הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אפל הציגה את iPhone 5

Daniel2

משתמש משקיע
2,059
186
נק' מוניטין:
10,046
2,059
186
מישהו מתכוון לקנות?
091212_iphone_5_8.jpg

עוד פרטים כאן.

חשבתי לשדרג לסמארט פון.
מה אומרים? כדאי?

"שידרוג", סה"כ יישרו קו כמו תמיד באיחור של שנה+, כל הכבוד אפל.

"שידרוג", סה"כ יישרו קו כמו תמיד באיחור של שנה+, כל הכבוד אפל.

החברות האחרות בכוונה משחררות את המוצרים שלהן לפני האייפון כדי שיעשו השוואה לדגם הקודם של אפל ויראו כמה הן "מתקדמות".
אני בכל מקרה מוכן להמתין לאייפון ולא לקנות את הלפטופ שסמסונג קוראת לו גלקסי 3...

אז קנה את הגלקסי 2, ואפילו תשלם בערך 40% ממחיר האייפון החדש.

החברות האחרות בכוונה משחררות את המוצרים שלהן לפני האייפון כדי שיעשו השוואה לדגם הקודם של אפל ויראו כמה הן "מתקדמות".
אני בכל מקרה מוכן להמתין לאייפון ולא לקנות את הלפטופ שסמסונג קוראת לו גלקסי 3...
אייפון 5 הוא ברמה של גלקסי 2, להזכירך:
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4910&idPhone2=3621

גלקסי 2 יצא בפברואר 2011, לפני שנה וחצי. הדבר היחיד שיש לאייפון 5 זה תמיכה ב 4G LTE שאת זה בעצם הוסיפו לגלקסי 3.

חוץ מהמראה החיצוני לא שינו משהו משמעותי. לא יודע אם שווה לקנות

אם עדיין הייתי על אייפון 4 הייתי משדרג כי אין סיבה שלא, המכשיר יותר טוב מהקודמים בכל פרמטר.
אבל כבר היה לי אחד דומה מאוד מבחינת הנתונים (גלקסי S2) ואני עכשיו עם אחד יותר מתקדם (S3) בכל מובן אפשרי, ככה שלשדרג יהיה בעצם ללכת אחורה.

זהו השם "אייםפון 5" בסך הכל נשמע משהו מאוד "חדש" אבל למעשה הם לא פרצו דרך בשום דבר וזה די דומה לקודמים.
אני אבדוק את הגלקסי.

זה מה שהכי מעצבן אותי בכל ההתנהלות הזאת - כאילו שהשם אמור להספיק וכל מה שצריך זה ליישר קו עם מכשירים משנת 2011. ראבק, תשנו משהו במערכת הפעלה, תעשו איזה עיצוב חדש נורמלי (18% יותר דק! יאייי), תביאו איזה edge שאין לאף חברה ושיש לאפל פטנט עליו. אבל לא, מספיק לעשות טלפון תואם גלקסי S2 עם מסך טיפה יותר איכותי (ההבדל ברזולוציה די זניח), לקרוא לו אייפון ולשחרר. זה כאילו שאתה קונה מכשיר חדש ובעצם נשאר עם אותו אייפון כל הזמן, רק שעכשיו הוסיפו לו עוד שורת אפליקציות, מהמם.

האמת שאני מאוד מאוכזב מאפל בשנתים האחרונות בכל הנוגע לאיפון שלהם מאז האיפון 4 הם דיי תקועים ולא עשו שום דבר חדש

מה שכן האייפוד החדש נשמע ממש טוב

האמת שאני מאוד מאוכזב מאפל בשנתים האחרונות בכל הנוגע לאיפון שלהם מאז האיפון 4 הם דיי תקועים ולא עשו שום דבר חדש

מה שכן האייפוד החדש נשמע ממש טוב
מה אתה רוצה שהם יעשו? שהם ייצרו פלאפון שעושה לך המבורגרים ומאכיל אותך בו זמנית? צריך לקחת את זה בפרופורציה, זה סה"כ טלפון נייד ואפל מוגבלת במה שהיא יכולה לעשות בטווח התקציב שהיא דורשת על מכשיר שכזה. היא יכולה לעשות לך מכשיר מטורף אבל הוא גם יעלה בהתאם ולא יהיה לזה שוק כזה גדול כמו עכשיו, אז מה המטרה? המטרה של אפל זה להרוויח הכי הרבה כסף, המטרה המשנית היא לרצות אותך וגם זה בשביל שתמשיך לקנות מוצרים שלהם. הבעיה העיקרית שלהם היא שהם מאחרים ותמיד מיישרים קו אחרונים בהתאם למתחרים גלקסי 3 יצא במאי, 4 חודשים מאייפון 5. מסך 4 אינץ היה בגלקסי 2, מכשיר של פברואר 2011. ב HTC הציגו מסך 4 אינץ עוד ב 2009 ותמיכה ב 4G ב 2010.

מה אתה רוצה שהם יעשו? שהם ייצרו פלאפון שעושה לך המבורגרים ומאכיל אותך בו זמנית? צריך לקחת את זה בפרופורציה, זה סה"כ טלפון נייד ואפל מוגבלת במה שהיא יכולה לעשות בטווח התקציב שהיא דורשת על מכשיר שכזה. היא יכולה לעשות לך מכשיר מטורף אבל הוא גם יעלה בהתאם ולא יהיה לזה שוק כזה גדול כמו עכשיו, אז מה המטרה? המטרה של אפל זה להרוויח הכי הרבה כסף, המטרה המשנית היא לרצות אותך וגם זה בשביל שתמשיך לקנות מוצרים שלהם. הבעיה העיקרית שלהם היא שהם מאחרים ותמיד מיישרים קו אחרונים בהתאם למתחרים גלקסי 3 יצא במאי, 4 חודשים מאייפון 5. מסך 4 אינץ היה בגלקסי 2, מכשיר של פברואר 2011. ב HTC הציגו מסך 4 אינץ עוד ב 2009 ותמיכה ב 4G ב 2010.

בדיוק מה שאמרת , הם מיישרים קו לא מייצרים משהו חדש
כל הדברים שיש באיפון 5 יש בגלקסי 3 הדבר היחיד שהם כאילו מחדשים זה את הIOS שלהם שזה גם ביג דיל כל הפיו'צרים יש מהסידיה\אפסטור אז כולה הם עשו את זה מובנה

אין נתונים עדיין, אבל מעריכים שזה יהיה 1.5Ghz Quad core. מה שכן, ידוע שיש לו 1GB RAM. כל השאר ניתן לראות כאן:
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4910&idPhone2=4238
נשמע מעניין....רוצה להשוואת אותו לגלקסי שלוש בלייב... כשהג'לי בין יצא וסמסונג ישחררו את הקוד של הקרנל יהיה מעניין לראות השוואות ...

יש לי אייפון 4S וגם זה יותר מדי...
נחמד, לא מתלהב מהשטויות האלה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית