A avatar משתמש מתחיל 131 0 נק' מוניטין: 121 0 131 0 17/9/12 #1 עד כמה זה קריטי שתהיה לי תעודה שעברתי קורס 20 שעות של עזרה ראשונה? ובאמת כל שנתיים צריך לחדש את זה? כמה זה עולה?
עד כמה זה קריטי שתהיה לי תעודה שעברתי קורס 20 שעות של עזרה ראשונה? ובאמת כל שנתיים צריך לחדש את זה? כמה זה עולה?
מר לטיסימוס Übermensch 10,536 63 משתמש/ת כבוד נק' מוניטין: 28,250 0 10,536 63 17/9/12 #2 אתה חייב את זה מבחינת החוק. או במילים אחרות: קריטי, בייחוד בהתחלה. לגבי החידוש אני לא יכול לומר אבל החידוש הוא די קליל (יום אחד) פעם בשנתיים.
אתה חייב את זה מבחינת החוק. או במילים אחרות: קריטי, בייחוד בהתחלה. לגבי החידוש אני לא יכול לומר אבל החידוש הוא די קליל (יום אחד) פעם בשנתיים.
K KD2 משתמש פעיל 617 6 נק' מוניטין: 484 0 617 6 19/9/12 #3 אני אוסיף על קודמי - אתה גם חייב את זה בשביל עצמך. בחדר כושר / סטודיו אתה נתקל בצורך לתפעל התעלפויות (מסיבות שונות ומגוונות) על בסיס שבועי. בד בבד אם יש לך אחוז גבוה של אוכלוסייה מבוגרת עם בעיות סוכר ולחץ דם.
אני אוסיף על קודמי - אתה גם חייב את זה בשביל עצמך. בחדר כושר / סטודיו אתה נתקל בצורך לתפעל התעלפויות (מסיבות שונות ומגוונות) על בסיס שבועי. בד בבד אם יש לך אחוז גבוה של אוכלוסייה מבוגרת עם בעיות סוכר ולחץ דם.
צ צ1ר16 משתמש פעיל 713 3 נק' מוניטין: 1,517 0 713 3 19/9/12 #4 על בסיס שבועי? לא זכור לי שתפעלתי התעלפויות בחד"כ שעבדתי בו... אבל אוקיי. בכל מקרה לא מכיר מישהו ש"חידש" את זה. גם בשום מקום לא דרשו ממני את זה.
על בסיס שבועי? לא זכור לי שתפעלתי התעלפויות בחד"כ שעבדתי בו... אבל אוקיי. בכל מקרה לא מכיר מישהו ש"חידש" את זה. גם בשום מקום לא דרשו ממני את זה.