הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה אני צריך בשביל לבנות חדר כושר ביתי?

• פותח/ת השרשור VDMan
  • פורסם בתאריך

VDMan

משתמש מתחיל
28
0
נק' מוניטין:
0
28
0
אהלן, אני בחור בן 23 מאזור השרון ואני מעוניין לבנות לעצמי חדר משקולות בבית.

אתם בטח חושבים לעצמכם "למה שלא תירשם למכון כושר וזהו?". אז ככה, אם בעלות של שנתיים במכון כושר אני יכול לבנות לעצמי חדר כושר לא רע בכלל שיהיה רק שלי ומתאים לצרכים שלי ולשעות הפעילות שלי אז למה לא?

יש לי 15,000 בחסכונות אבל אני לא מתכוון להוציא הכל על הפרויקט הזה, אני יכול להוציא 3,000-4,000, אולי 5,000 אם צריך, אם אני אמצא חלק משומש זה יוריד את העלות.

איזה ציוד אני צריך, כמה ק"ג משקולות וכמה זוגות מכל משקל?

תודה.

אני לא מזמן קניתי חדר כושר, אחלה של דבר.
בגדול זה ספה וסטנד לבנצ' פרס עדיף שהוא בנפרד לספה יהיה יותר נוח לפי דעתי ותבדוק שהוא נוח לך כשאתה מרים שהוא לא צר מידי.
מוט אולימפי,מוטות קטנים יותר לפי דעתי צריך לפחות 4 כאלו זה יותר נוח מאשר כל שניה להכין משקולות אחרת..
מוט W לא חובה אבל זה החלטה שלך,במידה ויש לך תקציב לכלוב זה יהיה טוב בשבלך לעשות סקוואט,מתח ומקבילים.
ויש מישהו שראיתי שבנה כלוב שהתאים לו גם בשביל לעשות בנצ' פרס ושם תספה באמצע.
משקולות זה כבר לפי המשקל שאתה מרים שיהיה לך הרבה של קילו 2 קילו 2 וחצי וכאלו, לפחות 2 של 20 וכל השאר פשוט לפי השיקולים שלך

• פותח/ת השרשור
אתה מכיר חנות טובה לדברים מהסוג הזה? אחת עם מחירים שפויים.

מצאתי איזו חנות ספורט בארה"ב ואני מברר אם הם שולחים לארץ אבל אני לא בטוח לגבי המכס.

המחירים שלהם לא רעים, סט אולימפי 140 ק"ג, פלוס EZ BAR ופלטות לדאמבלס במשקל כולל של 59 קילו, שניים של 4 קילו, שניים של 9 קילו, שניים של 11 קילו, 1 של 22 קילו וספה מתכווננת ב2700 ש"ח.

או במקום ספה מתכווננת, ספה שטוחה פשוטה וValor Fitness Power Squat Stands Plus, BD-9 - jtgequipmentsupplyco.com/valor-fitness-power-squat-stands-plus-bd-9.html

סה"כ 3400 ש"ח.

אני לא יודע לגבי הזמנה מחול,אני את שלי קניתי ביד שניה ויצא לי מוט אולימפי קרוב ל 250 קילו משקולות, מוט W ארבע מוטות למשקולות יד, ספה עם בנצ' פרס מולטי טריינר סולם שוודי עם מתח ומקבילים ב 1800 ככה ששווה לך לחפש מציאות ביד שניה.
אם את רוצה ותאמת שזה הכי עדיף זה שתבנה כלוב+בנצ' פרס+מתח, זה לפי דעתי יעלה איזה 2000+-

• פותח/ת השרשור
חיפשתי יד שנייה ומצאתי כמעט הכל חוץ מכלוב ב2500 ש"ח.

אבל זה ממוכרים שונים ואם אחד מהם משנה את דעתו אני נשאר עם ה"משקולת" ביד. P:

ולארגן משלוח משלושה מוכרים שונים זה סיפור, אין לי טנדר.

תקנה מהדברים הנגיד בסיסים כמו ספה ומתקן לבנצ' פרס ובטוח שיהיה עם זה מוט ואולי משקולות ופשוט את כל השאר אתה יכול לקנות אחרי זה.
כמובן שעדיף הכל יחד פשוט יד 2 הרבה יותר זול בחוץ זה ערך 8.5 ש"ח לקילו משקולות תעשה חישוב זה יעלה לך לא מעט

אתה צריך כלוב אפשר להסתדר אם ראק זול וכיסאות 🤯 הראק עולה 550
משקולות תקנה יד 2 לא יעלה יותר מ1000 תקנה משהו כמו 120 קילו להתחלה
מוט לא חובה אולימפי אפשר להסתדר אם מוט משקולות ארוך 180 עולה בערך 200
ספת משקולות אפשר למצוא ב 350
ואיזה שטיח שלא תפרק תריצפה
חדר כושר בבית זה אחד הדברים ממליץ לך מאוד לעשות אחד אם יש תכסף ותמוטיבציה

• פותח/ת השרשור
כסף לא חסר, אבל לארגן הכל זו הבעיה.

אני רוצה לקנות הרוב יד שנייה אבל להביא את זה לפה זו הבעיה.

כמה פלטות מכל משקל לקנות למוט ארוך וכמה לדאמבלים?

מה שאני ממליץ זה לפחות 2 פלטות של 20 קילו,2 של 10 4-6 של 5 קילו 4-6 2.5 4-6 1.. (זה מינימום)
זה לפחות מה שאני משתמש תיכול להשתמש למוט ולדאמבלים עם אותם המשקולות

מוט 10-15 קילו תלוי איזה אורך , אולימפי זה 20
אם תקנה 4 של 20 , 2 של 10, 2 של 5 , 2 של 2.5 , 2 של 1.25 זה יהיה סבבה לגמרי
משקולות תקנה יד 2
אם אתה הולך על כלוב תבנה
ספה תקנה חדש

• פותח/ת השרשור
סבבה. מה עם מוט מעוקל? חובה או שאפשר להשתמש ב1.8 בתור תחליף?

• פותח/ת השרשור
אז ההבדל ביניהם לא מצדיק הוצאה נוספת בסך 170 ש"ח הא?

מה דעתכם על אנרג'ים ספורט? יש להם חנות לא רחוק ממני ויש להם את כל הציוד המתאים.

אם אני לא אסתדר עם יד 2 אני אקנה שם וזהו, זה יוסיף כמה מאות לעלות הכוללת אבל לפחות יש אחריות ומשלוח.

לכמה זמן 120 ק"ג יספיק לי? שנה-שנתיים?

נערך לאחרונה:
120 קג יספיקו לך ב 3 חודשים SS
יחד אם מוט 180 זה 130
לפני כמה חודשים GOSPORT או משהו כזה מכרו משקולות ב 7 שקל לקילו אולי הם לא שינו תמכירים

• פותח/ת השרשור
אז כמה ק"ג אני צריך בשביל להתאמן שנה שלמה מבלי לרוץ לחנות כל כמה חודשים?

תזמין 2 פלטות של 20 , 2 של 10 , 2 של 5 , 2 של 2.5 , 2 של 1.25
ואז שאתה עומד להשתמש בכולם תזמין עוד 2 של 20
אולי לא תתמיד ?< אולי תרצה לעבוד נפח ולהתקדם במשקלים יותר לאט
4 של 20 יספיקו לך להמון זמן

• פותח/ת השרשור
תראה, אני רוצה שיהיה לי מספיק משקל לכל תכנית אפשרית כולל SS.

אתה אומר שבSS מתקדמים מהר? אני רוצה לדעת כמה משקל מומלץ לי לקנות בשביל להתאמן בראש שקט ולא לרוץ לחנות כל 3 חודשים.

כלוב- לך לרתח תבקש שיבנו לך כלוב.
ספה לבנץ' פרס- מומלץ מתכווננת.
משקולות- מה שclown הציע פה למעלה^^ יהיה מעולה.
מוטות- קנה אולימפי, W אם אתה רוצה.

לפי דעתי תיהיה צריך עוד לפחות מה שאני הצעתי ועוד קצת שיפורים, מהסיבה שיעצבן אותך נגיד מבנצ' פרס לפרק שם את כל המשקולות ולשים בדאמבלים זה מביא עצבים..

• פותח/ת השרשור
אם אין לי אפשרות להשיג כלוב בזול, מה אלטרנטיבה טובה? קראתי על משהו שנקרא sawhorse שמסוגל להחזיק 545 קילו בלי בעיה, אבל אין לי מושג איך קוראים לזה בעברית.

שניים כאלה ואני מסודר.

לגבי דחיקות חזה, מומלץ לעשות עם ספוטר אבל אם נזהרים לא תהיה בעיה(אני מניח), אבל אם יש לכם רעיונות לאמצעי בטיחות מאולתר אני אשמח לשמוע.

Back
למעלה תחתית