עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
"שידרוג", סה"כ יישרו קו כמו תמיד באיחור של שנה+, כל הכבוד אפל.
אייפון 5 הוא ברמה של גלקסי 2, להזכירך:החברות האחרות בכוונה משחררות את המוצרים שלהן לפני האייפון כדי שיעשו השוואה לדגם הקודם של אפל ויראו כמה הן "מתקדמות".
אני בכל מקרה מוכן להמתין לאייפון ולא לקנות את הלפטופ שסמסונג קוראת לו גלקסי 3...
אין נתונים עדיין, אבל מעריכים שזה יהיה 1.5Ghz Quad core. מה שכן, ידוע שיש לו 1GB RAM. כל השאר ניתן לראות כאן:מה הנתונים? מעבד וכו?
מה אתה רוצה שהם יעשו? שהם ייצרו פלאפון שעושה לך המבורגרים ומאכיל אותך בו זמנית? צריך לקחת את זה בפרופורציה, זה סה"כ טלפון נייד ואפל מוגבלת במה שהיא יכולה לעשות בטווח התקציב שהיא דורשת על מכשיר שכזה. היא יכולה לעשות לך מכשיר מטורף אבל הוא גם יעלה בהתאם ולא יהיה לזה שוק כזה גדול כמו עכשיו, אז מה המטרה? המטרה של אפל זה להרוויח הכי הרבה כסף, המטרה המשנית היא לרצות אותך וגם זה בשביל שתמשיך לקנות מוצרים שלהם. הבעיה העיקרית שלהם היא שהם מאחרים ותמיד מיישרים קו אחרונים בהתאם למתחרים גלקסי 3 יצא במאי, 4 חודשים מאייפון 5. מסך 4 אינץ היה בגלקסי 2, מכשיר של פברואר 2011. ב HTC הציגו מסך 4 אינץ עוד ב 2009 ותמיכה ב 4G ב 2010.האמת שאני מאוד מאוכזב מאפל בשנתים האחרונות בכל הנוגע לאיפון שלהם מאז האיפון 4 הם דיי תקועים ולא עשו שום דבר חדש
מה שכן האייפוד החדש נשמע ממש טוב
מה אתה רוצה שהם יעשו? שהם ייצרו פלאפון שעושה לך המבורגרים ומאכיל אותך בו זמנית? צריך לקחת את זה בפרופורציה, זה סה"כ טלפון נייד ואפל מוגבלת במה שהיא יכולה לעשות בטווח התקציב שהיא דורשת על מכשיר שכזה. היא יכולה לעשות לך מכשיר מטורף אבל הוא גם יעלה בהתאם ולא יהיה לזה שוק כזה גדול כמו עכשיו, אז מה המטרה? המטרה של אפל זה להרוויח הכי הרבה כסף, המטרה המשנית היא לרצות אותך וגם זה בשביל שתמשיך לקנות מוצרים שלהם. הבעיה העיקרית שלהם היא שהם מאחרים ותמיד מיישרים קו אחרונים בהתאם למתחרים גלקסי 3 יצא במאי, 4 חודשים מאייפון 5. מסך 4 אינץ היה בגלקסי 2, מכשיר של פברואר 2011. ב HTC הציגו מסך 4 אינץ עוד ב 2009 ותמיכה ב 4G ב 2010.
נשמע מעניין....רוצה להשוואת אותו לגלקסי שלוש בלייב... כשהג'לי בין יצא וסמסונג ישחררו את הקוד של הקרנל יהיה מעניין לראות השוואות ...אין נתונים עדיין, אבל מעריכים שזה יהיה 1.5Ghz Quad core. מה שכן, ידוע שיש לו 1GB RAM. כל השאר ניתן לראות כאן:
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4910&idPhone2=4238