עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
על פי מה בוחרים לאימונים האלו את השמות?😣
איזה אימון מרושע
מדדתי דופק רבע שעה אחרי שהאימון נגמר - 104 😲
ומה זה אומר? אני יכול למדוד דופק שעה אחרי אימון כבד, והוא יהיה 90+.
זה אומר ששנינו לא בכושר, אבל עושים אימונים שיביאו אותנו לשם.
תלוי...
יש אימונים שקרויים על שם בחורות. לרוב זה בחורות שהתאמנו עם גרג גלסמן (המאמן הראשי של קרוספיט) בתחילת דרכו והוא קרא לאימונים על שמן.
יש אימונים שקרויים על שם חיילים אמריקאים שנהרגו בשנים האחרונות. לרוב מדובר בחברה מיחידות מיוחדות שעשו קרוספיט. האימונים האלה נקראים hero WODs והם לרוב קשים בצורה שלא תאמן.
ויש אימונים שיש להם שמות מוזרים עם סיבות שונות ומשונות שלא את כולן אני יודע.
יש גם המון אימונים שאין להם שם והם חוזרים בתדירות יותר נמוכה. האימונים עם השם הם אימוני ה- benchmark שנותנים לך לעקוב אחרי ההתקדמות שלך לאורך הזמן.
heart rate recovery הוא גם אחד המדדים לכושר. אבל באמת שאני לא יודע על זה מספיק בשביל להיכנס לויכוח איתך. בתכלס עניתי לקורן שכתב שהאימון נשמע מרושע שהוא באמת היה מרושע והדרך שאני הרגשתי שהוא היה כזה היה שגם אחרי רבע שעה עדיין הרגשתי ומדדתי דופק גבוה.
כל כמה זמן בערך האימונים חוזרים על עצם, לדגומה אתמול עשית "nasty girls"מתי בפעם הבאה תעשה אותו שוב? על מנת לראות את ההתקדמות.
תודה על התשובה:victory:
זה לא היה כדי להכנס לוויכוח. ציפיתי שמישהו יסביר לי פעם אחת ולתמיד למה heart rate recovery זה מדד למשהו (מעבר לקורלציה שמצאו שזה חשוב כמה הוא יורד בדקה הראשונה אחרי מאמץ מקסימלי וכל השטויות האלה).
אתה לא יודע שבדדליפט אסור להוסיף פחות מ 5 קילו? 😛
בשבילי??????? 😍😍
😆😆כן, נאג'ס. בשביל האתגר שלך. את ה-20 סקוואט אני כנראה לא אעשה כי קשה לדעת כמה שוקל מקל מטאטא בדיוק. 🤫