עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תוסיף שפריץ חלב לספיגה איטית וקצת קזאין.שיט! אכלתי בטעות יותר מדי שניצלים. משהו בסביבות חצי קילו כי הם היו פאקינג טעימים. אז עכשיו יש לי איזה 150 גרם חלבון בבטן אבל רק 30 יכולים להיספג. איזה בזבוז! יש מצב לסננן את החלבון בדרך החוצה ולנסות להעביר אותו דרך המערכת שוב? מישהו ניסה?
מעתיקןתוסיף שפריץ חלב לספיגה איטית וקצת קזאין.
האמת שהגוף סופג בין 1.8 ל-10 גרם חלבון בשעה, תלוי בסוג החלבון, כשבשר בדרך כלל מהווה את הסקאלה התחתונה. ככה שיש לך בערך 90 שעות עד שכל החלבון הזה ייספג ראסמי. תהנהשיט! אכלתי בטעות יותר מדי שניצלים. משהו בסביבות חצי קילו כי הם היו פאקינג טעימים. אז עכשיו יש לי איזה 150 גרם חלבון בבטן אבל רק 30 יכולים להיספג. איזה בזבוז! יש מצב לסננן את החלבון בדרך החוצה ולנסות להעביר אותו דרך המערכת שוב? מישהו ניסה?
איך אני יודע שאימא שלי יום אחד תקרא את הדברים שאתם רושמים, ותקח דברים ברצינות ואז היא תהרוג אותי חחחחחחחחחחחחחחחהאמת שהגוף סופג בין 1.8 ל-10 גרם חלבון בשעה, תלוי בסוג החלבון, כשבשר בדרך כלל מהווה את הסקאלה התחתונה. ככה שיש לך בערך 90 שעות עד שכל החלבון הזה ייספג ראסמי. תהנה
😃
יש פה כמה שיכולים לתת לך עצות איך להוציא את האוכל ישר אחרי הארוחה.