עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דעות קדומות,טיפשות,בורות וחדשות ערוץ 2
מזה לא הגיב טוב ? אולי הוא היה רגיש ללקטוז ?מיתוסים לגבי אבקות חלבון : פה
יש כמה פוסטים שמדברים על איזה אבקה כדי ולמה, אתה מוזמן לחפש.
אני אישית משתמש ב dymatize בטעם קפה מוקה.
שים לב שהכי טוב זה פשוט לעשות בדיקות מידי פעם, כלומר :
אני אחרי שימוש של כחודש באבקה עשיתי בדיקות גם וגם בדיקות שתן כלליות וספציפיות לחלבון בשתן.
לסיכום: אתה יכול להשתמש אבל תדאג לבצע בדיקות כל תקופה לייתר ביטחון, כיוון שאני מכיר מישהו אחד אישית שלא הגיב טוב לאבקה ולעומת זאת יש פה מלא אנשים בפורום שמגיבים לזה טוב.
והבחור שלא הגיב טוב לזה עכשיו בסדר? 😲
ושאני אקנה אני יעשה בדיקות תודה
מזה לא הגיב טוב ? אולי הוא היה רגיש ללקטוז ?
לפותח הפוסט אין שום חשש באבקת חלבון , אני יכול להגיד היום בלב שלם שאני קונה את זה אך ורק מבחינה כלכלית
כן , כשבוע שבועיים לאחר שהוא הפסיק הוא עשה עוד בדיקה וכבר לא היה לו חלבון בשתן.
הרופאים אמרו שזה לא מזיק ברגע שאתה מפסיק והכל חוזר להיות טוב ולכן כל עוד אתה בודק אתה במצב טוב.
אישית , אני עשיתי בדיקה וקיבלתי את התשובות היום ואני מתכוון לבצע בדיקה כל שלושה חודשים , better safe than sorry.
היה לו חלבון עודף בשתן אחרי בדיקות תקופתיות שעבר, הוא הפסיק לקחת אבקה אחרי שבוע שבועיים חזר על הבדיקות וכבר לא היה חלבון עודף בשתן.
אני חושב שלא נכון להגיד שאין בכלל חשש אבל אני מסכים שהוא כנראה נמוך מאוד.
ואתה צודק לגמרי. זה הרבה יותר משתלם מלאכול טונה וגם יותר טעים 😃
מי אמר שזה בגלל האבקת חלבון?היה לו חלבון עודף בשתן אחרי בדיקות תקופתיות שעבר, הוא הפסיק לקחת אבקה אחרי שבוע שבועיים חזר על הבדיקות וכבר לא היה חלבון עודף בשתן.
יש סיכוי גדול שזה לא בגלל האבקה, אלא אם הבחור סובל מאי ספיקת כליות. תוצאה חיובית של חלבון בשתן מתקבלת לפעמים בגלל שמתערבב בשתן קצת נוזל זרע בגלל פעילות מינית זאת או אחרת (כולל חלומות).מי אמר שזה בגלל האבקת חלבון?
גם חבר שלי לוקח אבקת חלבון הוא עשה בדיקות שתן לצבא, יצא לו עודף חלבון , הוא המשיך לקחת את האבקה כרגיל (סקופ ביום) חזר על הבדיקות ולפתע הבדיקות יצאו תקינות משמע זה לא קשור לאבקה ( וזה קרה ל3 חברים כולם לפני גיוס)כן , כשבוע שבועיים לאחר שהוא הפסיק הוא עשה עוד בדיקה וכבר לא היה לו חלבון בשתן.
הרופאים אמרו שזה לא מזיק ברגע שאתה מפסיק והכל חוזר להיות טוב ולכן כל עוד אתה בודק אתה במצב טוב.
אישית , אני עשיתי בדיקה וקיבלתי את התשובות היום ואני מתכוון לבצע בדיקה כל שלושה חודשים , better safe than sorry.
היה לו חלבון עודף בשתן אחרי בדיקות תקופתיות שעבר, הוא הפסיק לקחת אבקה אחרי שבוע שבועיים חזר על הבדיקות וכבר לא היה חלבון עודף בשתן.
טוב איזה סוג כדאי לי לקנות?
יש המון חברות עם אבקות טובות: האבקות של DYMATIZE טובות(אם תקח שלהם,אז תקח את הELITE WHEY ISOLATE),יש גם לSAN אחלה של אבקות חלבון,צ'אמפיון,ועוד המון...
איפה אפשר לקנות בבאר שבע את ה ELITE WHEY ISOLATE?