הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מאכלים קבועים בריא או לא?

bargol5

משתמש מתחיל
72
0
נק' מוניטין:
0
72
0
ראשלצ
יש מאכלים שאני אוכל על בסיס קבוע ואין לי זמן לבשל עד כמה זה גרוע לאכול חזה עוף של מאמא עוף על בסיס קבוע(אוכל מעובד):http://www.tnuva.co.il/OurProducts/MamaOf/Pages/Products/Nutrition/203.aspx

אני אוכל פייבר 1 בערך 2 כוסות ליום ואני אוכל בנוסף לזה הרבה סיבים מה הנזק שיכול להגרם מעודף סיבים שהכמות המומלצת היא 35 ואני מגיע ל60 בערך (לא רק מה פייבר 1) ? האם זה יכול לגרום לעצירות וכדומה?

שאלה נוספת הייתי פעם עושה הרבה אירובי(כדורסל אימונים כדורגל וריצות) בתקופה ההיא היו לי פציעות רבות שלקחו חודש מנוחה בחודש מנוחה הזאת היו פעמים שהייתי אוכל בלי הפסקה ולא הייתי משמין הייתי אוכל מלא אוכל חרא שוקולד ג׳חנון ועוד זבל. הייתי פעם מלא אבל בתקופה ההיא הייתי שחיף(ירדתי במשקל) היום כשאני מודע לכל עניין הקלוריות אני לא מרשה לעצמי להקרב לזבל הזה כי אני מפחד להשמין אבל אף פעם לא הייתי שמן. יכול להיות שעקב זה שאני מודע לזה שזה הרבה קלוריות אז פסיכולוגית אני משמין מזה?

נערך לאחרונה:
הגוף שלך לא ישמי פסיכולוגית..אתה יכול להרגיש אולי טיפה יותר נפוח ושמן אבל מבחינת הגוף זה לא משנה

בעניין של מאכלים קבועים אין בעיה אבל ספציפית יש בעיה עם מאכלים מעובדים..שרוצים לשמור על חיי מדף..קח את זה בחשבון

• פותח/ת השרשור
בעניין של מאכלים קבועים אין בעיה אבל ספציפית יש בעיה עם מאכלים מעובדים..שרוצים לשמור על חיי מדף..קח את זה בחשבון

אפשר קצת הסבר למה יש עם זה בעיה
ומה לגבי צריכת יתר של סיבים? זה די דחוף
ותודה על התשובה

אפשר קצת הסבר למה יש עם זה בעיה
ומה לגבי צריכת יתר של סיבים? זה די דחוף
ותודה על התשובה

אם אתה באמת מצליח להגיע לצריכת יתר של סיבים אז התופעות שיכולות להיות הם
-שלשולים,ועקב כך אתה מסתכן באי ספיגה מלאה של אבות המזון וויטמינים,מינראלים..

יש למאמא עוף חזה עוף קפוא ופילה עוף קפוא עם ערכים הרבה יותר טובים ומאוד טעים, 24 חלבון ל100 גרם כמדומני.

לי הייתה תקופה שאכלתי משהו כמו 60-70 סיבים פר יום אומנם לא הרגשתי משהו מיוחד חוץ ממדי פעם שילשולים וגם עצירויות פה ושם לכן עדיף באמת לצרוך בסביבות ה30-35 גרם למרות שזה משתנה לפי כמות הקלוריות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית