הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נפח כנגד עצימות

vitali02

משתמש קבוע
1,188
21
נק' מוניטין:
861
1,188
21
מה ההסבר לכך שתכניות עם הרבה סטים לא טובות?
נגיד תכנית AB אז לכל שריר 12 סטים (סתם נגיד)
מזה נפח, עצימות?(אני כל הזמן מתבלבל)
תודה לעונים

נערך לאחרונה:
קרא את הנעוצים.

• פותח/ת השרשור
אתה רוצה באן עכשיו או אחר כך?
חחחח קראתי לא היה כתוב על מה ששאלתי
נכון הבאת לי תכנית פיצולים כנגד תכנית לא פיצולים אבל אם אני עושה בתכנית לא פיצולים הרבה סטים אז זאת השאלה שלי
לדוגמא ניקח תכנית FBW -רגליים באחת אני עושה 6 סטים ובשנייה 3 סטים לפי מה שתמיד אומרים בפורום 3 סטים עדיף למה.? (אל תגיד לי אתה שם יותר משקל ב3 סטים כי אפשר לשים אותו משקל ב6 סטים ולקרוע את התחת)

חחחח קראתי לא היה כתוב על מה ששאלתי
נכון הבאת לי תכנית פיצולים כנגד תכנית לא פיצולים אבל אם אני עושה בתכנית לא פיצולים הרבה סטים אז זאת השאלה שלי
לדוגמא ניקח תכנית FBW -רגליים באחת אני עושה 6 סטים ובשנייה 3 סטים לפי מה שתמיד אומרים בפורום 3 סטים עדיף למה.? (אל תגיד לי אתה שם יותר משקל ב3 סטים כי אפשר לשים אותו משקל ב6 סטים ולקרוע את התחת)
מאז שקיבלת את הלינקים עברו 2 דקות. 2 דקות היה לוקח לך לקרוא את ההקדמה של המאמר בקילוגרם, בטח שלא לעבור על נושא עם 50 עמודים ובטח שלא לקרוא מאמר של 2000 מילים. תמשיך להתעצל, ככה בטוח תקבל את התשובות שאתה מחפש לשאלות שלך.

Back
למעלה תחתית