הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה אני צריך בשביל לבנות חדר כושר ביתי?

• פותח/ת השרשור VDMan
  • פורסם בתאריך
אני למשל מתאמן ללא כלוב, מרים את המתקן של הבנצ' פרס ועושה סקוואט בלי בעיה, במשקלים גדולים תדאג שמישהו יהיה איתך וזהו..
שוב לגבי דחיקת חזה פשוט תזהר אתה רואה שהמשקל בחזרה הראשונה קשה תקרא למישהו..
פשוט בכלוב יש לך תאפשרות לעשות גם בנצ' פרס מאובטח וגם סקוואט מאובטח,זה לא עניין להסיג זה ללכת למסגר ולהסביר לו בדיוק מה שאתה צריך.

• פותח/ת השרשור
כמה לדעתך יעלה לבקש ממסגר שיכין לי כלוב לבנץ' וסקוואט?

אני מתאר לעצמי שכלוב תופס הרבה מקום ואני לא בטוח אם יש לי מספיק.

כמה לדעתך יעלה לבקש ממסגר שיכין לי כלוב לבנץ' וסקוואט?

אני מתאר לעצמי שכלוב תופס הרבה מקום ואני לא בטוח אם יש לי מספיק.
תלוי אני לא מאמין שהוא צריך לקחת יותר מ1500 שקל נגיד

• פותח/ת השרשור
אם אין לי אפשרות להשיג כלוב בזול, מה אלטרנטיבה טובה? קראתי על משהו שנקרא sawhorse שמסוגל להחזיק 545 קילו בלי בעיה, אבל אין לי מושג איך קוראים לזה בעברית.

שניים כאלה ואני מסודר.

לגבי דחיקות חזה, מומלץ לעשות עם ספוטר אבל אם נזהרים לא תהיה בעיה(אני מניח), אבל אם יש לכם רעיונות לאמצעי בטיחות מאולתר אני אשמח לשמוע.
אתה יכול לגלגל תמוט כזה עד למצב שאתה מיצב אותו על הספה
זה לא כואב וניסיתי את זה גם אם משקל של הרבה מעל המשקל שיא שלי וזה לא בעיה
אל תקנה מוט W או מוט אולימפי בגלל שמשקולות למוט אולימפי ממש יקרות אתה יכול לקנות ראק ב 550 שקל אבל כלוב עדיף בהרבה
אתה בטוח שהדבר הזה למעלה מגיע לגובה של מטר נגיד ?

• פותח/ת השרשור
הנה תמונה שצילם בחור שבנה מכון כושר ובבית ומשתמש בהם לבנץ' פרס - http://3.bp.blogspot.com/-fga8qi0WCwU/Tbb_yo12sSI/AAAAAAAAAEk/Ht5tbZVNzUw/s1600/benchsafe.jpg

Sawhorses are usually weight tested for 1200 pounds each so they should not collapse due to any amount of weight a human can use. Make sure to get an adjustable one as they only cost a little more and provide more flexibility.

הזוג עלה לו 40 דולר.

אופציה נוספת היא לבחור בסטנד משקולות כמו זה -
http://salsport.com/shop/content/?ID=1065

בארה"ב SAWHORSE עולה 40 דולר שזה 150 ש"ח בערך. אין לי מושג מה המחיר בארץ.

נערך לאחרונה:
אה הכוונה למוטות ביטחון
אם תמצא כאלה בארץ
תשלח לי בהודעה פרטית ניראה לי יופי של ציפור לחדר כושר שלי

יש כלוב ב1,500 - http://www.omk.co.il/Product.asp?Pid=BodySolid_035&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=29&aff=Zap&lang=he

אם אני אצליח להשיג ספה, מוט, 180-200 קילו משקולות יד שנייה אז יש מצב זה ייכנס בתקציב.
200 קילו משקולות השתגעת ?
תקנה מקסימום 140 ואז אם מוט זה 150 יספיק לך להמון זמן
הכלוב עולה 3000
"הרווח שלך זה 1500 "
אני חושב שאתה יכול להסתדר אם ראק ו 2 saw horses כאלה תבנה לבד זה ניראה לי יחזיק הרבה משקל או שתתן למישהו שיבנה לך

• פותח/ת השרשור
אופס X:

אוקיי נגיד ראק וSAW HORSES.

מה לגבי מוט? יש אומרים ששווה להשקיע במוט אולימפי כי בסופו של דבר שתרצה להרים משקל רציני תצטרך צלחות אולימפיות בקוטר שונה מהמוט הרגיל, אבל צלחות אולימפיות יקרות יותר.

ומה עם ספה? שווה להשקיע בספה מתכווננת או שאפשר להסתפק בפשוטה, ובאיזה משקל ספה כזאת מסוגלת לתמוך?

עריכה: תגידו, אני שוקל לדחות את זה ובשנה הראשונה לבנות את הבסיס שלי בחדר כושר עם אנשים מנוסים ובאותו זמן לחסוך כסף ליותר ציוד, תוכלו להמליץ לי על חד"כ בהרצליה/רמת השרון שהוא לא "מועדון בריאות" עם מליון אופני ספינינג ושיעורי קיקבוקסינג לעקרות בית נואשות?

חדר כושר "אולד סקול עם מחירים שפויים.

נערך לאחרונה:
ביררתי ול SAW HORSES. קוראים חמור בארץ אני משיג כאלה לחדר כושר שלי :D הינה http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=h-handicrafttools&db463282=2952846 משקל מרבי 310 ועולה 240 + ראק של 550 הרבה יותר זול מכלוב
מוט - לי יש מוט 196 אני חושב ששוקל 15 קילו והוא יכול להחזיק את כול הצלחות שלי שזה משהו כמו 160 אם המוט 175 ויקח לך המון זמן להרים יותר מזה ואני בטוח שהוא מחזיק גם יותר מזה
ספה יש לי 1 ב 350 והיא יכולה ליהיות 45 מעלות שטוחה ו 90 מעלות לא צריך יותר מזה והיא יכולה להחזיק יותר משקל ממה שאני יוכל להרים -_-
אתה לא צריך עוד ציוד >< וללמוד את הטכניקה לבד זה לא כול כך קשה חוץ מפאוור קלין
חדר כושר בבית זה אחד הדברים פי 10 מחדר כושר גם אם יש מחסור קטן בציוד 🤡 ואין סיבה שיהיה

• פותח/ת השרשור
מה המשקל המקסימלי שאפשר להעמיס על מוט 1.8 לא אולימפי? כדאי להשקיע במוט וצלחות אולימפיות? זה יותר כסף אבל אם אני רציני בסופו של דבר אני אצטרך להרים משקלים די כבדים, אולי עדיף לי להשקיע יותר עכשיו ולא לרכוש עוד מוט ועוד סט משקולות בעתיד.

אני די בטוח שאפשר 180 קילו + 🤡
כי שלי אולי קצת יותר עבה אבל הוא החזיק 160 בלי להתכופף אפילו קצת

• פותח/ת השרשור
מוט שני מט' לא אולימפי?

אומרים שמוט אולימפי יכול לשאת 1200 פאונדס/545 ק"ג. אז מוט רגיל חצי מזה אולי?

מוט שני מט' לא אולימפי?

אומרים שמוט אולימפי יכול לשאת 1200 פאונדס/545 ק"ג. אז מוט רגיל חצי מזה אולי?

במכון ספייס הרצליה אתה יכול לעשות דדליפט וסקוואט וגם הרמות אולימפיות ללא בעיה.
אבל חשוב לא לבוא בשעות העומס.

• פותח/ת השרשור
כן אבל 250 ש"ח לחודש זה 3000 ש"ח לשנה. יותר מדי לדעתי, אני רוצה להרים משקולות ואין לי צורך בשאר השירותים שהם מציעים.

ב3000+ אני יכול לקנות את כל הציוד הנדרש ולהרים בבית.

אני מחפש חד"כ של אנשים שכל מה שמעניין אותם זה להרים כבד ולא עולה הרבה כסף בשנה ולא כולל בחוזה סעיף שאם אתה עוזב לפני תום ההתחייבות אתה מחוייב לתת להם את בנך בכורך. 😃

כן אבל 250 ש"ח לחודש זה 3000 ש"ח לשנה. יותר מדי לדעתי, אני רוצה להרים משקולות ואין לי צורך בשאר השירותים שהם מציעים.

ב3000+ אני יכול לקנות את כל הציוד הנדרש ולהרים בבית.

אני מחפש חד"כ של אנשים שכל מה שמעניין אותם זה להרים כבד ולא עולה הרבה כסף בשנה ולא כולל בחוזה סעיף שאם אתה עוזב לפני תום ההתחייבות אתה מחוייב לתת להם את בנך בכורך. 😃

LOL
תעשה מה שנוח לך,אבל שתדע שיש לא מעט אנשים במכון שמה שמעניין אותם זה להרים כבד.

• פותח/ת השרשור
סט אולימפי 170 ק"ג - http://salsport.com/shop/content/?ID=1067

3100 ש"ח

ספה מתכווננת - http://salsport.com/shop/content/?ID=1066

850 ש"ח או לא מתכווננת 550 ש"ח

זוג חמורים - 279 ש"ח

על סקוואט ראק אפשר לוותר ולהרים את המשקל מהבנץ', מזרנים מגומי עולים 300 ל2 מט' על 2 מט' ונראה לי שזו הוצאה מיותרת אם המשקולות עצמן מצופות גומי והרצפה עליה אתאמן מכוסה במין ציפוי גומי כזה. מקסימום אני יכול להפיל את המשקל על מזרן ישן.

סה"כ 3929 - 4229 תלוי באיזו ספה אני בוחר.

זה לא כולל משלוח ועוד צלחות שאני צריך לדאמבלס כי יש לי כולה 12.5 קילו לא כולל מוט.

אני יודע שזה יקר יותר ממוט וצלחות סטנדרטים אבל שמעתי שמוט 1.8 סטנדרטי במשקל 10 ק"ג לא יכול להחזיק יותר מ300 פאונדס/140 קילו, ונכון שעכשיו אני לא יכול להרים כ"כ הרבה, אבל מי יודע מה יהיה שנה-שנה וחצי מהיום ואני מעדיף לשלם יותר עכשיו ולא להחליף את רוב הציוד שלי בעוד שנה+.

גם עם עוד צלחות לדאמבלס זה יוצא כמו שנה-וחצי שנתיים במכון יוקרתי.

אם אתם מכירים חנות יותר זולה שמחזיקה את הציוד הזה אני אשמח לדעת.

Back
למעלה תחתית