הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ראשי הציבור החרדי: אינטרנט זה חטא. ילדים שבביתם תימצא התועבה יסולקו מבית הספר

אז שיעשו צבא 😃

בסדר,פתאום קם אדם בבוקר ומרגיש שהוא פראייר,אחחחח במדינה עם צרות כמו שלנו מעניין אותנו למה אנשים אחרים לא עושים צבא בעוד שהשאלה האמיתית היא למה המצב הביטחוני באמת כמו שהוא?...
וברצינות מה זה משנה עושים צבא לא עושים צבא?....השתחררתי אחריי שנה ו9 על רפואי,תשנא אותי.

אם אתה לא מבין מה הבעיה באפלייה על רקע דתי (או במקרה הזה אי-דתי), אז אין שום טעם לנהל איתך דיון.

איזה חארטה זה הקטע של הצבא , הרי שחילוני לא מתגייס אומר שיצא על קב"ן כולם אומרים לו בונא אחי שיחקת אותה יצאת גבר , חוץ מיזה הרבה מאוד דתיים עושים צבא , אולי אתה מדבר על אברכים שאמורים ללמוד כל היום ובתנאי לזה דוחים להם את הגיוס , זה צו של בן גוריון שההמדינה קבעה בזמן שהיא קמה , אם הצבא הולך אחרי התורה ונשבעים בתורה , והשבועות הם בכותל אז שילכו אחרי התורה עד הסוף לא דף מהתורה כן ודף אחריזה לא .
כמו שאתה אומר אז שיעשו צבא , אז הם יכולים להגיד אז תיהיה אברך ... אבל מה התשובה לא בא לך כנ"ל הם .. עכשיו תגיד חובת המדינה , הם דוחים אתה גיוס וזה חוק מדינה שמאפשר להם .

אז הטענה שלך היא שאם חוק מדינה מאפשר את זה זה בסדר? גם חוקי נירנברג היו חוקי מדינה. בחיי שאתה הוכחה למשפט של איינשטיין: "יש רק שני דברים אינסופיים - היקום והטמטום האנושי. ואני עדיין לא בטוח לגבי הראשון."

אני רק טוען שאתה אומר להם ללכת לצבא , בטח אתה אומר להם בגלל הטענה ששירות חובה .
אז אני מסביר לך השירות חובה זה נכון עובדה לכך יש חוק מדינה , אבל יש גם חוק מדינה שהשירות לא חובה למי שמעוניין להיות תלמיד ישיבה וללמוד כל היום .

אותו צבא שאתה רוצה שהם יתגייסו אליו זה צבא שהוא בעצמו הולך אחרי הספר תורה, ובאותו ספר כתוב בשביל לצאת מלחמה צריך אנשים שיעסקו בתורה , אז השירות הצבאי שלהם זה שהם לומדים בישיבות .

מה קשור הוכחה למשפטים של אינשייטן ולטמטום האנושי ? אני מביא לך הוכחות למה שקורה במדינה לפי חוק מאז הוקמה המדינה ...

כל תגובה שלך יותר משעשעת מהקודמת. בן-גוריון הציב מכסה של 400 אברכים, והשאר היסטוריה.

ולא שמת לב שבדיוק נגד המצב הזה אנחנו יוצאים? זה שיש חוק מדינה לא הופך את זה לבסדר, ההיפך הוא הנכון. והצבא הולך לפי ספר התורה? הצבא סוקל הומוסקסואלים? הצבא משמיד את זכר עמלק? הצבא מדיר נשים?

יוצאים מי יוצא מאהל הפראיירים ? חחח 60 שנה לא הייתם פתאום אתם פראיירים ? אז קמו כמה אנשים אז ... ? לא ראיתי שזה הרוב ואני בטוח שלא משנה מה תעשו וכמה תיהיו שזה לא ישתנה ..

אז אם אנשים לא עושים כלום במשך 60 שנה, אז לפני כן הם היו פחות פראיירים? לפני שהעבדים באמריקה התקוממו, העבדות הייתה בסדר? בחיי שכל טענה שלך יותר מטומטומת מהשנייה.

חחח אתה לא מבין את העניין שהעבדים באמריקה התקוממו הם כנראה התקוממו כי משו לא היה בסדר בהתנהלות ובניהול , אבל אתם החילונים מצד אחד טוענים שצה"ל שומר עלינו והוא צבא חזק ומצד שני רוצים לשנות את הניהול שלו ... סתומרת אתם טוענים שצה"ל מתנהל כראוי והכל תקין ואתם גאים בו והוא הכי חזק והוא הדבר היחידי ששומר עלינו מצד שני אתם אומרים שמע ההתנהלות שלך לא טובה אתה מתנהג לא בסדר תשנה את ההתנהלות שלך .

והכי יפה זה שהוא לא משנה .. כנראה שגם צה"ל יודע שכוחו האמיתי הוא התורה : )

חחח אתה לא מבין את העניין שהעבדים באמריקה התקוממו הם כנראה התקוממו כי משו לא היה בסדר בהתנהלות ובניהול , אבל אתם החילונים מצד אחד טוענים שצה"ל שומר עלינו והוא צבא חזק ומצד שני רוצים לשנות את הניהול שלו ... סתומרת אתם טוענים שצה"ל מתנהל כראוי והכל תקין ואתם גאים בו והוא הכי חזק והוא הדבר היחידי ששומר עלינו מצד שני אתם אומרים שמע ההתנהלות שלך לא טובה אתה מתנהג לא בסדר תשנה את ההתנהלות שלך .

והכי יפה זה שהוא לא משנה .. כנראה שגם צה"ל יודע שכוחו האמיתי הוא התורה : )

מתי אמרנו שצה"ל מתנהל בצורה ראויה ותקינה? וצה"ל יודע שכוחו האמיתי בא מהדוד סאם. אם התורה זה מה ששמר עלינו בשואה, אז אני בוחר בדוד סאם ובצה"ל (הדוד סאם גם הציל אותנו בשואה).

ולא שמת לב שבדיוק נגד המצב הזה אנחנו יוצאים? זה שיש חוק מדינה לא הופך את זה לבסדר, ההיפך הוא הנכון. והצבא הולך לפי ספר התורה? הצבא סוקל הומוסקסואלים? הצבא משמיד את זכר עמלק? הצבא מדיר נשים?
🙌
ומה הכי מוזר שחרדים לא מתגייסים.
שבדת היהודית פיקוח נופש קודם שבת, זה פשוט מצחיק.

פיקוח נפש דוחה שבת - הכוונה אם לדוגמא בנאדם נדרס בשבת , יחלל השבת ויסע לבית החולים לקבל טיפול בשביל שלא יהרג עבור זה שיוכל לשמור עוד שבתות .

מה קשור גיוס לצבא לפיקוח נפש ?

http://www.sodot.tv/Site/ProDetile.asp?id=1782&CategoryID=1&SubID=62&PageView=1#player תראו עד הסוף ותבינו מה העניין של אלה שלא לובשים מדים אבל מתגייסם לצבא להגנה על צה"ל : ) באמת ממליץ לראות , הזוי להגיד שאנשים כאלה לא עוזרים דר"כ בתור אחד שעשה צבא אני באמת חושב שמה שהם עושים יותר קשה (ברור שבשטחים יותר קשה מבחינה פיזית , אבל ללמוד כל היום כל היום זה לא קל בכלל..)

פיקוח נפש דוחה שבת - הכוונה אם לדוגמא בנאדם נדרס בשבת , יחלל השבת ויסע לבית החולים לקבל טיפול בשביל שלא יהרג עבור זה שיוכל לשמור עוד שבתות .

אם הבן אדם גוי, היהודי לא חייב לחלל שבת ולטפל בו או לעזור לו. כך פסקו "חכמי" הדת המגניבים.

מה קשור גיוס לצבא לפיקוח נפש ?

זה קשור ועוד איך. אנשים לא יכולים לשמור שבת שהם בבסיס אני צודק?

http://www.sodot.tv/Site/ProDetile.asp?id=1782&CategoryID=1&SubID=62&PageView=1#player תראו עד הסוף ותבינו מה העניין של אלה שלא לובשים מדים אבל מתגייסם לצבא להגנה על צה"ל : ) באמת ממליץ לראות , הזוי להגיד שאנשים כאלה לא עוזרים דר"כ בתור אחד שעשה צבא אני באמת חושב שמה שהם עושים יותר קשה (ברור שבשטחים יותר קשה מבחינה פיזית , אבל ללמוד כל היום כל היום זה לא קל בכלל..)

כן, ממש מסכנים.

אני חושב שכולם צריכים לקרוא יומם וליל את אגדות האחים גרים. זה מגן על המדינה יותר מהכור בדימונה!

לא נמאס לכם משנאת חינם הזאת?

גם אם כל החרדים ילכו לצבא עדיין תשנאו אותם ויפריע לכם עצם קיומם!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית