עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מי שמכיר, יש מסעדת בשרים בשם לימוזין ברמת ישי שנחשבת לאחת הטובות בארץ. לא מזמן הם פתחו סניף רק של המבורגרים בטבעון בשם בלו בלג'. עוד לא יצא לי להכיר מישהו שאכל שם ולא אמר שזה ההמבורגר הכי טעים שהוא אכל. גם אנשים שהגיעו מאיזור תל אביב. זה לא "פשוט" המבורגר יותר טעים, זה שונה מכל מה שאני מכיר. ממש טוב...
באיזור תל אביב התלהבתי אחרי שאכלתי בורגרים (עד שנפתח הבלו בלג' 😛)
יש 2 מקומות מצויינים ביהוד , באמת באמת מומלצים. האחד הוא "גל בורגר" - פשוט בשר מצויין בתנאים מצויינים , הכל מול העיניים. הבשר טרי הלחמניות טריות הירקות והכל. שנגמר לו כל הדברים הטריים הוא פשוט סוגר, ככה שיש ימים שב20:30 הוא כבר סגור. (ארוחה 400 גרם 50 ש"ח כולל שתיה וטוגנים, לי הוא עושה 500 גרם ארוחה גם ב50 ש"ח)
המקום השני זה לחם יין ביהוד(ק.הסביונים) - המבורגר אולי אחד הטובים שיצא לי לאכול אי פעם. הבעיה שזה רק 300 גרם. אבל המבורגר מצויין.
(אני אוכל פעמיים בשבוע לפחות המבורגר של 400 או 500 גרם , אני מאד אוהב המבורגרים) אגב מי שרשם מג'יק אז אין לו טעם בשיט. זה לא המבורגר טעים בכלל
בארביס באמת המבורגר בליגה אחרת- הבחירה שלי גם.בנתיים הכי טעים שאכלתי הוא בבארביס באילת! משהו עם המבורגר ענקי וגבינה ובייקון ופשוט מעולה!!
עדיין לא אכלתי ב BBB :X
בארביס באמת המבורגר בליגה אחרת- הבחירה שלי גם.
מסכים לגמריעצוב שאין להם עוד סניפים..
מי שמכיר, יש מסעדת בשרים בשם לימוזין ברמת ישי שנחשבת לאחת הטובות בארץ. לא מזמן הם פתחו סניף רק של המבורגרים בטבעון בשם בלו בלג'. עוד לא יצא לי להכיר מישהו שאכל שם ולא אמר שזה ההמבורגר הכי טעים שהוא אכל. גם אנשים שהגיעו מאיזור תל אביב. זה לא "פשוט" המבורגר יותר טעים, זה שונה מכל מה שאני מכיר. ממש טוב...
באיזור תל אביב התלהבתי אחרי שאכלתי בורגרים (עד שנפתח הבלו בלג' 😛)
יהודניק! גאווה!יש 2 מקומות מצויינים ביהוד , באמת באמת מומלצים. האחד הוא "גל בורגר" - פשוט בשר מצויין בתנאים מצויינים , הכל מול העיניים. הבשר טרי הלחמניות טריות הירקות והכל. שנגמר לו כל הדברים הטריים הוא פשוט סוגר, ככה שיש ימים שב20:30 הוא כבר סגור. (ארוחה 400 גרם 50 ש"ח כולל שתיה וטוגנים, לי הוא עושה 500 גרם ארוחה גם ב50 ש"ח)
המקום השני זה לחם יין ביהוד(ק.הסביונים) - המבורגר אולי אחד הטובים שיצא לי לאכול אי פעם. הבעיה שזה רק 300 גרם. אבל המבורגר מצויין.
(אני אוכל פעמיים בשבוע לפחות המבורגר של 400 או 500 גרם , אני מאד אוהב המבורגרים) אגב מי שרשם מג'יק אז אין לו טעם בשיט. זה לא המבורגר טעים בכלל