עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה מה שהכי מעצבן אותי בכל ההתנהלות הזאת - כאילו שהשם אמור להספיק וכל מה שצריך זה ליישר קו עם מכשירים משנת 2011. ראבק, תשנו משהו במערכת הפעלה, תעשו איזה עיצוב חדש נורמלי (18% יותר דק! יאייי), תביאו איזה edge שאין לאף חברה ושיש לאפל פטנט עליו. אבל לא, מספיק לעשות טלפון תואם גלקסי S2 עם מסך טיפה יותר איכותי (ההבדל ברזולוציה די זניח), לקרוא לו אייפון ולשחרר. זה כאילו שאתה קונה מכשיר חדש ובעצם נשאר עם אותו אייפון כל הזמן, רק שעכשיו הוסיפו לו עוד שורת אפליקציות, מהמם.
בתור אחד שהיה לו כל דור של אייפון (וכל דור של מקבוק החל מבקבוק אלומיניום), זה לא סוס מנצח וזה לא אלגנטי כמו מכשירים אחרים (ועברתי הרבה מכשירים). למעשה, העדר קישוריות, גן סגור והעצבים לחכות לפריצה כל פעם מחדש כי אחרת הטלפון משעמם תחת הם ההיפך מאלגנטיות.סוס מנצח לא מחליפים.. לא צריך להתאמץ בכוח להגדיל את המסך לגודל של טלוויזיה ולהכניס מעבד של האקר סעודי.
פשוט ואלגנטי כמו כל המוצרים של אפל.
אוי לא ראיתי את האשכול הזה, אז מצטער שפתחתי את ההוא.
האם יעלה לי להביא את האייפון 5 מחו"ל 200$ ? או שאני אצטרך לשלם מע"מ/מכס? בהנחה שאני מביא את זה אישית מארה"ב ולא מזמין או משהו בסיגנון. ובארץ הסים ירוץ טוב עליו?
כמה עולה הS3 בארה"ב?
$200 זה עם חוזה לשנתיים, אתה לא יכול לעשות חוזה כי אתה לא תושב ארה"ב. המכשיר בחנות של אפל עולה באזור ה $700 והוא פתוח SIM FREE. בארץ אין עדיין נאנו-סים, ככה שאי אפשר לדעת איך זה יעבוד. סביר להניח שזה יהיה אותו הדבר.אוי לא ראיתי את האשכול הזה, אז מצטער שפתחתי את ההוא.
האם יעלה לי להביא את האייפון 5 מחו"ל 200$ ? או שאני אצטרך לשלם מע"מ/מכס? בהנחה שאני מביא את זה אישית מארה"ב ולא מזמין או משהו בסיגנון. ובארץ הסים ירוץ טוב עליו?
כמה עולה הS3 בארה"ב?
בתור אחד שהיה לו כל דור של אייפון (וכל דור של מקבוק החל מבקבוק אלומיניום), זה לא סוס מנצח וזה לא אלגנטי כמו מכשירים אחרים (ועברתי הרבה מכשירים). למעשה, העדר קישוריות, גן סגור והעצבים לחכות לפריצה כל פעם מחדש כי אחרת הטלפון משעמם תחת הם ההיפך מאלגנטיות.
אני גם באתי מה-PC, החלפתי למק בגיל 31 ואני לא חושב שאני אחזור ל-PC יותר (גם התרגלתי).אני באתי בדיוק מהכיוון ההפוך - 20 שנה של PC, לפטופים ונוקיות עד שנקלעתי בטעות לאייפון 3GS. במחשבים - הפשטות וחוסר ההתעסקות בתחזוקה של המחשב: וירוסים, ספייוור, רג'יסטרי, פורמט... חסכו לי טונות של זמן.
ובנוגע לאייפון, הנוחות והידידותיות למשתמש של מערכת ההפעלה קנו אותי, אין מה לעשות.
אתה צודק שלפעמים יש תסכול מחוסר התמיכה בפעולות בסיסיות אך עוד לא מצאתי בעיה שלא מצאו לה פתרון או קיצור דרך.
אמרת שזה לא אלגנטי כמו מכשירים אחרים, תרחיב.
בקיצר 700$?
אם כבר טלפונים, מה דעתכם על הgalaxy note 2? ראיתי אצל מישהו את הNOTE הראשון והוא נראה ממש טוב ונוח.
הNOTE 2 הוא בעצם כמו הS3 פחות או יותר רק עם כמה פיצ'רים כמו המסך והעט?
$850 זו הגירסה של ה 64GBהמחיר הוא 850 דולר (וזה עוד בארה"ב, חכו שזה יגיע לארץ ונראה משוגעים קונים את זה ב5000 ש"ח)
הNOTE 2 כרגע המכשיר הכי חזק בשוק (כן גם יותר מהS3):
בעל מעבד מרובע ליבות במהירות תדר של 1.6GHZ.
זיכרון פנימי בנפח של 2GB.
וכמובן- מסף בגודל בטורף של 5.5 אינץ'.
אני רק מחכה שיגיע לארץ כבר..