הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

Intermittent Fasting

• פותח/ת השרשור shaya
  • פורסם בתאריך

shaya

משתמש מתחיל
38
0
נק' מוניטין:
0
38
0
ספין פלוס
אני במסה ועולה משמעותית באחוזי שומן
מה אתם אומרים על
Intermittent Fasting במסה ?
מומלץ ? לא מומלץ ??
תודה לעוזרים ...

אני אומר להפסיק לאכול כמו פח זבל, זה יעזור לך הרבה יותר.

תקטין את כמות הקלוריות שאתה אוכל,או שתשאר אם אותה כמות קלוריות ותוסיף קצת אירובי.

משעמם לך? איך אתה רוצה לתפקד בחיי היום יום על קיבה ריקה?

גבר אנלא מבין כלכך מה אתה רוצה אתה אם אתה יכול לעזור אני אשמח ...

אתה צריך לצרוך מספיק חלבונים, שומנים ופחמימות, אבל זה לא "אכול כפי יכולתך".

משעמם לך? איך אתה רוצה לתפקד בחיי היום יום על קיבה ריקה?

אין בעיה לתפקד ולהתאמן תחת IF, רק שצריך לדעת איך לעשות את זה נכון.

IF זה טוב בחיטוב מה הקטע לעשות את זה במאסה? וגם בחיטוב זה לא כזה שוס מבחינת יתרון של הורדה בשומן אלא פשוט זה נותן לשבוע יותר מהאוכל ולאכול יותר בכמות..
במאסה או נייטרלי הכי נוח 3 ארוחות נורמליות לדעתי...

אין בעיה לתפקד ולהתאמן תחת IF, רק שצריך לדעת איך לעשות את זה נכון.
אין שום דרך לעשות את זה נכון. IF לא מתאים לסגנון החיים המערבי (עבודה, לימודים, לחץ). מעבר לזה שאני בתקופת המסה פשוט לא מסוגל לדחוס את כל האוכל שלי בארוחה או שתיים, וגם אם כן - אני אהיה חבית במשך שאר היום. IF לא מומלץ לאנשים רגילים בכלל, אלא לכאלו שהחיים שלהם הם רק בודיבילדינג.

אין שום דרך לעשות את זה נכון. IF לא מתאים לסגנון החיים המערבי (עבודה, לימודים, לחץ). מעבר לזה שאני בתקופת המסה פשוט לא מסוגל לדחוס את כל האוכל שלי בארוחה או שתיים, וגם אם כן - אני אהיה חבית במשך שאר היום. IF לא מומלץ לאנשים רגילים בכלל, אלא לכאלו שהחיים שלהם הם רק בודיבילדינג.

IF זה מושג כללי מדי בשביל להחליט אם הוא מתאים לפיתוח גוף.
LG שזה 16/8 יותר מתאים.

מי שאורח החיים שלו לחוץ מדי, עדיף שלא ינסה לעשות IF, אבל יש כאלה, גם בחברה המערבית, שחיים עם פחות לחץ ואוכלים כך בלי בעיות.

IF זה מושג כללי מדי בשביל להחליט אם הוא מתאים לפיתוח גוף.
LG שזה 16/8 יותר מתאים.

Lean Gains היא שיטה של IF, רק שמרטין ברקהן הוסיף כמה דברים כדי שהאימונים יהיו טובים יותר.

• פותח/ת השרשור
שמעו אני מתחיל לאכול ב 12 בבוקר ומסיים בשמונה בערב .
זה יוצא לי שלוש ארוחות לא קשה ויותר כיף מבחינת האוכל ,
אבל כמה קלוריות אני אמור להכניס ביום ?
בחישוב BMR יצא לי 1602 קלוריות
אז כמה אני צריך לאכול במאסה ??

Back
למעלה תחתית