עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני אומר להפסיק לאכול כמו פח זבל, זה יעזור לך הרבה יותר.
גבר אנלא מבין כלכך מה אתה רוצה אתה אם אתה יכול לעזור אני אשמח ...
משעמם לך? איך אתה רוצה לתפקד בחיי היום יום על קיבה ריקה?
אין שום דרך לעשות את זה נכון. IF לא מתאים לסגנון החיים המערבי (עבודה, לימודים, לחץ). מעבר לזה שאני בתקופת המסה פשוט לא מסוגל לדחוס את כל האוכל שלי בארוחה או שתיים, וגם אם כן - אני אהיה חבית במשך שאר היום. IF לא מומלץ לאנשים רגילים בכלל, אלא לכאלו שהחיים שלהם הם רק בודיבילדינג.אין בעיה לתפקד ולהתאמן תחת IF, רק שצריך לדעת איך לעשות את זה נכון.
אין שום דרך לעשות את זה נכון. IF לא מתאים לסגנון החיים המערבי (עבודה, לימודים, לחץ). מעבר לזה שאני בתקופת המסה פשוט לא מסוגל לדחוס את כל האוכל שלי בארוחה או שתיים, וגם אם כן - אני אהיה חבית במשך שאר היום. IF לא מומלץ לאנשים רגילים בכלל, אלא לכאלו שהחיים שלהם הם רק בודיבילדינג.
אין שום דרך לעשות את זה נכון. IF לא מתאים לסגנון החיים המערבי (עבודה, לימודים, לחץ). מעבר לזה שאני בתקופת המסה פשוט לא מסוגל לדחוס את כל האוכל שלי בארוחה או שתיים, וגם אם כן - אני אהיה חבית במשך שאר היום. IF לא מומלץ לאנשים רגילים בכלל, אלא לכאלו שהחיים שלהם הם רק בודיבילדינג.
IF זה מושג כללי מדי בשביל להחליט אם הוא מתאים לפיתוח גוף.
LG שזה 16/8 יותר מתאים.
אני יודע, תודה.Lean Gains היא שיטה של IF, רק שמרטין ברקהן הוסיף כמה דברים כדי שהאימונים יהיו טובים יותר.