הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון|ההמבורגר הכי טעים שאכלתם.

כשהייתי בארצות הברית היינו על כביש ראשי ומנו מרעב, הדבר הכי קרוב היה מקום כמו מקדונלס שקוראים לו קארלס ג'וניור אני לא יודע אם ההמבורגר היה כל כך טעים בגלל שהייתי ממש רעב או שהוא היה באמת כ"כ טעים.
בארץ אני הכי אוהב BBB או R2

שום דבר לא טעים, כל בית עסק מושפע ממצב במדינה ומרגיש שגם הוא חייב להתחיל לחסוך, מביאים בשר קפוא בזול, מקפאים ומפשירים אותו ולעפמים אפילו מערבבים עם בשר טרי או שמים קצת חומץ שלא יסריח. סודני שמתוסכל מעבודה לא בזין שלו תמיד להחזיר את מגש ההמבורגרים למקוםף נותן לכל הבשר הטחון לפתוס בקטריה היטב (כן, ברוב המקומות אפילו אין מזגן במטבח) ואז זורק אותו על הגריל.

גילוי נאות, עבדתי באחד המקומות המפורסמים בארץ לפני כ 6 שנים, דוד שלי שעדיין השף ברשת, מזמין אותי מדי פעם לביקור. וכן מה לעשות, זה מה שהנהלת הרשת דורשים ממנו, שידלל את הטחון עם לחם, בשר שמסריח או בשר שלא נמכר עובר טחינה ומעורבב ביחד עם שאר הנתחים.

בקיצור, רחוק מהעין רחוק מהלב.
מה שכן, יצא לי לעצור באיזה מסעדת דרכים בדרך לכרמיאל, קראו לה מאמא מיה, היה שם את הסטייק אנטריקוט הכי טעים שיצא לי לטעום.

נערך לאחרונה:
יש 2 מקומות מצויינים ביהוד , באמת באמת מומלצים. האחד הוא "גל בורגר" - פשוט בשר מצויין בתנאים מצויינים , הכל מול העיניים. הבשר טרי הלחמניות טריות הירקות והכל. שנגמר לו כל הדברים הטריים הוא פשוט סוגר, ככה שיש ימים שב20:30 הוא כבר סגור. (ארוחה 400 גרם 50 ש"ח כולל שתיה וטוגנים, לי הוא עושה 500 גרם ארוחה גם ב50 ש"ח)

המקום השני זה לחם יין ביהוד(ק.הסביונים) - המבורגר אולי אחד הטובים שיצא לי לאכול אי פעם. הבעיה שזה רק 300 גרם. אבל המבורגר מצויין.

(אני אוכל פעמיים בשבוע לפחות המבורגר של 400 או 500 גרם , אני מאד אוהב המבורגרים) אגב מי שרשם מג'יק אז אין לו טעם בשיט. זה לא המבורגר טעים בכלל

רשת בלאק Black Bar 'n' Burger .לפחות ברחובות זה הרבה יותר טעים מאשר BBB

מי שמכיר, יש מסעדת בשרים בשם לימוזין ברמת ישי שנחשבת לאחת הטובות בארץ. לא מזמן הם פתחו סניף רק של המבורגרים בטבעון בשם בלו בלג'. עוד לא יצא לי להכיר מישהו שאכל שם ולא אמר שזה ההמבורגר הכי טעים שהוא אכל. גם אנשים שהגיעו מאיזור תל אביב. זה לא "פשוט" המבורגר יותר טעים, זה שונה מכל מה שאני מכיר. ממש טוב...
באיזור תל אביב התלהבתי אחרי שאכלתי בורגרים (עד שנפתח הבלו בלג' 😛)

מי שמכיר, יש מסעדת בשרים בשם לימוזין ברמת ישי שנחשבת לאחת הטובות בארץ. לא מזמן הם פתחו סניף רק של המבורגרים בטבעון בשם בלו בלג'. עוד לא יצא לי להכיר מישהו שאכל שם ולא אמר שזה ההמבורגר הכי טעים שהוא אכל. גם אנשים שהגיעו מאיזור תל אביב. זה לא "פשוט" המבורגר יותר טעים, זה שונה מכל מה שאני מכיר. ממש טוב...

יצא לי לאכול שם , בטוח שההמבורגר שם הרבה יותר טוב משל BBB ושאר הרשתות אבל הכי טוב שאכלתי הוא בטוח לא .

יש 2 מקומות מצויינים ביהוד , באמת באמת מומלצים. האחד הוא "גל בורגר" - פשוט בשר מצויין בתנאים מצויינים , הכל מול העיניים. הבשר טרי הלחמניות טריות הירקות והכל. שנגמר לו כל הדברים הטריים הוא פשוט סוגר, ככה שיש ימים שב20:30 הוא כבר סגור. (ארוחה 400 גרם 50 ש"ח כולל שתיה וטוגנים, לי הוא עושה 500 גרם ארוחה גם ב50 ש"ח)

המקום השני זה לחם יין ביהוד(ק.הסביונים) - המבורגר אולי אחד הטובים שיצא לי לאכול אי פעם. הבעיה שזה רק 300 גרם. אבל המבורגר מצויין.

(אני אוכל פעמיים בשבוע לפחות המבורגר של 400 או 500 גרם , אני מאד אוהב המבורגרים) אגב מי שרשם מג'יק אז אין לו טעם בשיט. זה לא המבורגר טעים בכלל

מחזק לגבי הגל בורגר אני חולה על ההמבורגר שלהם !
אבל בכל זאת ההמבורגר הכי טוב שאכלתי היה במיטבול בראשון לציון ממליץ בחום לאכול שם בלייט נייט.

בנתיים הכי טעים שאכלתי הוא בבארביס באילת! משהו עם המבורגר ענקי וגבינה ובייקון ופשוט מעולה!!
עדיין לא אכלתי ב BBB :X

עד אתמול, ההמבורגר הכי טעים שאכלתי היה באגאדיר.
אתמול אכלתי ב"שמרלינג", שנמצא בצומת כפר עזה
ללא ספק ההמבורגר הכי טוב שאכלתי (ואכלתי בהרבה מקומות בארץ)

תאמת שיצא לי לאכול שם דיי הרבה פעמים וההמבורגר באמת טעים מאוד הבעיה שהוא פשוט מטפטף יש אנשים שטוענים שזה בגלל שהבשר טרי אבל אני לא נתקלתי בדבר כזה בכל מיקרה אחלה של דבר גם ממש זול

יהודניק! גאווה!
חולה על גלבורגר, כל פעם אני אוכל רק שם, 400 גרם + כל הרטבים ובצד או ציפס או מגוון עם טבעות בצל.
ומה אמרת לו שיעשה לך 500 גרם ב50?! שיקסעע!
לחם יין פלצני מידי ויקר, לא מעיז להתקרב לשם.
וד"א, מה אתה חושב על BigBurger? כל פעם מנסים לשכנע אותי ללכת לשם, אני אף פעם לא מסכים, נראה לי מעפן..

זו מסעדת הבשרים שנחשבת הכי טובה בארץ ,כל מי שמבין עניין בבשר אומר את זה. בשום מקום אחר לא אכלתי כבש שנמס בפה או אנטריקוט רך כמו עוף. גם הטבחים שם מעולים וגם הפרות של רמת הגולן אוכלות עשב איכותי (ופרות שבאמת מלחכות עשב הן תופעה נדירה בימנו). כל חובב בשר אמיתי חייב לאכול בלימוזין לפחות פעם אחת.

הבעיה שצריך להזמין שם שולחן הרבה זמן מראש כי המסעדה כמעט תמיד מלאה(ומהרושם שלי בעובדי הייטק עמידים מהמרכז).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית