הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר DL 175 6X4

Wonder Land

משתמש קבוע
1,358
4
נק' מוניטין:
876
1,358
4
הסרטון מלפני 4 חודשים האמת אבל עדיין יש משהו שמשגע אותי.
מישהו נתקבל בבעיה הזאת שהרגליים מתיישרות ורק אז הגב עולה? גם משקל קל!

אגב המשקל לא אלוהי כי אני עושה 4X6

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
יאפ, אני יודע שה PL guys ולא אוהבים במיוחד את הדדליפט הזה אבל אני, רוני וג'יי כן 😃
בכל אופן תודה חברים.

חוץ מזה מישהו נתקל בבעיה הזאת גם במשקלים הנמוכים ויש לו עצה על איך לשפר?
באמת מים הגיעו עד נפש

זה לא עניין של אוהבים, ההגדרה של Dead Lift הוא להרים משקל מת מהרצפה (זה בערך התרגיל היחיד שהשם שלו מדויק לתנועה שהוא מבקש). זה לא דדליפט.

אוקיי לטיסימוס.
יש לך רעיון איך לתקן את הבעיה מהתרגיל שהמצאתי? 😃

פשוט להשגיח שהתחת לא יעלה לפני המשיכה, כי אז זה גורם לרגליים להתיישר יותר מהר והתנועה לא מסונכרנת. במשקלים גבוהים זה תמיד יקרה בצורה זו או אחרת אבל אפשר לצמצם את זה.

אוקיי לטיסימוס.
יש לך רעיון איך לתקן את הבעיה מהתרגיל שהמצאתי? 😃
לא המצאת תרגיל. קוראים לזה touch and go deadlift זה פשוט לא deadlift.
לגבי הבעיה, כמו שלטימוס אמר זה קורה הרבה במשקלים גבוהים.
לדעתי אתה פשוט לא מוציא חזה מספיק והישבן גבוה מדי. תוריד קצת את הישבן ותנסה לדחוף מהעקבים+ להוציא חזה הכי חזק שאתה יכול זה אמור להסתדר.
תנסה תדמיין בראש איך הסט אמור להיראות לפני שאתה נכנס אליו, לי זה עוזר.

*עריכה- לא ראיתי שכבר ענו לך.

לא מבין למה אתה מתעקש להמשיך עם טא"ג דדליפט.
בכל אופן זו בעיה ידועה עם משקלים כבדים, ואומנם זו לא עצה ידידותית בכלל [אל תורידו לי מוניטין על "הטעייה" כי אני מודע לעובדה שאני לא אמור לייעץ דבר כזה בכלל], אבל בשביל להיפטר מזה אתה צריך כעיקרון להתחיל להרים עם גב עגול, כי כשאתה דואג לגב ישר עם משקל כבד יחסית המוט מושך אותך למטה בזמן שהרגליים כבר עלו, אבל כשאתה עם גב עגול אתה משקיע פחות מאמץ בלשמור על גב ישר ויכול להרים עם פלג הגוף העליון. אני גם סובל מהבעיה הזו ובגלל זה אני מרים עם גב יחסית עגול [לא מוגזם, אלא פשוט לא ישר דיקט].

הסרטון מלפני 4 חודשים האמת אבל עדיין יש משהו שמשגע אותי.
מישהו נתקבל בבעיה הזאת שהרגליים מתיישרות ורק אז הגב עולה? גם משקל קל!

אגב המשקל לא אלוהי כי אני עושה 4X6

אתה צריך לייצר יותר מתח בהאמסטרינגס: כפות הרגליים צריכות לפנות יותר לפנים ולפני תחילת ההרמה, בצע external rotation בירכיים. תוכל להרגיש שהמתח בהאמסטרינגס עולה וכך יהיה לך קל יותר לנצל גם את הרגליים במשיכה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית