הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אפל הציגה את iPhone 5

לא כל כך מבין בנושא, אז אתם אומרים שבעצם המכשיר הכי חזק היום בתחום עם הנתונים הכי טובים זה גלאקסי 3? איפה זה שם את האייפון 4S או את האייפון 5?

לדעתי האייפון 5 הזה לא מצדיק את המחיר שנקבע לו בשום דרך, הוא בדיוק כמו אייפון 4s וכל מה שהשתנה בו (לדעתי מעט מאד) זה נטו בשביל חידוש ״פסיכולוגי״ וקידום מחירות.

הטרלה מוצלחת

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הבאת אייפון 5 לארץ

במידה ויש לי מישהו שנוסע לארה"ב לחופשה ויכול להביא - האם זה יעלה לי באמת 200$ וזהו? אני צריך לשלם עוד משהו על זה? מכס/מע"מ? ובארץ אין בעיה להכניס את הסים הישראלי?

וכמה יעלה לי הS3?

תודה

ובבקשה לא להפוך את הדיון לסמסונג VS אפל...

זה מה שהכי מעצבן אותי בכל ההתנהלות הזאת - כאילו שהשם אמור להספיק וכל מה שצריך זה ליישר קו עם מכשירים משנת 2011. ראבק, תשנו משהו במערכת הפעלה, תעשו איזה עיצוב חדש נורמלי (18% יותר דק! יאייי), תביאו איזה edge שאין לאף חברה ושיש לאפל פטנט עליו. אבל לא, מספיק לעשות טלפון תואם גלקסי S2 עם מסך טיפה יותר איכותי (ההבדל ברזולוציה די זניח), לקרוא לו אייפון ולשחרר. זה כאילו שאתה קונה מכשיר חדש ובעצם נשאר עם אותו אייפון כל הזמן, רק שעכשיו הוסיפו לו עוד שורת אפליקציות, מהמם.

סוס מנצח לא מחליפים.. לא צריך להתאמץ בכוח להגדיל את המסך לגודל של טלוויזיה ולהכניס מעבד של האקר סעודי.
פשוט ואלגנטי כמו כל המוצרים של אפל.

אוי לא ראיתי את האשכול הזה, אז מצטער שפתחתי את ההוא.

האם יעלה לי להביא את האייפון 5 מחו"ל 200$ ? או שאני אצטרך לשלם מע"מ/מכס? בהנחה שאני מביא את זה אישית מארה"ב ולא מזמין או משהו בסיגנון. ובארץ הסים ירוץ טוב עליו?

כמה עולה הS3 בארה"ב?

סוס מנצח לא מחליפים.. לא צריך להתאמץ בכוח להגדיל את המסך לגודל של טלוויזיה ולהכניס מעבד של האקר סעודי.
פשוט ואלגנטי כמו כל המוצרים של אפל.
בתור אחד שהיה לו כל דור של אייפון (וכל דור של מקבוק החל מבקבוק אלומיניום), זה לא סוס מנצח וזה לא אלגנטי כמו מכשירים אחרים (ועברתי הרבה מכשירים). למעשה, העדר קישוריות, גן סגור והעצבים לחכות לפריצה כל פעם מחדש כי אחרת הטלפון משעמם תחת הם ההיפך מאלגנטיות.

האם יעלה לי להביא את האייפון 5 מחו"ל 200$ ? או שאני אצטרך לשלם מע"מ/מכס? בהנחה שאני מביא את זה אישית מארה"ב ולא מזמין או משהו בסיגנון. ובארץ הסים ירוץ טוב עליו?

כמה עולה הS3 בארה"ב?

איך 200? 200 עם תוכנית ב-AT&T, אם תשבור אותה תשלם כמו כולם. וכן, יש מכס ומע"מ של 33.5% על טלפון סלולרי מהשקל הראשון.

כמה עולה הS3 בארה"ב?
$200 זה עם חוזה לשנתיים, אתה לא יכול לעשות חוזה כי אתה לא תושב ארה"ב. המכשיר בחנות של אפל עולה באזור ה $700 והוא פתוח SIM FREE. בארץ אין עדיין נאנו-סים, ככה שאי אפשר לדעת איך זה יעבוד. סביר להניח שזה יהיה אותו הדבר.

$650 על זה אתה מוסיף את המיסים של ה STATE שבה אתה קונה. זה יכול להיות עד 10% תוספת. זו הגירסה של ה 16GB כמובן.
קח בחשבון שבד"כ בשבועות הראשונים להשקה יש מחסור במלאי.

בתור אחד שהיה לו כל דור של אייפון (וכל דור של מקבוק החל מבקבוק אלומיניום), זה לא סוס מנצח וזה לא אלגנטי כמו מכשירים אחרים (ועברתי הרבה מכשירים). למעשה, העדר קישוריות, גן סגור והעצבים לחכות לפריצה כל פעם מחדש כי אחרת הטלפון משעמם תחת הם ההיפך מאלגנטיות.

אני באתי בדיוק מהכיוון ההפוך - 20 שנה של PC, לפטופים ונוקיות עד שנקלעתי בטעות לאייפון 3GS. במחשבים - הפשטות וחוסר ההתעסקות בתחזוקה של המחשב: וירוסים, ספייוור, רג'יסטרי, פורמט... חסכו לי טונות של זמן.
ובנוגע לאייפון, הנוחות והידידותיות למשתמש של מערכת ההפעלה קנו אותי, אין מה לעשות.
אתה צודק שלפעמים יש תסכול מחוסר התמיכה בפעולות בסיסיות אך עוד לא מצאתי בעיה שלא מצאו לה פתרון או קיצור דרך.

אמרת שזה לא אלגנטי כמו מכשירים אחרים, תרחיב.

אני באתי בדיוק מהכיוון ההפוך - 20 שנה של PC, לפטופים ונוקיות עד שנקלעתי בטעות לאייפון 3GS. במחשבים - הפשטות וחוסר ההתעסקות בתחזוקה של המחשב: וירוסים, ספייוור, רג'יסטרי, פורמט... חסכו לי טונות של זמן.
ובנוגע לאייפון, הנוחות והידידותיות למשתמש של מערכת ההפעלה קנו אותי, אין מה לעשות.
אתה צודק שלפעמים יש תסכול מחוסר התמיכה בפעולות בסיסיות אך עוד לא מצאתי בעיה שלא מצאו לה פתרון או קיצור דרך.

אמרת שזה לא אלגנטי כמו מכשירים אחרים, תרחיב.
אני גם באתי מה-PC, החלפתי למק בגיל 31 ואני לא חושב שאני אחזור ל-PC יותר (גם התרגלתי).
אבל מבחינת המכשירים הסלולריים, חלק בלתי נפרד מהאלגנטיות בימינו היא להיות משוחרר להשתמש במכשיר עם כמה שפחות אילוצים. זאת אומרת שאם מישהו רוצה להעביר לך שיר על ידי נגיעה בגב המכשיר, או שאתה רוצה להעלות תמונות מכל מחשב שהוא בלי להשתמש באייטיונס, או אפילו להעלות סרט דרך ממשק HTTP, אתה אמור לעשות את זה בצורה האלגנטית ביותר. אייפון לא מאפשר לך את זה, למרות העיצוב הנקי שלו. ברור שלאייפון יש את היתרונות שלו (בעיקר מוזיקה, יש לו צ'יפ הרבה יותר טוב), אבל בשימוש היומיומי מה שנחמד במכשירים האחרים הוא שהם ורסטיליים, בעוד שהאייפון.. קצת פחות (ואם הוא לא פרוץ, הרבה פחות).

אם כבר טלפונים, מה דעתכם על הgalaxy note 2? ראיתי אצל מישהו את הNOTE הראשון והוא נראה ממש טוב ונוח.
הNOTE 2 הוא בעצם כמו הS3 פחות או יותר רק עם כמה פיצ'רים כמו המסך והעט?

המחיר הוא 850 דולר (וזה עוד בארה"ב, חכו שזה יגיע לארץ ונראה משוגעים קונים את זה ב5000 ש"ח)

אם כבר טלפונים, מה דעתכם על הgalaxy note 2? ראיתי אצל מישהו את הNOTE הראשון והוא נראה ממש טוב ונוח.
הNOTE 2 הוא בעצם כמו הS3 פחות או יותר רק עם כמה פיצ'רים כמו המסך והעט?

הNOTE 2 כרגע המכשיר הכי חזק בשוק (כן גם יותר מהS3):
בעל מעבד מרובע ליבות במהירות תדר של 1.6GHZ.
זיכרון פנימי בנפח של 2GB.
וכמובן- מסף בגודל בטורף של 5.5 אינץ'.
אני רק מחכה שיגיע לארץ כבר..

המחיר הוא 850 דולר (וזה עוד בארה"ב, חכו שזה יגיע לארץ ונראה משוגעים קונים את זה ב5000 ש"ח)

הNOTE 2 כרגע המכשיר הכי חזק בשוק (כן גם יותר מהS3):
בעל מעבד מרובע ליבות במהירות תדר של 1.6GHZ.
זיכרון פנימי בנפח של 2GB.
וכמובן- מסף בגודל בטורף של 5.5 אינץ'.
אני רק מחכה שיגיע לארץ כבר..
$850 זו הגירסה של ה 64GB
iPHONE-5-PRICE1.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית