אחר סייקל מסה ראשון

• פותח/ת השרשור zakan
  • פורסם בתאריך

zakan

משתמש מתחיל
155
0
נק' מוניטין:
114
155
0
שלום לכולם ,
כבר כמעט שנתיים שאני גולש בכמה פורומים מתחרים ולומד משם ופשוט הייתי מתבאס להגיב בגלל כל הילדונים. אז אני שמח שמצאתי {אני מקווה} את המקום בשבילי:}

נתונים:
181 ס"מ
83 ק"ג
11 % שומן
מתאמן שנתיים
בן 23

אני רוצה להתחיל עוד כמה שבועות סייקל ראשון...
מה אתם אומרים על שילוב של דיבול ודקה?
סיימתי לפני שבוע חיטובון של חודשיים .. משהו קליל ירדתי מ88 קילו ל82... עכשיו אני בתחזוקה ולאט לאט חוזר לתוכנית כח.
כרגע אני יודע שהדיבול הוא של l s b איך החברה הזאת? ומה אומר להיות המחיר?

ולגבי הדקה אני עוד לא סגור על החברה אני אחזור עם זה.
תודה לעוזרים.

צור איתי קשר באימייל אני גם מהאזור אני ינסה לעזור לך

רועי קיבל השעיה לצמיתות.
חברה בימים האחרונים אני נתקל ביותר מדי נסיונות מכירה, תבינו שאנחנו עוברים על כל הודעות פרטיות של כל המשתמשים המורשים לשלוח הודעות פרטיות. לא יהיו אזהרות, זאת השעיה מידית.
אני מבקש תשמרו על על החוקים, חבל לסגור לכולם הודעות פרטיות.

מחזק, אפילו מסירת אי מייל לצורך "בירורים" לא על גבי הפורום וגם לא בה"פ, במקרה הזה היד קלה מאוד על כפתור ההשעיה.

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין מה הבעיה שמשהו ישאיר לי דרך ליצור איתו קשר לא כאן אבל אני מכבד את זה.
בכל מקרה תודה

ל ZAKAN, העניין כזה, ברגע שאתה מבקש אי מייל, בשביל "שיסבירו לך", בד"כ זה מוביל לסחר.
הרי מה הבעיה שיסבירו לך על גבי הפורום? מה זה משהו שאסור לדבר עליו כאן? אין שום איסור לדבר על סטרואידים על גבי הפורום, עדיין אין שום חוק שאוסר על דיבורים כאלו.
בשביל זה קיים הפורום, כדי שאנשים ילמדו.

מה שכן, אני שמח שאתה מכבד את החוקים ומעריך את זה. 😃

• פותח/ת השרשור
לגבי הסייקל

1-10 500מג טסט אנטט
לגבי HCG ממש לא 8-12 לא מריצים HCG חודש
אתה מריץ HCG בשבועיים האחרונים של הסייקל 8-10 ומסיים את ה HCG לפני שאתה מתחיל PCT
250IU כל 4 ימים 500IU על סייקל כזה זה מוגזם לגבי נולבה הייתי מריץ 10מג למשך 45 יום
וכלומיד במינון של 100מג למשך 30 יום אין צורך להורדה הדרגתית של המינון בטח לא כמו שאתה רשמת.
אם נבחן את תכנית ה PCT שהצעתי לך מה אנחנו רואים?
האשכים מקבלים שוק ע"י אדמיניסטרציה של HCG בתחילת ה PCT אבל אנחנו מגבילים את לקיחת ה HCG לתקופה של 14 יום מפני שלקיחת HCG לאורך זמן או במינון גבוהה גורמת לדיסניטציה של רצפטור ה LH מה שרק יפגע ב PCT לא יעזור.
לגבי אנטי אסטרוגנים אנחנו משתמשים בהם תוך כדי שימוש ב HCG וגם אחריו כלומיד נלקח לתקופה קצרה יותר בגלל ההשפעה השלילית שלו על בלוטת היותרת (שימוש לאורך זמן של כלומיד גם כן משהה הפרשה של LH) שימוש של נולבה וכלומיד ימשיך את הפרשת ה LH בזמן שרמות הסטס יתחילו לחזור לרמה נורמלית וגם יעזרו במניעת תופעות לוואי אסטרוגניות ההשפעה של אנטי אסטרוגנים בתחילת ה PCT לא באות לביטוי ההשפעה שלהם חשובה לקראת אמצע וסוף תקופת ה PCT אין צורך להוריד בהדרגה את מינוני האנטי אסטרוגנים מפני שכמו שאמרתי ההשפעה שלהם בתחילת ה PCT היא לא מורגשת ולוקח גם ככה זמן לאנטי אסטרוגנים כדי להגיע לרמות מסויימות בדם.

שאלה:
באיזה שבוע להתחיל לקחת את הנולבה {45 יום}ומתי את הכלומיד}30 יום}?
ואשמח אם משהו יענה לי שאלה ששאלתי אתמול לגבי:

מדוע טסט מועדף על גבי דיאנבול לסייקל ראשון או אחרת מה האיכויות שלו מול הדיאנבול??
חוץ מה הנוזלים והרעילות לכבד...
הכוונה היא מבחינת תוצאות...

נערך לאחרונה:
שאלה:
באיזה שבוע להתחיל לקחת את הנולבה {45 יום}ומתי את הכלומיד}30 יום}?
ואשמח אם משהו יענה לי שאלה ששאלתי אתמול לגבי:

מדוע טסט מועדף על גבי דיאנבול לסייקל ראשון או אחרת מה האיכויות שלו מול הדיאנבול??
חוץ מה הנוזלים והרעילות לכבד...
הכוונה היא מבחינת תוצאות...

לא נהוג לקחת דיבול לבד ללא חומר בסיס(טסט) בד"כ אפשר לשלב אותם עד שהטסט מתחיל לעבוד ולקחת דיאנבול למשך 4 שבועות בשביל לתת קיק לגוף.

דיבול רעיל לכבד כי מוסיפים לו 17-alpha-alkylated שישרוד את המעבר בכבד, לא ממליץ לך לקחת אותו יותר מ-4-6 שבועות.

דיבול מעלה בנוזלים ובכוח זה אחד מההיתרונות שלו שבעקבות הנוזלים הוא שומר על המפרקים ונותן לך להרים יותר משקל ופחות סיכוי להיפצע.
אין מה להשוות אותו מול טסט' כי אם תקח דיבול לבד כל מה שתעלה איתו הכל ירד בחזרה. טסט זה חומר בסיס ודיבול זה יותר בשביל הקיק ופחות בשביל העלייה במסה, אבל ברגע שיש לך קיק(עלייה במשקלים) + חומר בסיס , העלייה במסה מובטחת.

העניין כזה, ברגע שאתה מבקש אי מייל, בשביל "שיסבירו לך", בד"כ זה מוביל לסחר.

נו, אז? מה הבעיה בזה מבחינת הפורום? אני גם לא מבין את האכיפה הנוקשה (לדבריך) כנגד סחר באמצעות הודעות פרטיות. כל עוד הפורום לא מעודד את הסחר, למה שתהיה בעיה בעניין(מבחינת הפורום, לא מבחינת הסוחר)?

נערך לאחרונה:
נו, אז? מה הבעיה בזה מבחינת הפורום. אני גם לא מבין את האכיפה הנוקשה (לדבריך) כנגד סחר באמצעות הודעות פרטיות. כל עוד הפורום לא מעודד את הסחר, למה שתהיה בעיה בעניין(מבחינת הפורום, לא מבחינת הסוחר)?
מה נסגר עם החתימה שלך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית