הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חודש לאחר ניתוח גניקומסטיה אשמח לייעוץ

• פותח/ת השרשור yosyos
  • פורסם בתאריך

yosyos

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
כל הרופאים אומרים אותו דבר- תמתין סבבה ברור שיגידו

אני עשיתי לפני חודש היה לי רמה 2+ - בוצע שאיבה + הקטנת בלוטת שד
אין ספק שזה פחות ממה שהיה לי לפני אבל המטרה העיקרית לא קרתה - עדיין אני לא יכול ללכת לים ולא יכול להסתובב עם חולצות קצרות דקות. הכל בולט (שפיצי קצת פחות אבל עדיין שפיצי כמו אז)

המנתח (אחד המומלצים בתחומו) אומר שזה תהליך התכווצות במשך 3 חודשים והכל ייראה טוב
אני עדין שם חגורה ובאסה שבלי חגורה פשוט זה לא יפה כי רק החגורה משטחת הכל.

כמו כן יש עדיין כאבים , לאחר הורדת חגורה בעיקר.

השאלה שלי לבעלי נסיון האם ממש הייתם במצב כזה ואחרי 3 חודשים פתאום וואו נהיה שטוח ובאמת מדובר בנפיחות שנספגת?
האם הגולות שאני עדייין מרגיש כמו אז זה גושים ולא בלוטה ?
בקיצור איך להיות רגוע ולהאמין שזה לא חרטא וכל מה שיש לי פשוט יקטן (נשמע לי מופרך אבל לא יודע )

אשמח להרגעה וייעוץ מבעלי נסיון שעברו את זה אולי אני סתם הוזה ובאמת הכל יהיה יוותר טוב

שאלה נוספת - האם אני אתחיל אימוני חזה לדוגמא זה יעשה לי יותר גרוע וינפח לי עוד יותר החוצה את החזה ? או עדיף רק אירובי

תודה
יוסי

זה ניתוח שרואים תוצאות לאחר תקופה של זמן
אין דבר כזה אחרי ניתוח כזה להוריד תחבושת ולראות את התוצאה הסופית ישר
אין מה לעשות זה עסק של שנה+
פשוט תמתין בסבלנות אני יודע שזה קקה

השינוי המשמעותי מגיע לאחר 3-4 חודשים, רוב השינוי יתבצע לאחר כחצי שנה והטאצ'ים הקטנים יקחו עוד חצי שנה לאחר מכן, לכן סה"כ תוצאות סופיות לניתוח תראה בעוד כ-11 חודשים.

חודש זה כלום, אני לפחות חודשיים הייתי עם החגורה... וכן זה משתפר ורק אחריי 3 חודשים בערך תראה עד כמה... ותוצאה סופית אחריי שנה...

• פותח/ת השרשור
זה ממש משתפר אחרי כמה חודשים? זאת אומרת להיות אופטימי למרות שעכשיו זה די בולט ולא יפה עדיין?
ממש יש הצטמקות של העור כאילו אני אמעך אותך קצת עם הידייים? כאילו השומן נעלם כביכול ?
זה נשמע מעודד אם זה נכון,? ?

זה ממש משתפר אחרי כמה חודשים? זאת אומרת להיות אופטימי למרות שעכשיו זה די בולט ולא יפה עדיין?
ממש יש הצטמקות של העור כאילו אני אמעך אותך קצת עם הידייים? כאילו השומן נעלם כביכול ?
זה נשמע מעודד אם זה נכון,? ?
עכשיו יש לך עדיין בצקות, סביר להניח שיטפי דם והעור עדיין לא נמתח מספיק. תהיה סבלני, זה יסתדר.

• פותח/ת השרשור
איך מרגישים בצקות?
הגולות או הקושי שאני מרגיש כמו שהרגשתי לפני זה בצקות במקום בלוטה בנתיים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית