עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מחפש תוכנית לחבר מתחיל שתהיה עם נפח ויוכל לצבור כוח "בקלות"בוא ניגש לעניין, מה אתה מנסה להשיג פה?
למה לך מלכתחילה לעשות ss אם אתה חושב שאין לך מספיק נפח שם?
אני יודע את שניהן אבל מה אם המטרות הן חלקית מss? האם יש תוכנית שמשלבת ביניהם?אין שום דרך כזאת, כי ברגע שתשנה את התוכנית היא כבר לא SS כפי שתוכננה.
תבין את מהות התוכנית ותדע מה המטרות שלך.
אם המטרה היא כוח אז למתאמן מתחיל אין סיבה לעשות שינויים בתוכניתמחפש תוכנית לחבר מתחיל שתהיה עם נפח ויוכל לצבור כוח "בקלות"
המטרה היא היפרטרופיהאם המטרה היא כוח אז למתאמן מתחיל אין סיבה לעשות שינויים בתוכנית
אבל היא לא כוח ממה שכתבת למורן, אז בבקשה תהיה ברור
אני חסיד של אימוני כוח וחושב שהם נותנים בסיס יותר טוב להמשך גם למי שמטרתו היא היפרטרופיה, אבל זה לא אומר שהוא חייב להתחיל עם כוח, רוב הסיכויים שמבחינת מסה עדיף לו לעבוד עם fbw עם יותר נפח שמשלבת גם עבודת כוח והתקדמות לינארית.המטרה היא היפרטרופיה
אבל בתור מתאמן מתחיל מה צריך לפי דעתך?
האם יש הבדל בין מה שפווארליפטר בדרכו צריך מבילדר?
יש לך דוגמה לכזאת שאוכל להעתיק ממנה את הבסיס?אני חסיד של אימוני כוח וחושב שהם נותנים בסיס יותר טוב להמשך גם למי שמטרתו היא היפרטרופיה, אבל זה לא אומר שהוא חייב להתחיל עם כוח, רוב הסיכויים שמבחינת מסה עדיף לו לעבוד עם fbw עם יותר נפח שמשלבת גם עבודת כוח והתקדמות לינארית.
SS, קח את הבסיס מSS ותוסיף תרגילי עזר, תבנה משהו שהוא יוכל להתאושש ממנו, אל תיקח את המתכונת המקורית ותוסיף תרגילי עזר, אולי ממש בהתחלה זה יעבוד. סקוואט קל באמצע וכדומה.יש לך דוגמה לכזאת שאוכל להעתיק ממנה את הבסיס?
אני מבולבל אתה יכול לרשום דוגמה?SS, קח את הבסיס מSS ותוסיף תרגילי עזר, תבנה משהו שהוא יוכל להתאושש ממנו, אל תיקח את המתכונת המקורית ותוסיף תרגילי עזר, אולי ממש בהתחלה זה יעבוד. סקוואט קל באמצע וכדומה.
להתבסס על התכנון של SS ולהוסיף קצת תרגילים, בעיקר מורכבים, אבל לקחת בחשבון שההתקדמות תעצר מוקדם יותר ויידרשו שינויים והתאמות.יש לך דוגמה לכזאת שאוכל להעתיק ממנה את הבסיס?
מה דעתך.A1, A2 מתחלף שהבסיס שלו הוא SS.
נגיד ביום של פרס אתה מוסיף מקבילים ל3X10, ודדליפט רומני ובטן.
ביום של בנץ מוסיף נפח פרונט סקוואט, מקבילים, ומתח.
זאת סתם דוגמא, אתה יכול להשתמש בה ויכול לשנות לתרגילי עזר שאתה יותר אוהב
אשמח שתתתן חוות דעת על מה שרשמתי למעלה^להתבסס על התכנון של SS ולהוסיף קצת תרגילים, בעיקר מורכבים, אבל לקחת בחשבון שההתקדמות תעצר מוקדם יותר ויידרשו שינויים והתאמות.
נראה הרבה יותר טוב, אתה יכול גם להוסיף 2 סטים מבודדים ליד קדמית ותרגיל בטן אחד ותרגיל אחד לזוקפים (בנפרד כדי שלא יצא ארוך מידי)מה דעתך.
A1:
Squat 3x5
Overhead press 3x5
Romanian deadlift 3x8
Dips 3x10
Chin up 3x10
A2:
Front squat 3x5
Bench press 3x5
Deadlift 1x5
Dips 3x10
Pull up 3x10
ובטן פשוט באחד מהם מה דעתך?
אשמח ש
אשמח שתתתן חוות דעת על מה שרשמתי למעלה^
והאם לפי דעתך אוכל להתקדם בצורה לינארית לפחות חודש בתוכניות האלו?
זוקפים להוסיף לA1 בטן ויד קדמית לA2?נראה הרבה יותר טוב, אתה יכול גם להוסיף 2 סטים מבודדים ליד קדמית ותרגיל בטן אחד ותרגיל אחד לזוקפים (בנפרד כדי שלא יצא ארוך מידי)
אתה גם יכול טיפה לגוון ופעם אחת במקום מקבילים לעשות LTE או לחיצה צרה ובמקום מתח לעשות חתירות, אבל תלוי אם אתה מרגיש צורך לגוון
בתרגילי הבסיס אני מאמין שתתקדם עם זה בערך חודש, אולי יותר או קצת פחות.
בציטוט.זוקפים להוסיף לA1 בטן ויד קדמית לA2? או להפך, ידיים אפשר להכניס בשני האימונים
לגבי הגיוון בתרגילים אני לא צריך מעדיף להשאר איתם כדי להתקדם בהם יותר מהר, מקבילים לעשות רחב או צר? בשביל בריאות הכתפיים שלך תעשה צר
ברגע שאני לא מתקדם לעשות ריסט או לעבור לתוכנות אחרת ואם לעבור אז לאיזה? אני חושב שאפשר לקחת את הכללים של SS גם פה ואם אתה מגיע ל2-3 ריסטים בתרגיל מסוים זה סימן שצריך לשנות משהו (לא חייב להיות כל התוכנית, יכול להיות פשוט להוסיף עוד נפח לתרגיל ספציפי אם אתה רוצה להמשיך להתקדם בו)
תרגילים כמו פרונט ודדליפט רומני ההתקדמות צריכה להיות גם לינארית או כשאני מרגיש נוח לעלות?
ההתקדמות בהם תלויה גם בסקוואט ובדדליפט, היא יכולה להיות לינארית עד לשלב מסוים אבל היא לא בהכרח צריכה, יכול להיות שעדיף להשאיר אותם יחסית קלים ולהתקדם איתם לאט כדי לא לפגוע בהתאוששות יותר מידי
אם עשיתי עד עכשיו מקבילים רחב והכתפיים מרגישות בסדר אתה עדיין חושב שצריך צר?בציטוט.
הכל יחסי ואני לא אוביקטיבי לענות על השאלה הזו עם הכתפיים הפצועות שלי.אם עשיתי עד עכשיו מקבילים רחב והכתפיים מרגישות בסדר אתה עדיין חושב שצריך צר?
ולאחר שאני ממצה את התוכנית הזאת מה כדאי לעשות לפי דעתך
קודם כל תודה רבה ממש שסבלת אותי כנראה ב3 דיונים אני אוהב לדעת את מה שאני עושה ולכן שאלתי כל כך הרבה שאלותהכל יחסי ואני לא אוביקטיבי לענות על השאלה הזו עם הכתפיים הפצועות שלי.
מה שכתבתי בציטוט:
אני חושב שאפשר לקחת את הכללים של SS גם פה ואם אתה מגיע ל2-3 ריסטים בתרגיל מסוים זה סימן שצריך לשנות משהו (לא חייב להיות כל התוכנית, יכול להיות פשוט להוסיף עוד נפח לתרגיל ספציפי אם אתה רוצה להמשיך להתקדם בו)
אם אתה מרגיש שאתה לא מצליח להכניס שינויים נוספים בתוכנית אז זה זמן לתכנן מחדש.