה עדיין משוטט לך באינטרנט ועדיין רואה טלויזיה (אני מניח אם אתה יודע מי זה ג'קי צ'אן ומה זה הסרט מהיר ועצבני) ככה שגם אתה חוטא בלראות את התכנים השוטפי מוח האלו. או שאתה פה רק בשביל לגאול אותנו? התנ"ך עבר מליון ואחד ידיים איך אתה יודע שלא שכתבו אותו וכתבו אותו מחדש 300 פעם בערך. חוצמזה שהדבר היחידי הכתוב שאלוהים נתן לנו זה את עשרת הדברות, כל השאר התנך זה בעצם תיעוד של ההיסטוריה ע"י אדם. אולי אלוהים לא פרס את ים סוף? אולי בעצם גנבו סירה והכניסו את כולם לסירה ואז חצו את ים סוף אבל בעצם היה יותר מגניב (ומושך) היה לרשום שאלוהים חצה את ים סוף לשניים? איך אתה כל כך בטוח שמה שאתה קורא שם זה במאה אחוז מה שקרה? עם ההנהגה הדתית של היום אני לא אתפלא אם הם שכתבו את התנ"ך לפי האינטרסים שלהם ולא לפי מה שבאמת קרה. הבן אדם היחידי שעוד איכשהו ייצג אתכם בכבוד היה הרמב"ם ובגלל שהכתבים שלו היו קצת לא נוחים (מה צריך לעבוד?!?!?!?) הוקיעו אותו.

לאשה אין זכות לגופה והיא מחוייבת לקיים יחסי מין בכל עת שיחפוץ בעלה (רמב"ם, משנה תורה, הלכות אישות, פרק כא' הלכה ז' \ שו"ת חתם סופר, חלק ז' סימן כה').

בעל יכול להכות ולהצליף באשתו במידה וזו תמנע מלעשות את המלאכה שצווה עליה לעשות (רמב"ם, משנה תורה, הלכות אישות, פרק כא' הלכה י').

"
הבן אדם היחידי שעוד איכשהו ייצג אתכם בכבוד היה הרמב"ם"
facepalm

כתבתי , "עוד איכשהו...." לא אמרתי שהוא האבא של המוסר הבינלאומי בעולם והכתבים שלו מושלמים בכל פרט ופרט.

דיי תפסיקו לפשפש ולחפש אותם...תנו להם לחיות איך שהם רוצים כל עוד זה הבחירה שלהם...
תאמינו לי שאם תכנסו לשורש העניין עם חרדי/רב תישארו פעורי פה...לכל דבר יש סיבה.

כתבתי , "עוד איכשהו...." לא אמרתי שהוא האבא של המוסר הבינלאומי בעולם והכתבים שלו מושלמים בכל פרט ופרט.

לפי דעתי זה גם לא איכשהו, זה פשוט טמטום של פאנט דתי.

דיי תפסיקו לפשפש ולחפש אותם...תנו להם לחיות איך שהם רוצים כל עוד זה הבחירה שלהם...

נכנסים עם מספיק חרדים ורבנים ונשארתי פעור פה, מהטמטום ומהשקרים.

• פותח/ת השרשור
כספי המיסים שלך הולך בית היתר למוסדות הלימוד הללו, כך שאני לא רואה טעם לא לפשפש ולחפש במקרה הזה. המדינה היהודית מוגדרת כ "יהודית דמוקרטית", אני רואה פה רק יהודית, בטח שלא דמוקרטית.

כספי המיסים שלך הולך בית היתר למוסדות הלימוד הללו, כך שאני לא רואה טעם לא לפשפש ולחפש במקרה הזה. המדינה היהודית מוגדרת כ "יהודית דמוקרטית", אני רואה פה רק יהודית, בטח שלא דמוקרטית.

עזוב אותך,במדינה כמו שלנו קל לטאטא את המצב העגום בהאשמת מיעוט זה או אחר,כל פעם מוסיפים מיעוטים,זה התחיל בהתיישבות הערבית,אליהם התווספו בני עדות המזרח,לאחר מכן זה המשיך עם ציבור האתיופים והרוסים בשנות ה90 המאוחרות גם החרדים ובשנות האלפיים המתנחלים....אבסורד עם שהיה מיעוט וכמעט הושמד...המיסים שהולכים אליהם הם מיסים שכל מוסד חינוכי במדינה מקבל,ההפך אם הם לא היו מקבלים היה פה אי שוויון,אין שום מיסים שחרדים מקבלים מעבר למה שהמדינה קבעה שגם אתה יכול לקבל ומקבל...
איזה הכפשות יש כאן הם לא משלמים חשבון חשמל ומים חחחחח כן בטח כאילו מישהו במדינה הזו לא משלם חשבון חשמל ומים,העובדה שמקבלים את ההכפשות האלה רק מחזקת את זה שהתרבות בארץ הזו היא מוטעת מיסודה,פשוט מחפשים במי לתלות את האשמה...
עצם העובדה שאתה לא חלק מהציבור הזה מעיד על הדמוקרטיה במדינה.
1234 לא התכוונתי שתחזור בתשובה אחריי שיחות עם רבנים התכוונתי שתבין את הצד שלהם בנוגע להחלטות האלה.
ולכל אוהבי הדמוקרטיה->מה איכפת לכם שלא יהיה אייפונים או אינטרנט הריי אף אחד לא כופה עליכם את זה.

קראת את המאמר שהבאתי? מכפישים אותם עלאק. עוד בריאתן שלא נותן לעובדות לבלבל אותו.

• פותח/ת השרשור
עזוב אותך,במדינה כמו שלנו קל לטאטא את המצב העגום בהאשמת מיעוט זה או אחר,כל פעם מוסיפים מיעוטים,זה התחיל בהתיישבות הערבית,אליהם התווספו בני עדות המזרח,לאחר מכן זה המשיך עם ציבור האתיופים והרוסים בשנות ה90 המאוחרות גם החרדים ובשנות האלפיים המתנחלים....אבסורד עם שהיה מיעוט וכמעט הושמד...המיסים שהולכים אליהם הם מיסים שכל מוסד חינוכי במדינה מקבל,ההפך אם הם לא היו מקבלים היה פה אי שוויון,אין שום מיסים שחרדים מקבלים מעבר למה שהמדינה קבעה שגם אתה יכול לקבל ומקבל...
איזה הכפשות יש כאן הם לא משלמים חשבון חשמל ומים חחחחח כן בטח כאילו מישהו במדינה הזו לא משלם חשבון חשמל ומים,העובדה שמקבלים את ההכפשות האלה רק מחזקת את זה שהתרבות בארץ הזו היא מוטעת מיסודה,פשוט מחפשים במי לתלות את האשמה...
עצם העובדה שאתה לא חלק מהציבור הזה מעיד על הדמוקרטיה במדינה.
1234 לא התכוונתי שתחזור בתשובה אחריי שיחות עם רבנים התכוונתי שתבין את הצד שלהם בנוגע להחלטות האלה.
ולכל אוהבי הדמוקרטיה->מה איכפת לכם שלא יהיה אייפונים או אינטרנט הריי אף אחד לא כופה עליכם את זה.
למוסד לימודי שממומן ע"י המדינה, אין זכות לתת הוראה שתלמיד שגולש באינטרנט יושעה מבית הספר.
תחשוב שהילדים שלך הולכים לבית הספר והמנהל מחליט שמי שלא בא מהיום עם קונדום על הראש, יושעה מבית הספר. עכשיו בוא תסביר לי איך זה שונה או שזכותו של מנהל הבית הספר (נניח בית ספר לא דתי אלא חילוני) להחליט ולכפות על תלמדיו ככל שעולה על רוחו?
למנהל בית הספר אין שום עניין במה שתלמדיו עושים לאחר שעות הלימודים - מחוץ למסגרת בית הספר. אם אותו מנהל רוצה, הוא יכול לנתק את בית הספר שלו מהאינטרנט שילדים לא יוכלו לגלוש במוסד הלימודי הספציפי הזה, אך לא בביתם.

משה אבוי לנו אם למנהל בית ספר אין שום עניין במה שתלמידיו עושים אחרי שעות הלימודים .

דווקא זאת יוזמה מבוכרת ורק מראה כמה אכפתיתות ובאמת חשוב להם מחינוך בני הנוער (אם זה נכון או לא כל אחד רואה את זה בדרך שלו) כלכך חשוב להם שהם מגדילים ראש(מי עושה את זה היום בעבודה שלו) ולא באים רק ללמד אלא באים באמת ללמד מהלב ודואגים שהילדים לא יתקלקלו(לדעתם זה קלקול) אני רואה בזה צעד מבורך אולי צריך בדרכים אחרות להסביר את הסיכוננים ולא להגיד שיעיפו מהבית ספר אבל הרעיון מוצא חן בעיני .

הנקודה שלי היא שאם זה היה מתבצע אי שם בבית ספר בכפר סבא,היו פה יותר שיתמכו ברעיון.

משה אבוי לנו אם למנהל בית ספר אין שום עניין במה שתלמידיו עושים אחרי שעות הלימודים .

דווקא זאת יוזמה מבוכרת ורק מראה כמה אכפתיתות ובאמת חשוב להם מחינוך בני הנוער (אם זה נכון או לא כל אחד רואה את זה בדרך שלו) כלכך חשוב להם שהם מגדילים ראש(מי עושה את זה היום בעבודה שלו) ולא באים רק ללמד אלא באים באמת ללמד מהלב ודואגים שהילדים לא יתקלקלו(לדעתם זה קלקול) אני רואה בזה צעד מבורך אולי צריך בדרכים אחרות להסביר את הסיכוננים ולא להגיד שיעיפו מהבית ספר אבל הרעיון מוצא חן בעיני .
זה די נוגד חלקים גדולים באמונה,לפי היהדות יש עניין לקחת את החול ולקדש אותו וכאן הם פשוט מתעלמים מכל החול האפשרי..

זה די ברור שהסיבה העיקרית שהם אוסרים על זה היא בגלל הגישה למידע שהאינטרנט מאפשר, ידע ודת כמעט תמיד מנוגדים אחד לשני ולכן האינטרנט מהווה סכנה לדת.

• פותח/ת השרשור

אז לטענתך למנהל בית הספר יש יד בכל הנוגע לתלמדיו לאחר שעות הלימודים. זאת אומרת שאם מחר הוא ירצה, הוא יטען שמי שלא אוכל כשר מחוץ לבית הספר, מושעה מבית הספר. בוא נלך יותר קיצוני, מי שלא שומר נגיעה מושעה מבית הספר. בוא נלך עוד קצת יותר רחוק, מי שלא מקיים יחסי מין עם סדין באמצע, מושעה מבית הספר.
אתה מסכים לכל הנ"ל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית