הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט 181 ק"ג על משקל גוף 70.

Maorswan

משתמש פעיל
989
93
נק' מוניטין:
715
989
93
אני וארז מהפורום החלטנו לעשות תחרות סינגלים בדדליפט 😃
נתונים:
אני - בן 19, שוקל 70, גובה 1.65.
ארז - בן 21, שוקל 68, גובה 1.62.

עריכה: לפי אתר הפאוורליפטינג הישראלי הדדליפט הכי גבוה לקטגוריית משקל 75 הוא 182.5, ביצעתי פה 181 ק"ג עם הקפצות טיפה לא חוקיות אבל כעיקרון אני מקום שני בארץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

להלן התוצאות:
150 ק"ג
אני - V - -
ארז - V - -

160 ק"ג
אני - V - -
ארז - V - -

165 ק"ג
אני - V - -
ארז - V - -

170 ק"ג
אני - V - -
ארז - V - -

175 ק"ג
אני - V - -
ארז - V - -

180 ק"ג
אני - V X -
ארז - X X X

היה קשה 😃 נשבע שבסיום החזרה של ה-180 הייתה לי סחרחורת לא מהעולם הזה ועוד שנייה השפרצתי דם מהאף.
כמובן שהגב עגול וטכניקה חרא כי זה סינגלים, ובקשר להקפצות בסוף אומנם הקפצתי אבל זה לא נגע ברגל, זה הקפצות נטו של הטרפזים.

ארז ביקש שלא אעלה את הסרטונים שלו אז רק שלי פה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
שאפו.. מחכה לסקווטים
אני לא טוב בסינגלים בסקוואטים חחחחחחחחחח
אני גם מפחד כי יש הבדל בין לא לעבור את הדדליין בדדליפט לבין להיתקע בבור מקביל עם משקל שהוא יותר מדי בשבילי חחחחחחח

אני לא טוב בסינגלים בסקוואטים חחחחחחחחחח
אני גם מפחד כי יש הבדל בין לא לעבור את הדדליין בדדליפט לבין להיתקע בבור מקביל עם משקל שהוא יותר מדי בשבילי חחחחחחח

לא כי דדליפט זה ממש התחום שלי.
אין לפחד בשביל מה יש חמורים

משקל מכובד, ניסית לעמוד קצת יותר צמוד?
אם תעמוד יותר צמוד ובהתאם האחיזה תהיה יותר צמודה גם ההתחלה תהיה יותר חזקה מהרצפה וגם הטווח יתקצר קצת, למבנה גוף שלך אתה עומד רחב מדי

• פותח/ת השרשור
משקל מכובד, ניסית לעמוד קצת יותר צמוד?
אם תעמוד יותר צמוד ובהתאם האחיזה תהיה יותר צמודה גם ההתחלה תהיה יותר חזקה מהרצפה וגם הטווח יתקצר קצת, למבנה גוף שלך אתה עומד רחב מדי
פעם הייתי עושה דדליפט יותר צמוד, כשאני עומד ככה נוצר מצב שאני נועל מוקדם מדי והמוט בורח לי מהגוף, העמידה ככה יותר טובה לי.

אני חייב לשאול, למה לעשות סינגלים אם הטכניקה חרא? מה התועלת בזה? המשקל באמת מכובד וכול הכבוד אבל אני לא מבין למה המשקל על המוט בא במחיר הטכניקה זה לא מוביל לפציעות?

• פותח/ת השרשור
אני חייב לשאול, למה לעשות סינגלים אם הטכניקה חרא? מה התועלת בזה? המשקל באמת מכובד וכול הכבוד אבל אני לא מבין למה המשקל על המוט בא במחיר הטכניקה זה לא מוביל לפציעות?
אני לא עושה סינגלים באופן קבוע, אני עושה חמישיות בדר"כ, עשיתי סינגלים רק כדי לקבל אינדיקציה לגבי איפה אני נמצא בתחרות.
אתה צודק, עשיית סינגלים באופן קבוע על חשבון טכניקה תוביל לפציעות, אפילו קשות [אם הטכניקה ממש גרועה והמשקל מאוד גבוה].

מוניטין!!! כל הכבוד על המשקל באמת מכובד עוד קצת אימונים וזה יעלה כמו שצריך בלי הקפצות! בכל מקרה תותח!

אני לא עושה סינגלים באופן קבוע, אני עושה חמישיות בדר"כ, עשיתי סינגלים רק כדי לקבל אינדיקציה לגבי איפה אני נמצא בתחרות.
אתה צודק, עשיית סינגלים באופן קבוע על חשבון טכניקה תוביל לפציעות, אפילו קשות [אם הטכניקה ממש גרועה והמשקל מאוד גבוה].
תודה על התשובה. רק שיהיה ברור אני שאלתי שאלה כללית ולקחתי אותך כדוגמה פשוט אתה לא הראשון שעושה את זה ( מצלם RM1 בטכניקה לא הכי טובה בעולם)
וחוץ מזה מוניטין.

פעם הייתי עושה דדליפט יותר צמוד, כשאני עומד ככה נוצר מצב שאני נועל מוקדם מדי והמוט בורח לי מהגוף, העמידה ככה יותר טובה לי.

שמע, לא יודע איזה מצב נוצר כשאתה עומד בעמידה הנכונה, עובדתית יש אנשים ששוקלים 40 קילו יותר ממך ועובדים הרבה פחות רחב, יש לעמידה משמעות גדולה מאוד בתרגיל, הסבר מפורט תמצא בSS3E
עצה מהצד תחליט לעבוד או בסומו או רגיל, כרגע אתה לא עושה לא את זה ולא זה, לא בושה להוריד 40 קילו ולעבוד על טכניקה

• פותח/ת השרשור
שמע, לא יודע איזה מצב נוצר כשאתה עומד בעמידה הנכונה, עובדתית יש אנשים ששוקלים 40 קילו יותר ממך ועובדים הרבה פחות רחב, יש לעמידה משמעות גדולה מאוד בתרגיל, הסבר מפורט תמצא בSS3E
עצה מהצד תחליט לעבוד או בסומו או רגיל, כרגע אתה לא עושה לא את זה ולא זה, לא בושה להוריד 40 קילו ולעבוד על טכניקה
ניסיתי כל רוחב שאתה רק יכול לדמיין; מקלאסי של רגליים צמודות לחלוטין עד סומו ברוחב של המוט, העמידה הנוכחית הכי נוחה לי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית