הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קרוסלוג

• פותח/ת השרשור
ברפיז או burpees זה התרגיל השטני ביותר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אה,מכיר את זה.היינו עושים את זה בשיעורי ספורט.
אין ספק שזה תרגיל שטני במיוחד.גומר לך ת'אוויר

• פותח/ת השרשור
אימון כח ליום שני -

פרונט סקוואט - 5-5-5-5
50-55-60-62.5 תענוג.
מתח ודיפ 5-5-5 כל אחד עם תוספת 6.25 קילו.
אימון תמציתי ומהנה.

• פותח/ת השרשור
אימון לפתיחת השבוע:

low bar Squat 5-5-5 80
Chinup 5-5-5 +7.5
Dips 5-5-5 +7.5

הסקוואט מרגיש די טוב. הדגשים שעובדים לי טוב עכשיו הם - משקל על עקבים וברכיים ומרפקים החוצה. אני לא בטוח שיש היפ דרייב מטורף (קשה לי להרגיש את זה כשהמשקל מספיק כבד) אבל מישהו (אולי מיקי) זרק באיזה ת'רד אחר שעוזר אם חושבים על למשוך את הברכיים אחורה בעליה, ואני חושב שזה עוזר גם. לא היה קשה מדי והטכניקה סבירה אז אני ממשיך לעלות - מספיק לי מוט עם משקולות, אני לא צריך גם את קורן ואלכס על הראש שלי LOL

• פותח/ת השרשור
אימון כח שני השבוע, ביום חמישי נעשה איזה מטקון לגיוון:

Lowbar BS 5-5-5 85
Benchpress 5-5-5 70
Seated row 5-5-5 65

החתירות בישיבה זה תרגיל מפגר. הייתי צריך לעשות פאוור קלין.

• פותח/ת השרשור
רק שקלין קשה לעשות לעומת החרטא של החתירות 😃

• פותח/ת השרשור
אימון קצר וקולע לפתיחת השבוע:

low bar back squat 5-5-5 87.5
אני סוף סוף מרוצה מהסקוואט שלי, אז אני ממשיך להעלות משקלים. המטרה כרגע היא מאה עגול ונחמד לחמש חזרות. המוט עלה היום בלי יותר מדי בעיות. יום רביעי נעשה 90.

chinups 5-5-5 +10kg
זה היה קשה. הידיים שלי היו מאובנות לגמרי בסוף הסט השלישי. חשבתי עוד לעשות בנצ' אחרי זה אבל ויתרתי. בכל מקרה זה PR אז אני מרוצה.

אם אתה חוזר לשחק עם 60 קילו אתה מקבל באן
מזל טוב

• פותח/ת השרשור
שיט! אכלתי בטעות יותר מדי שניצלים. משהו בסביבות חצי קילו כי הם היו פאקינג טעימים. אז עכשיו יש לי איזה 150 גרם חלבון בבטן אבל רק 30 יכולים להיספג. איזה בזבוז! יש מצב לסננן את החלבון בדרך החוצה ולנסות להעביר אותו דרך המערכת שוב? מישהו ניסה?

יש פה כמה שיכולים לתת לך עצות איך להוציא את האוכל ישר אחרי הארוחה.

שיט! אכלתי בטעות יותר מדי שניצלים. משהו בסביבות חצי קילו כי הם היו פאקינג טעימים. אז עכשיו יש לי איזה 150 גרם חלבון בבטן אבל רק 30 יכולים להיספג. איזה בזבוז! יש מצב לסננן את החלבון בדרך החוצה ולנסות להעביר אותו דרך המערכת שוב? מישהו ניסה?
תוסיף שפריץ חלב לספיגה איטית וקצת קזאין.

האמת שהגוף סופג בין 1.8 ל-10 גרם חלבון בשעה, תלוי בסוג החלבון, כשבשר בדרך כלל מהווה את הסקאלה התחתונה. ככה שיש לך בערך 90 שעות עד שכל החלבון הזה ייספג ראסמי. תהנה
😃

האמת שהגוף סופג בין 1.8 ל-10 גרם חלבון בשעה, תלוי בסוג החלבון, כשבשר בדרך כלל מהווה את הסקאלה התחתונה. ככה שיש לך בערך 90 שעות עד שכל החלבון הזה ייספג ראסמי. תהנה
😃
איך אני יודע שאימא שלי יום אחד תקרא את הדברים שאתם רושמים, ותקח דברים ברצינות ואז היא תהרוג אותי חחחחחחחחחחחחחחח

low bar back squat 90 kg 5-5-5
PR לחזרות. הגב התחתון שלי עדיין מורגש מיום ראשון. אני שונא עייפות ו- DOMS בגב התחתון כי זה מרגיש מאוד דומה לפציעה. בפועל לא נרשמו בעיות. המשקל עלה יפה ואני מתכנןן 92.5 ביום ראשון.
ֿ
מי שלא עשה תוכנית לינארית לא מסוגל להבין את ההרגשה של לשים כל אימון יותר משקל על המוט ולהתפלא איך זה לא נעשה קשה יותר. אם המנוחה והתזונה טובים זה מדהים באיזה קצב הגוף יכול להתרגל למשקל ולהיות מוכן לאימון הבא. יאללה שניצלים!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית