הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ללפטי המנהל, כמה שאלות.

צ1ר16

משתמש פעיל
713
3
נק' מוניטין:
1,517
713
3
1. תגיד, אתה מתאמן בקרוספיט הרצליה? הבנתי שזה המקום הכי טוב לקרוספיט והם מלאים או משהו אז אי אפשר להתאמן שם, בכל זאת הייתי רוצה להתאמן כמה אימוני קרוספיט לפני תחילת העונה (כחלק מההכנה- פוטבול...)
2. איפה ידוע לך שיש עוד בארץ אירגונים דומים? אני יודע שיש ברעננה, אבל הם מתאמנים בימים שלא מתאימים לי.

מודה מראש על ההתייחסות...

יש לך בתל אביב את קורספיט תל אביב שממוקם בכיכר אתרים ופעולים רוב שעות היום
אני גם יודע שבבוקר יש להם כמה שחקני פוטבול שמתאמנים שם כקבוצה והאימונים דיי שונים

• פותח/ת השרשור
רוב שעות היום זה בסדר, השאלה באיזה ימים, ממה שאני הבנתי נגיד ברעננה הם נותנים רק 3 ימים בשבוע.

לאן אתה יכול להגיע?

• פותח/ת השרשור
אני מהמרכז אז נגיד איזור השרון , עד רעננה כפר סבא כזה ולצד השני אפשר עד חולון כזה... אני לא רוצה להכנס לרוטינה של קרוספיט, אני רוצה מקום שפעם בשבוע אולי פעם בשבועיים אולי לפעמים פעמיים בשבוע (תלוי בלוז של הפוטבול) אני אוכל להגיע ולעשות אימון ולהשתמש במכשור שם (עשיתי פעם סירקט[נראה לי שככה זה נקרא] במכון שלי של קלין,קפיצות לקופסא,מתח והנפה של קטלבל אבל המכון שלי קטן ואין מקום כל כך ואז הקלין בעייתי ואז לפעמים גם המתח תפוס שאני באמצע, אז זה קצת מעצבן וגם אי אפשר לרוץ שם תוך כדי...)

לך לחדר כושר נורמלי ותתאמן לבד. חבל על הכסף.

אפשרות אחת היא, כמו שאלירן כתב, להמשיך להתאמן בחדר הכושר הקבוע.

אפשרות שנייה היא לרכוש כרטיסיה של 10 כניסות בעלות של 300 ש"ח (לפחות במועדון בהרצליה), אבל תצטרך לנצל אותה בתוך חודשיים.

אתה צריך לחשוב האם זה כדאי לך.

• פותח/ת השרשור
בדקתי איתם אבל יש להם איזה wating list כזה לא? אפשר לקנות כרטיסיה בלי קשר לוויטינג ליסט? יש מצב שאם אני אסביר להם את הקטע עם הפוטבול הם ייתנו לי 300 ש"ח 10 כניסות בלי מגבלת זמן? (אם אתה מתאמן שם אתה בטח תדע...)

אני מתאמן במכון עכשיו שהוא חינמי, מכון "נורמלי" יהיה בזבוז של כסף, פעם בשבוע בשביל לשבור שיאים אני "מתפלח" לאיזה גו אקטיב או משהו אבל אז אני עושה כוח נטו ולא יכול לעשות שם קרוספיט.

פתוח כול ימות השבוע בקרוספיט תל אביב

• פותח/ת השרשור
וואלה, איך אני מגיע אליהם? לא מצאתי בפייסבוק...

• פותח/ת השרשור
רשמתי שאני יודע שיש ברעננה אבל הם מתאמנים בשני ורביעי אם אני לא טועה ואלו הימים שיש לי אימוני פוטבול..

סליחה אני עורך את ההודעה אני רואה שהם לא מתאמנים בימים שחשבתי, אז תודה.

בבקשה, אני לא יודע מה הסטטוס פרטיות של הקבוצה אז אם אתה צריך טלפונים של המאמנים אשמח לתת לך

דבר איתי באימייל שרשום בחתימה שלי למטה אשמח לעזור לך

Back
למעלה תחתית