נק' מוניטין:
28,250
- 10,536
- 63
עזוב אותך, בדיוק בגלל שיש שירות כזה וזה לא המצאה חדשה (כמו במקרה של גוגל לפני כמה שנים. היום יש לך עשרות חברות, אם לא מאות, שמתעסקות במיפוי וב-GPS) אפל הייתה צריכה להפעיל הרבה יותר QA לפני שהיא זונחת שירות טוב לחלוטין והולכת על פיאסקו שכזה. ולגוגל יש turn by turn גם שפועל יופי במכשירי אנדרויד ועוד כמה פיצ'רים נחמדים (locations למשל) שאפל פשוט לא הטמיעה באייפון הקודם. שלא לדבר על התקלות שמתגלות במסך להרבה מאוד אנשים (מסך צהוב בדור שישי של מכשיר שהייתה לו את הבעיה הזאת כבר לפני שנתיים?) וכל מיני דברים שמעידים על כך שגם אפל מוציאה לשוק חרא ומסתמכת על הצרכן התמים שיהיה ה-QA שלה.זה אכן דורש שיפור כבד, אבל אם תנסה להזכר, אפליקציית המפות הראשונה של גוגל הייתה על הפנים ויש להם פור של 3 שנים על אפל, כמו שלאפל יש פור של שנתיים על אנדרואיד ורק עכשיו אנדרואיד מתחיל להשתוות ל iOS, ככה שאין הרבה מה לעשות עם זה. ה 3D MODE נחמד מאוד דווקא, אבל הוא עובד רק בערים מרכזיות ולא בפרברים. אל תשכח שאפל הוסיפו turn by turn navigation, משהו שתשלם עליו 50-80 דולר באפפ סטור כרגע מובנה במערכת בחינם ועם הזמן יתעדכן ויהיה יעיל יותר.
בגדול, מהתרשמות ראשונה מאייפון 5 שקיבלתי היום, אם היה לי 4S לא הייתי משדרג, אבל בגלל שהיה לי אייפון 4 ההבדל הוא עצום, במיוחד במהירות המכשיר.