ראשי הציבור החרדי: אינטרנט זה חטא. ילדים שבביתם תימצא התועבה יסולקו מבית הספר

למה הדיון חוזר כל פעם לצבא? הצבא צריך להיות מקצועי - אף אחד לא צריך להיות מחוייב להתגייס , לא חילונים ולא דתיים. זה באמת דיון אחר .
באותה מידה אף אחד לא צריך להיות מחוייב לא לעבוד בשבת . יש אוכלוסיות שלמות שעובדות בשבת גם ככה , למה שלא יהיה לכולם חופש לבחור את יום החופש שלהם בעצמם מול המעסיק ? אם הם יבחרו לוותר עליו הם יקבלו שכר עבודה ביום חופש (תעריף שבת) .

אחשלי אתה כמה השם אוהב אותך אין לך מושג , אני נהנה לדון איתך באמת .
קודם כל זאת לא הטבה זאת משימה לא קלה בכלל להיות בישיבה אבל לא משנה נעזוב את זה .

אנחנו מצווים לשמור על המדינה שלנו , אתה לא מאמין בדת שלנו אתה מאמין ששמי ששומר על המדינה זה הצבא , אוקיי אז אתה מתגייס (ונכון אם תלך לדת רק בשביל לא להתגייס אז זה סוג של כפייה אתה עושה את זה רק בשביל זה אתה אפילו לא מאמין בזה ) אבל מנגד , לקחת חרדי שלא מאמין שהצבא הוא זה שעושה את הפעולה ולקחת אותו מהישיבה שבזה הוא מאמין זאת לא כפייה חילונית ? ולכן יש פה בחירה , מי שמאמין שהצבא שומר וזאת הדרך הנכונה עבורו והשליחות שלו מתגייס לצבא , מי שמאמין שמה ששומר זה התורה וחושב שזה הדרך הנכונה והשליחות שלו לומד בישיבה .
כמו שבשבילך זה נראה הטבה ללכת לישיבה ולא להתגייס יש כאלה שחושבים הפוך , שלהם זה נראה הטבה במקום ללמוד כל היום להתגייס .

לא, זה לא עונה להגדרה של כפייה חילונית. זו כפייה בדיוק כמו שחילוני מתגייס בכפייה. זה לא שליחות ולא בטיח. זה בזבוז זמן.

אחשלי אתה כמה השם אוהב אותך אין לך מושג , אני נהנה לדון איתך באמת .
קודם כל זאת לא הטבה זאת משימה לא קלה בכלל להיות בישיבה אבל לא משנה נעזוב את זה .

אנחנו מצווים לשמור על המדינה שלנו , אתה לא מאמין בדת שלנו אתה מאמין ששמי ששומר על המדינה זה הצבא , אוקיי אז אתה מתגייס (ונכון אם תלך לדת רק בשביל לא להתגייס אז זה סוג של כפייה אתה עושה את זה רק בשביל זה אתה אפילו לא מאמין בזה ) אבל מנגד , לקחת חרדי שלא מאמין שהצבא הוא זה שעושה את הפעולה ולקחת אותו מהישיבה שבזה הוא מאמין זאת לא כפייה חילונית ? ולכן יש פה בחירה , מי שמאמין שהצבא שומר וזאת הדרך הנכונה עבורו והשליחות שלו מתגייס לצבא , מי שמאמין שמה ששומר זה התורה וחושב שזה הדרך הנכונה והשליחות שלו לומד בישיבה .
כמו שבשבילך זה נראה הטבה ללכת לישיבה ולא להתגייס יש כאלה שחושבים הפוך , שלהם זה נראה הטבה במקום ללמוד כל היום להתגייס .

זאת משימה אישית אם בן אדם רוצה כל חייו להשתחוות על פסלי צדיקים ולא מפריע לי אם יעשה זאת כל עוד אני לא משלם בכפייה על הבחירה שלו.

אני לא מאמין שהצבא שומר על המדינה, זאת עובדה קיימת. המוני מאמינים לא הדפו טנקי אויב בזמן לחימה וגם לא השמידו מחבלים ברצועת עזה בשלל פעילויות מבצעיות. אם לא היינו צריכים צבא אלא רק מאמינים, כנראה שכבר היו מפסיקים לבזבז על זה כסף.
תפסיקו כבר להיתפס על הנושא הצבאי כל הזמן, זה ממש לא לב העניין. גם ככה יש המון משתמטים חוץ מהחרדים, הגיע הזמן לצבא מקצועי ומסודר במקום השכונה שיש כיום. לא צריך לגייס את כולם.
ככה מי שמאמין שהוא צריך כל החיים שלו להתפלפל ולקרוא פסוקים, שיעשה את זה. רק שלא יצפה שיממנו אותו כלל אזרחי ישראל - אלא רק מי שירצה את זה.

מה קשור אנשים לא יכולים לשמור שבת שהם בבסיס ?
כנראה לא הבנת אחי אלה שלא מתגייסים זה לא רק בקטע של שמירת שבת , זה בגלל שאין להם זמן לעסוק במהלך היום בדברים צבאיים הם אמורים ללמוד כל היום זה לא רק קטע של שבת , כמה אתם מושפעים מהתקשורת זה לא יאומן . מה יתן לך שאותו חרדי יהיה לדוגמא מש"ק תורניות , שבנינו מש"ק תורניות מה עושה ? מוריד את הכוסיות משמירה ושוכב איתן בתמורה וב2 בצהריים כבר בבית מגרד את הביצים . באמת זה מה שחשוב לך ? שהחרדי במקום ללמוד יהיה מש"ק תורניות או עובד רס"ר ? דרך אגב תבדוק מה אחוז המשתמטים החרדים , לא ראית מאהל הפראיירים על זה שאנשים מחוייבים לעשות צבא , הורים שולחים את הילדים שלהם לצבא ובתמורה הרס"ר או אחד המפקדים או החיילים אונס את הילדה , או מתעללים במישו כזה או אחר , או החיילים גונבים ציוד . זה לא להיות פראייר ? מי עם מאהל הפראיירים על אלה שמעלימים מס ? כולם אמורים לשלם , אני משלם יש כאלה שלא משלמים למה אין מאהל הפראיירים על זה ? חראטה אחי מאכילים אותכם שטויות , מחנכים אותכם לפחד מדת ולשנוא דת , קוראים לזה שטיפות מח בכוונה בשביל שישמע משו שלילי בשביל להרחיק אותך מזה .

מאיפה אתה מסיק את השורות האלו?
סבבה אחי, האבסורד הוא, שהחרדים כל הזמן מתלוננים, וחוץ מלעשות רעש וללמוד, הם כמעט לא עושים כלום.
האנשים האלו, שמאמינים בתורה ובתנ"ך, דווקא להם, צריך להיות רצון להתגייס. סבבה אחי, נשמע לי הוגן.
הם, ירוויחו את הכסף שאתה עובד בשבילו.
הם, ינוחו וילמדו בזמן שאתה תהיה בשעת הקרב.
הם, ישנו בשקט בלילה, בזמן שאתה תהיה באמצע רק יריות.
חס וחלילה, טפו טפו טפו.
אבל זה יכול לקרות..ותאמין לי, שאף אחד לא רוצה אתזה.

[/B]

מאיפה אתה מסיק את השורות האלו?
סבבה אחי, האבסורד הוא, שהחרדים כל הזמן מתלוננים, וחוץ מלעשות רעש וללמוד, הם כמעט לא עושים כלום.
האנשים האלו, שמאמינים בתורה ובתנ"ך, דווקא להם, צריך להיות רצון להתגייס. סבבה אחי, נשמע לי הוגן.
הם, ירוויחו את הכסף שאתה עובד בשבילו.
הם, ינוחו וילמדו בזמן שאתה תהיה בשעת הקרב.
הם, ישנו בשקט בלילה, בזמן שאתה תהיה באמצע רק יריות.
חס וחלילה, טפו טפו טפו.
אבל זה יכול לקרות..ותאמין לי, שאף אחד לא רוצה אתזה.

לא בשביל לשפוט אותך אבל ברוב המקרים מי שכותב את המילים האלה הרמת סיכון הכי גדולה שלו זה שריטה מדף A4 במדפסת...
הם לא מתלוננים,הכתבה הזו של Ynet היא נטו ליצור רעש,הרי אף אחד לא בא וכתב:"ראשי הציבור החרדי מתנגדים למהפכת האייפונים והאינטרנט בישראל".
עזוב אני לא מצודד אף צד אבל אני לא יכול לראות את העוול הזה,פתאום כל האנשים שאין להם את מי להאשים בחיים האומללים שלנו במזרח התיכון מאשים 10000 אנשים ממאה שערים.
אני בעד שיעשו שירות לאומי הריי בצבא הם ממילא לא יתרמו,אבל אני גם חושב שערבי ישראלי שמחזיק בתעודת זהות כחולה צריך לעשות שירות לאומי,ואם כבר מיסים הרי זה מה שמפריע בעניין החרדים (שזו שטות גמורה וליצנות מאין כמוה לחשוב שהם מקבלים יותר מאזרח זה או אחר במדינה) לדעת כל המעוניין בארצנו הקטנה והיפה יש כפול 10 ערבים ישראלים שעל דעת עצמם פתחו להם כפר הם לא רשומים באף חברת חשמל/מים/מועצה אזורית כדי לשלם ארנונה,והממשלה עדיין מספקת להם את כל השירותים האלה ובחינם,ושמעתם את זה מפה של מישהו שהוא רחוק מלהיות ימני קיצוני או ימני בכלל.
ולגביי הרצון להתגייס באזרחות בתיכון מלמדים שהזרם האורתודוכסי (החרדים) לא מאמין במדינה שלנו וחושב שהגלות הייתה צריכה להסתיים בבוא הגאולה.

רגע? אז אם אני אתחיל לירוק על ילדה זה פתאום יהיה לא בסדר? לחרדים מותר..לא?
זה מגעיל לשמוע שירקו על ילדה בת 8, שלא עשתה שום דבר רע, וזה יכל להרוס לה את הביטחון ללכת לבד בלי שפינגווין ירק עליה. בן אדם מבוגר, צריך לדעת לשלוט בעצמו, וכן..גם אם זה כביכול לא "מכבד" ובכוונה עשיתי מרכאות, הוא צריך לדעת לשלוט בעצמו.
אז במקום להאשים את התקשורת שעושה לחרדים אבל, תתחיל לפתוח תראש ולראות שהם לא כאלו מלאכים טהורים.

רגע? אז אם אני אתחיל לירוק על ילדה זה פתאום יהיה לא בסדר? לחרדים מותר..לא?
זה מגעיל לשמוע שירקו על ילדה בת 8, שלא עשתה שום דבר רע, וזה יכל להרוס לה את הביטחון ללכת לבד בלי שפינגווין ירק עליה. בן אדם מבוגר, צריך לדעת לשלוט בעצמו, וכן..גם אם זה כביכול לא "מכבד" ובכוונה עשיתי מרכאות, הוא צריך לדעת לשלוט בעצמו.
אז במקום להאשים את התקשורת שעושה לחרדים אבל, תתחיל לפתוח תראש ולראות שהם לא כאלו מלאכים טהורים.
מה קשור אם בחור חרדי עשה מעשה כלשהו מאשימים את כל החרדים . תתחילו להקשיב לספר ומה צריך לעשות ולא לראות שחרדי או דתי עושה משו ולחשוב שזה מה שהתורה מייצגת או שזה מייצג את כל החרדים .

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מה קשור אם בחור חרדי עשה מעשה כלשהו מאשימים את כל החרדים . תתחילו להקשיב לספר ומה צריך לעשות ולא לראות שחרדי או דתי עושה משו ולחשוב שזה מה שהתורה מייצגת או שזה מייצג את כל החרדים .

להקשיב לספר? אבל אומרים לך שהספר מלמד להיות בן אדם רע וגם מופרך מיסודו. הספר נכתב לפני כ3000 שנה, מה שהתאים בזמנו לא מתאים היום.

קח, תהנה מהגאונות של ספרי הקודש.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הכל מתאים והכל בסדר , אתה כנראה סתם מושפע מהתקשורת , להגיד על הספר שהוא מחנך להיות אדם רע ? בגלל זה אתה לא הולך אחריו ? יש דבר שגורם יותר רע מאשר הטלוויזיה והאינטרנט ? ועדיין אני בטוח שאתה משתמש בו על בסיס יום יומי .

התנ"ך מצווה עלינו כיבוד אב ואם , אהבת לרעך כמוך , ואל תעשה לחברך מה ששנוא עלייך .
תוסיף לזה שחטא ענק זה לעליב חבר ברבים שלא נדבר על להרביץ , ולהרוג ? כל אדם הוא עולם ומלואו אז בכלל על זה אין מה לדבר .

הכל מתאים והכל בסדר , אתה כנראה סתם מושפע מהתקשורת , להגיד על הספר שהוא מחנך להיות אדם רע ? בגלל זה אתה לא הולך אחריו ? יש דבר שגורם יותר רע מאשר הטלוויזיה והאינטרנט ? ועדיין אני בטוח שאתה משתמש בו על בסיס יום יומי .

התנ"ך מצווה עלינו כיבוד אב ואם , אהבת לרעך כמוך , ואל תעשה לחברך מה ששנוא עלייך .
תוסיף לזה שחטא ענק זה לעליב חבר ברבים שלא נדבר על להרביץ , ולהרוג ? כל אדם הוא עולם ומלואו אז בכלל על זה אין מה לדבר .

אז למה הוא ירק עליה :nono:

התנ"ך הוא ספר שנכתב על ידי בני אדם, לכן יש שם אינסוף שגיאות וטעויות ואין סיבה להתייחס אליו בצורה רצינית. זהו ספר שמשלב אגדות ומעשיות, מידע היסטורי וסיפורי עם.
התפתחנו מספיק כבני אדם כך שאנחנו לא צריכים את התנ"ך כבסיס לערכים שלנו. הוא לא מספיק מפותח ביחס לחוקים של היום ולנורמות המוסריות של היום ולכן גם התחילו עם קשקושי התלמוד ושאר הספרים ש"מתפלפלים" עליהם. תראה את הסרטון ששמתי, קשקוש משעשע ותו לא.

אני לא נוהג לפי התנ"ך ומתברר שאני אדם לא פחות (אולי יותר) מוסרי מכל אותם אנשים שהולכים לפיו.
חטא ענק להעליב חבר ברבים? נראה לי שהרבנים קוראים לאנשים כמוני "מחלה" ושאר כינויים נפלאים שלא מעליבים חברים ברבים.

ככל שגוף הגבר גדול יותר כך איבר מינו גדול יותר

;sddghf;sddghf;sddghf;sddghf;sddghf;sddghf;sddghf;sddghf;sddghf;sddghf

קראתם פעם גמרא ? אתה מבין מה כתוב ? למדת את זה ? או שמישו (יכול להיות בן 13 ) העלה סירטון לאינטרנט ואתה מסכים איתו בלי לבדוק ? (שטיפת מוח או לא??)

יכול להיות שמה שהוא כתוב נכון יכול להיות שלא , אני אישית לא מבין גמרא , מבדיקה קטנה באינטרנט אני אשתף אותכם מה מצאתי
[h=2]מסכת בבא מציעא פרק ז[/h]
דף פד,א גמרא כי האי מעשה לידיה פגע ביה אליהו אמר ליה עד מתי אתה מוסר עמו של אלהינו להריגה אמר ליה מאי אעביד הרמנא דמלכא הוא אמר ליה אבוך ערק לאסיא את ערוק ללודקיא כי הוו מקלעי ר' ישמעאל ברבי יוסי ור' אלעזר בר' שמעון בהדי הדדי הוה עייל בקרא דתורי בינייהו ולא הוה נגעה בהו אמרה להו ההיא מטרוניתא בניכם אינם שלכם אמרו לה שלהן גדול משלנו כל שכן איכא דאמרי הכי אמרו לה (שופטים ח) כי כאיש גבורתו איכא דאמרי הכי אמרו לה אהבה דוחקת את הבשר ולמה להו לאהדורי לה והא כתיב (משלי כו) אל תען כסיל כאולתו שלא להוציא לעז על בניהם א"ר יוחנן איבריה דר' ישמעאל [בר' יוסי] כחמת בת תשע קבין אמר רב פפא איבריה דרבי יוחנן כחמת בת חמשת קבין ואמרי לה בת שלשת קבין דרב פפא גופיה כי דקורי דהרפנאי אמר רבי יוחנן אנא אישתיירי משפירי ירושלים האי מאן דבעי מחזי שופריה דרבי יוחנן נייתי כסא דכספא מבי סלקי ונמלייה פרצידיא דרומנא סומקא ונהדר ליה כלילא דוורדא סומקא לפומיה ונותביה בין שמשא לטולא ההוא זהרורי מעין שופריה דר' יוחנן איני והאמר מר שופריה דרב כהנא מעין שופריה דרבי אבהו שופריה דר' אבהו מעין שופריה דיעקב אבינו שופריה דיעקב אבינו מעין שופריה דאדם הראשון ואילו ר' יוחנן לא קא חשיב ליה שאני ר' יוחנן דהדרת פנים לא הויא ליה ר' יוחנן הוה אזיל ויתיב אשערי טבילה אמר כי סלקן בנות ישראל מטבילת מצוה לפגעו בי כי היכי דלהוו להו בני שפירי כוותי גמירי אורייתא כוותי אמרו ליה רבנן לא מסתפי מר מעינא בישא אמר להו אנא מזרעא דיוסף קאתינא דלא שלטא ביה עינא בישא דכתיב (בראשית מט) בן פורת יוסף בן פורת עלי עין ואמר ר' אבהו אל תקרי עלי עין אלא עולי עין ר' יוסי בר חנינא אמר מהכא (בראשית מח) וידגו לרוב בקרב הארץ מה דגים שבים מים מכסים אותם ואין העין שולטת בהן אף זרעו של יוסף אין העין שולטת בהן יומא חד הוה קא סחי ר' יוחנן בירדנא חזייה ריש לקיש ושוור לירדנא אבתריה אמר ליה חילך לאורייתא אמר ליה שופרך לנשי א"ל אי הדרת בך יהיבנא לך אחותי דשפירא מינאי קביל עליה בעי למיהדר לאתויי מאניה ולא מצי הדר אקרייה ואתנייה ושוייה גברא רבא יומא חד הוו מפלגי בי מדרשא הסייף והסכין והפגיון והרומח ומגל יד ומגל קציר מאימתי מקבלין טומאה משעת גמר מלאכתן ומאימתי גמר מלאכתן רבי יוחנן אמר משיצרפם בכבשן ריש לקיש אמר משיצחצחן במים א"ל לסטאה בלסטיותיה ידע אמר ליה ומאי אהנת לי התם רבי קרו לי הכא רבי קרו לי אמר ליה אהנאי לך דאקרבינך תחת כנפי השכינה חלש דעתיה דרבי יוחנן חלש ריש לקיש אתאי אחתיה קא בכיא אמרה ליה עשה בשביל בני אמר לה (ירמיהו מט) עזבה יתומיך אני אחיה עשה בשביל אלמנותי אמר לה (ירמיהו מט) ואלמנותיך עלי תבטחו נח נפשיה דר' שמעון בן לקיש והוה קא מצטער ר' יוחנן בתריה טובא אמרו רבנן מאן ליזיל ליתביה לדעתיה ניזיל רבי אלעזר בן פדת דמחדדין שמעתתיה אזל יתיב קמיה כל מילתא דהוה אמר רבי יוחנן אמר ליה תניא דמסייעא לך אמר את כבר לקישא בר לקישא כי הוה אמינא מילתא הוה מקשי לי עשרין וארבע קושייתא ומפריקנא ליה עשרין וארבעה פרוקי וממילא רווחא שמעתא ואת אמרת תניא דמסייע לך אטו לא ידענא דשפיר קאמינא הוה קא אזיל וקרע מאניה וקא בכי ואמר היכא את בר לקישא היכא את בר לקישא והוה קא צוח עד דשף דעתיה [מיניה] בעו רבנן רחמי עליה ונח נפשיה

והפירוש לזה

[h=2]מסכת בבא מציעא פרק ז[/h] ז,א השוכר את הפועלים, ואמר להם להשכים ולהעריב--מקום שנהגו שלא להשכים ושלא להעריב, אינו יכול לכופן; מקום שנהגו לזון, יזון; לספק במתיקה, יספק: הכול כמנהג המדינה. מעשה ברבי יוחנן בן מתיה שאמר לבנו, צא ושכור לנו פועלים, ופסק עימהם מזונות. וכשבא אצל אביו, אמר לו, אפילו את עושה להם כסעודת שלמה בשעתה, לא יצאת ידי חובתך, שהם בני אברהם יצחק ויעקוב; אלא עד שלא יתחילו במלאכה, צא ואמור להם, על מנת שאין לכם אלא פת וקטנית בלבד. רבן שמעון בן גמליאל אומר, לא היה צריך לומר, אלא הכול כמנהג המדינה.
ז,ב אלו אוכלים מן התורה: העושה במחובר לקרקע, בשעת גמר מלאכה; ובתלוש מן הקרקע, עד שלא נגמרה מלאכתו; ובדבר שגידוליו מן הארץ. ואלו שאינן אוכלין: העושה במחובר לקרקע, בשעה שאינה גמר מלאכה; ובתלוש מן הקרקע, מאחר שנגמרה מלאכתו; ובדבר שאין גידוליו מן הארץ.
ז,ג היה עושה בידיו אבל לא ברגליו, ברגליו אבל לא בידיו, אפילו על כתפו--הרי זה יאכל; רבי יוסי ברבי יהודה אומר, עד שיעשה בידיו וברגליו.
ז,ד היה עושה בתאנים, לא יאכל בענבים; בענבים, לא יאכל בתאנים. אבל מונע הוא את עצמו, עד שהוא מגיע למקום היפות, ואוכל. ועל כולם, לא אמרו אלא בשעת גמר מלאכה. אבל מפני השב אבידה לבעלים אמרו, הפועלין אוכלין בהליכתן מאומן לאומן, ובחזירתן מן הגת; ובחמור, כשתהא פורקת.
ז,ה אוכל פועל קישות אפילו בדינר, וכותבות אפילו בדינר. רבי אלעזר חסמה אומר, לא יאכל פועל יתר על שכרו; וחכמים מתירין, אבל מלמדין את האדם שלא יהא רעבתן ויהא סותם את הפתח בפניו.
ז,ו קוצץ אדם על ידי עצמו, ועל ידי בנו ובתו הגדולים, ועל ידי עבדו ושפחתו הגדולים, ועל ידי אשתו--מפני שיש בהן דעת. אבל אינו קוצץ לא על ידי בנו ובתו הקטנים, ולא על ידי עבדו ושפחתו הקטנים, ולא על ידי בהמתו--מפני שאין בהן דעת.
ז,ז השוכר את הפועלין לעשות עימו בנטע רבעי שלו, הרי אלו לא יאכלו; ואם לא הודיעם, פודה ומאכילן. נתפרסו עיגוליו, ונתפתחו חבייותיו--הרי אלו לא יאכלו; ואם לא הודיעם, מעשר ומאכילם.
ז,ח שומרי פירות--אוכלים מהלכת המדינה, אבל לא מן התורה. ארבעה שומרים הם--שומר חינם, והשואל, נושא שכר, והשוכר. שומר חינם, נשבע על הכול; והשואל, משלם את הכול. נושא שכר והשוכר--נשבעים על השבר ועל השבויה ועל המתה, ומשלמין את האבידה ואת הגניבה.
ז,ט זאב אחד, אינו אונס; ושני זאבים, אונס. רבי יהודה אומר, בשעת משלחת זאבים, אף זאב אחד אונס. שני כלבים, אינן אונס. ידוע הבבלי אומר משום רבי מאיר, מרוח אחת, אינן אונס; משתי רוחות, אונס. הליסטין, הרי זה אונס. והארי, והדוב, והנמר, והברדלס, והנחש--הרי אלו אונסים. אימתיי, בזמן שבאו מאליהן; אבל אם הוליכה למקום גדודי חיה ולסטים, אין אלו אונסין.
ז,י מתה כדרכה, הרי זה אונס; סגפה ומתה, אינו אונס. עלת לראשי צוקין ונפלה, הרי זה אונס; העלה לראשי צוקין ונפלה, אינו אונס. מתנה שומר חינם להיות פטור משבועה, והשואל להיות פטור מלשלם, ונושא שכר והשוכר להיות פטורין משבועה ומלשלם.
ז,יא כל המתנה על הכתוב בתורה, תנאו בטיל; וכל תנאי שהוא מעשה מתחילתו, תנאו בטיל. וכל שאפשר לו לקיימו בסופו, והתנה עליו מתחילתו--תנאו קיים.

(זה בקשר למה שכתוב שם על האיבר מין שלה גבר - אני אישית לא רואה בפירוש משו שמדבר על זה כמו שהוא כתב ... והלכתי לפסוקים שהוא אמר ולספר שהוא אמר)

עכשיו בוא נגיד שזה באמת חלק מהדברם שהם לומדים אז .. ? אני באמת לא יודע אם מה שהוא כתב זה נכון מבדיקה ראשונה שעשיתי לא נראלי שהוא כלכך הבין את הגמרא או פירש אותה נכון , אבל גם אם כן אז .. ?

לגבי זה שרשם אם אהבת לרעך כמוך למה הוא יורק על ילדים אז זה בגלל שהוא לא הולך אחרי הספר והתורה - אתה מוזמן לראות את הסירטון שהעלתי .

אותו אחד שרשם שנראלי שרבנים קוראים לנו מחלה - לא יודע מאיזה רב שמעת את זה(קשה לי להאמין ששמעת דבר כזה מרב כנראה לא שמעת טוב או לא הבנת נכון) אבל אישית הרב שלי בחיים לא יגיד דבר כזה , אתה מוזמן לראות הרצאות של הרב רפאל זר באינטרנט תתחיל מהדיסק השם אוהב אתך , אני אישית חילוני גמור ובחיים הרב לא אמר לי שאני מחלה להפך , הרב טוען שכולנו יהודים טהורים ושהקדוש ברוך הוא אוהב אותנו , אנחנו הילדים שלו . אך יש כאלה שלצערנו ראו דברים רעים מאנשים שהם חושבים שמייצגים את התורה או שהחינוך שהם קיבלו הוא לא נכון אז הם בחרו בדרך שלהם אז מה , הם עדיין אחים שלנו וצריך להתפלל עליהם שבעתיד לבוא הם יראו את התורה בעין חיובית ויחזרו בתשובה .

קראתם פעם גמרא ? אתה מבין מה כתוב ? למדת את זה ? או שמישו (יכול להיות בן 13 ) העלה סירטון לאינטרנט ואתה מסכים איתו בלי לבדוק ? (שטיפת מוח או לא??)

עכשיו בוא נגיד שזה באמת חלק מהדברם שהם לומדים אז .. ? אני באמת לא יודע אם מה שהוא כתב זה נכון מבדיקה ראשונה שעשיתי לא נראלי שהוא כלכך הבין את הגמרא או פירש אותה נכון , אבל גם אם כן אז .. ?

לגבי זה שרשם אם אהבת לרעך כמוך למה הוא יורק על ילדים אז זה בגלל שהוא לא הולך אחרי הספר והתורה - אתה מוזמן לראות את הסירטון שהעלתי .

אותו אחד שרשם שנראלי שרבנים קוראים לנו מחלה - לא יודע מאיזה רב שמעת את זה(קשה לי להאמין ששמעת דבר כזה מרב כנראה לא שמעת טוב או לא הבנת נכון) אבל אישית הרב שלי בחיים לא יגיד דבר כזה , אתה מוזמן לראות הרצאות של הרב רפאל זר באינטרנט תתחיל מהדיסק השם אוהב אתך , אני אישית חילוני גמור ובחיים הרב לא אמר לי שאני מחלה להפך , הרב טוען שכולנו יהודים טהורים ושהקדוש ברוך הוא אוהב אותנו , אנחנו הילדים שלו . אך יש כאלה שלצערנו ראו דברים רעים מאנשים שהם חושבים שמייצגים את התורה או שהחינוך שהם קיבלו הוא לא נכון אז הם בחרו בדרך שלהם אז מה , הם עדיין אחים שלנו וצריך להתפלל עליהם שבעתיד לבוא הם יראו את התורה בעין חיובית ויחזרו בתשובה .

עזוב אותי מרבנים ומאלילים פגאניים, אם אתה רוצה להתפלל ולהקריב קורבנות במזבח כלשהו - תעשה מה שבא לך. רק אל תציק לי, אל תשתמש בכסף שלי, אל תטיף לי ואל תצפה שאני אקבל איזשהי כפייה או סחיטה בצורה חיובית. זה תקף כלפי כל המאמינים. רוצים ללמוד כל חייכם תורה וגמרה? בכיף, לא על חשבוני.

כל אחד כותב ספרים ומפרש ספרים ישנים איך שבא לו, כך שדת של 3000 שנה עברה טלפון שבור ואניסת מילים המונית. רב X לא מסכים עם רב Y כי לשניהם אין מושג על מה מדבר פסוק XY בפרק Z במסכת שקר כלשהי. לא עובד בימינו, הדת היום היא שולית לגמרי וצריכה להישאר פרטית ולא על חשבון הציבור.

לא מעניין אותי מה יש לרבנים לאמר. ראיתי מספיק "הרצאות" שלהם שמלאות בשטויות וקשקושים. אני לא צריך עוד מהמוצר הפגום הזה. אתה מוזמן לרכוש כרטיסים לעולם הבא, אותי זה ממש לא מעניין.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מכיוון שאנחנו חיים במדינה עם עוד מעל 6 מליון איש אי אפשר לשאול כל בנאדם על מה הוא רוצה לשלם ועל מה לא , לצערך אתה משלם על משו שנראלך לא חשוב בעליל ואתה טוען שזה שזה כפייה דתית וסחיטה , כנ"ל אותי החילוניים עושקים ואני משלם על דברים שאני לא צריך ורק להם יש שימוש בו ורק הם רואים בו חשיבות (קח בחשבון שאני לא דתי) אני מציג לך את העובדות כמו שהם , ולכן המדינה בוחרת מה חשוב ומה לא ומי ישלם על מה וכמה .

לגבי מה שהבאת , לא מכיר את הרב אמנון יצחק , יש לי רב שאני אוהב לראות את ההרצאות שלו . , בכל מיקרה הרב אמר שאי אפשר לתת שוחד לבורא , לא חוכמה כל השנה לעשות חטאים לבוא בכיפור לקנות תפילה בבית כנסת ב100 אלף ולחשוב שאתה צדיק , זה כמו לתת לבורא שוחד , להגיד לו שמע אני יתן לך כל שנה 100 אלף תדאג לי , אני לא טוען שזה מה שקרה פה כי לא ראיתי את כל מה שהרב אמנון יצחק דיבר עליו לכן אני לא יכול להגיב על זה , אבל הבנתי שהוא רב שהחזיר המון המון המון אנשים בתשובה אז כל הכבוד לו ושימשיך ככה . מה גם שחטאים ומצוות זה לא קשור אחד לשני , אז כל מצווה שבנאדם עושה זה מבורך ואם בנאדם תרם כסף למרות שהוא עושה חטאים הוא עדיין זכאי למצווה שלו . דרך אגב טוענים שצדיקים גמורים לא יכולים להגיע לדרגה של רשעים משו כזה , ככה שמצווה של בנאדם שמטבעו עושה חטאים גדולה יותר ממצווה של צדיק שעוסק כל היום במצוות כמובן שאין להוריד מהערך של המצווה שלו .

אז עוד פעם חזרנו לטענה שזה חוק מדינה, וזהו?

מכיוון שאנחנו חיים במדינה עם עוד מעל 6 מליון איש אי אפשר לשאול כל בנאדם על מה הוא רוצה לשלם ועל מה לא , לצערך אתה משלם על משו שנראלך לא חשוב בעליל ואתה טוען שזה שזה כפייה דתית וסחיטה , כנ"ל אותי החילוניים עושקים ואני משלם על דברים שאני לא צריך ורק להם יש שימוש בו ורק הם רואים בו חשיבות (קח בחשבון שאני לא דתי) אני מציג לך את העובדות כמו שהם , ולכן המדינה בוחרת מה חשוב ומה לא ומי ישלם על מה וכמה .

לגבי מה שהבאת , לא מכיר את הרב אמנון יצחק , יש לי רב שאני אוהב לראות את ההרצאות שלו . , בכל מיקרה הרב אמר שאי אפשר לתת שוחד לבורא , לא חוכמה כל השנה לעשות חטאים לבוא בכיפור לקנות תפילה בבית כנסת ב100 אלף ולחשוב שאתה צדיק , זה כמו לתת לבורא שוחד , להגיד לו שמע אני יתן לך כל שנה 100 אלף תדאג לי , אני לא טוען שזה מה שקרה פה כי לא ראיתי את כל מה שהרב אמנון יצחק דיבר עליו לכן אני לא יכול להגיב על זה , אבל הבנתי שהוא רב שהחזיר המון המון המון אנשים בתשובה אז כל הכבוד לו ושימשיך ככה . מה גם שחטאים ומצוות זה לא קשור אחד לשני , אז כל מצווה שבנאדם עושה זה מבורך ואם בנאדם תרם כסף למרות שהוא עושה חטאים הוא עדיין זכאי למצווה שלו . דרך אגב טוענים שצדיקים גמורים לא יכולים להגיע לדרגה של רשעים משו כזה , ככה שמצווה של בנאדם שמטבעו עושה חטאים גדולה יותר ממצווה של צדיק שעוסק כל היום במצוות כמובן שאין להוריד מהערך של המצווה שלו .

כל הכבוד לו כי? כי הוא החזיר מישהו בתשובה? גורם למישהו להאמין שזה בסדר שלבנות לא יהיו זכויות והם יהיו שוות לתחת, שאסור להיות הומאים? 😲

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית