הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אפל הציגה את iPhone 5

זה אכן דורש שיפור כבד, אבל אם תנסה להזכר, אפליקציית המפות הראשונה של גוגל הייתה על הפנים ויש להם פור של 3 שנים על אפל, כמו שלאפל יש פור של שנתיים על אנדרואיד ורק עכשיו אנדרואיד מתחיל להשתוות ל iOS, ככה שאין הרבה מה לעשות עם זה. ה 3D MODE נחמד מאוד דווקא, אבל הוא עובד רק בערים מרכזיות ולא בפרברים. אל תשכח שאפל הוסיפו turn by turn navigation, משהו שתשלם עליו 50-80 דולר באפפ סטור כרגע מובנה במערכת בחינם ועם הזמן יתעדכן ויהיה יעיל יותר.
בגדול, מהתרשמות ראשונה מאייפון 5 שקיבלתי היום, אם היה לי 4S לא הייתי משדרג, אבל בגלל שהיה לי אייפון 4 ההבדל הוא עצום, במיוחד במהירות המכשיר.
עזוב אותך, בדיוק בגלל שיש שירות כזה וזה לא המצאה חדשה (כמו במקרה של גוגל לפני כמה שנים. היום יש לך עשרות חברות, אם לא מאות, שמתעסקות במיפוי וב-GPS) אפל הייתה צריכה להפעיל הרבה יותר QA לפני שהיא זונחת שירות טוב לחלוטין והולכת על פיאסקו שכזה. ולגוגל יש turn by turn גם שפועל יופי במכשירי אנדרויד ועוד כמה פיצ'רים נחמדים (locations למשל) שאפל פשוט לא הטמיעה באייפון הקודם. שלא לדבר על התקלות שמתגלות במסך להרבה מאוד אנשים (מסך צהוב בדור שישי של מכשיר שהייתה לו את הבעיה הזאת כבר לפני שנתיים?) וכל מיני דברים שמעידים על כך שגם אפל מוציאה לשוק חרא ומסתמכת על הצרכן התמים שיהיה ה-QA שלה.

מסתבר שהמסך עושה קצת בעיות, אולי כי מכשיר חדש ותוך כמה ימים זה יסתדר, היה משהו דומה לזה באייפון 4 גם.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני לא מבין, לא שוחררה גרסת OTA רשמית? כי אני מצליח למצוא רק leaked ב-xda.

אם זה ככה אז אין קשר למעבד 4 ליבות אלא לרזולוציה, שהיא יותר גבוהה באייפון 5 (כרגע). אז כנראה שנתונים יבשים כן משנים..

לפי מה שאני יודע כן שוחררה גרסה רשמית וגם הקוד מקור אז זה מעולה, הרום הוא DLI8 הנה הגרסה של צ'קרום נגיד
http://checkrom.com/forums/rom-build-releases.43/

תראה שיש גרסת leaked ויש אחד רשמי מעליו.

כן כבר עדכנתי לאומגה (לא היה לי כוח למחוק הכל אז הלכתי על אותו רום). נראה יותר מהיר ויותר חלק מה-ICS.

כעקרון כן מהICS יש עברית מובנת רק צריך "לגלות" אותה יש הרבה שפות מובנות שמוחבאות במכשיר שיטה אחת להכנס למרקט ולהוריד morelocal2 ולבחור עברית
ושיטה שניה שהיא יותר טובה שמוסיפה יישור לימין בכל האפליקציות ומקלדת מקורית של סמסונג בעברית פה:
http://iandroid.co.il/forum/topic79380.html

לפי מה שכתוב התיקון עובד עם JB כמו שהוא עם ICS...אבל לא ניסיתי בעצמי

בצ'קרום ראיתי שיש מקלדת עברית מובנית, אבל הפונט באומגה יותר נחמד (הוא לא bold) ואין לי כוח להעביר את כל החומר אז נשאר עם זה ככה וזהו. העיקר שיהיה יותר מהיר.

טוקבק חביב בוויינט (אין הרבה כאלה):
אתמול קניתי רכב חדש מהקופסה
מה אני יומר לכם, איזו בובה. יפהההה שאין דברים כאלו!
אני לוקח את המפתח של האוטו, לוחץ על השלט, הדלתות נפתחות, ואז אני מושיט יד לידית של הדלת ואין אחת כזו!

הסתכלתי בספר של הרכב, ובאמת כתוב שם בקטן, שבשביל ידיות לרכב צריך לשלם אקסטרא, אז ישר נכנסתי לאתר של היצרנית והזמנתי בעוד 300 דולר ידיות כסופות כאלו, ממגנזיום, כי אם אני כבר קונה, אז למה לא להשקיע בטופ?!

הידיות הגיעו כעבור שבוע ולקח לי חמש דקות להתקין אותן. אייייין!!! המעצבים של האוטו הזה עשו את הכל מה זה בנאלי ושמיש, קלי קלות!!!

אני נכנס לאוטו, מתיישב, מתניע, ואז אני מחפש את האבזם של החוגרה אבל כשהושטתי את היד, גיליתי שיש שם רק כזו גומחה עם הכנה לחגורה. הסתכלתי בספר של הרכב ובאמת כתוב שם באותיות קטנות שחגורה זה אקסטרא, אז גלשתי לאתר המאוווווד מושקע של האוטו (חח, הכל שם מסודר לפי קטיגוריות ואין שם אביזרים יד שניה, שיוצרו על ידי אנשים פרטיזנים שלך תדע מה עבר להם בראש ומאיזה חרא של חומרים הם ייצרו את זה), והזמנתי זוג חגורות לי ולזה שליד הנהג, ב-400 דולר בלבד. מה יש? משקיעים באוטו חדש...זה הכי בנאלי שיש.

החגורות הגיעו כעבור שבוע, התקנתי אותן בקליק (שאפו למעצבים, חולה עליהם..איך הכל בנאלי, אפילו משתמש אידיוט יכול להתקין!!) והתנעתי את הרכב. הרעש מהמנוע היה מדהים!!!!!! וום ווום וווווום עמוק כזה, עם באסים. חבר שלי, שקנה את הרכב מהמתחרים אמר לי שאצלו ברכב הרעש אולי קצת פחות עמוק, אבל שלפחות הרכב שלו הגיע עם ידיות וחגורות, והוא צחק עלי שאני אידיוט (אבל לדעתי? הוא סתם מקנא שהוא לא קנה רכב כמו שלי, הפראייר..חגורות, חח, ביג דיל..).

שילבתי לראשון..כלומר...ניסיתי לשלב לראשון אבל מסתבר שאין מוט הילוכים (500 דולר, קניתי מוט עם גולגולת של צ'יוואוואה בקצה, בצבעי ניקל קדמיום, איזההההה שוס!!! המעצבים של הרכב הזה גאוניייים!!!), ובאותה ההזדמנות הזמנתי גם שני מוטות לצידי ההגה - אחד של הוינקר והשני של המגבים, כי גם את זה לא היה (והאוטו שלי רק נראה פי אלף יותר טוב עכשיו!!!!).

ובאמת, אחרי חודש וחצי סיימתי לקנות את כל מה שהרכב לא הגיע איתו (חח, עלה לי עוד 4,000 דולר, אבל בשביל רכב בובה כזה, שווה לפנק אותו!!).

הזמנתי את החבר ההוא שקנה מהמתחרים רכב משעמם שהגיע עם הכל, ואי אפשר להזמין לו שום חלק מעוצב בקפידה, שיראה מה זה כייף בנהיגה. ישבנו, חגרנו חגורות, התנעתי, שילבתי את מוט הגולגולת לראשון, ויצאנו לדרך. המנוע עשה וווום וווום וווווום, והחבר אמר לי שאני קצת מגזים עם הגז, וביקש שאני אאט. חח, הטרנטה שלו כל הזמן נתקעת בעליות בטח..חח, ככה זה כשיש ממשק מעולה בין הגיר למנוע, והמנוע הוא כפול ליבה עם 8 שסתומים...אז בסדר, האטתי קצת...כלומר, ניסיתי להאט, אבל אז גיליתי שאין ברקסים.

"תקרא בספר, תקרא" צרחתי לו, והוא דפדף וגילה באותיות קטנות שברקסים זה באמת אקסטרא...מזל שהרכב מצוייד בגישה לאינטרנט ממחשב הדרך - על הכל הם חשבו שם, אייין, גאונייייים!!!!

הזמנו זוג דיסקים של ברקס, ועכשיו המשאית של המשלוח מנסה לעקוף אותנו בשביל לספק לנו את ההזמנה. זוזי זקנהההה, זוזי מהדרך, אין לי ברקסים!!! זו...לא זזה. נו טוב, אני מקווה שהשופט יגלה רחמנות. זה לא באשמתי בסופו של דבר...

אין, אין על אפל!!!!!!!!!1 שולטיייייים!!!!!1

אני אנצל את האשכול לשאול אם כבר יצא פריצה בטוחה ל4S? (לא כזו שצריך לעשות תמיד מחדש אלא פעם אחת וזהו).

היא רגועה מדי למרות שהיא מבינה שהוא צוחק עליה, והיא חוזרת על טעויות יותר מדי פעמים בשביל שזה יהיה מאוד convenient. אני מהמר על מבוים.

זהו זה פה גרסה סופית ורשמית, נחכה לרום מקוסטם ...

גרסה רשמית - I9300XXDLIB
גרסת רום: I9300XXDLIB
תאריך הוצאה: 24/9/2012
סטטוס: רשמי וסופי
תאריך בנייה: 22 לספטמבר 2012
מודם: XXLIB
CSC: OXF

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית