נק' מוניטין:
44
- 435
- 0
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
"מישהו יודע מה תהיה הדרישה בנושא הביגוד?
מקום שני-שלישי.אם המשקל שאני יגיד עכשיו יחשב חוב לראק אז אני ימחק אותו. אני רק רוצה לשאול איזה מקום אתם חושבים שאני יקח נגיד ואני בן 16.11 משקל 72 קילו בנץ פרס סינגל 115 KG
צודק, זה באמת יהיה הרבה יותר נוח במרכז.כי זה קשה להגיע לשם כשאתה גר במרכז\צפון כשאתה בלי רכב .. תחרויות צריכות ליהיות במרכז הארץ בערים כמו תל אביב\נתניה \הרצליה מקומות שיש לך אוטובוס\רכבת בדיוק עד לשם ולא צריך להסתבך
חודשיים* וכן זה נטו לכיף.לא חשוב בשבילי זה לכיף לא אכפת לי באמת מהמקום שאני יקח,כאילו אם אני יקח שלישי סבבה גם,בכל זאת זה תחרות נגד עצמי כאילו ,לראות כמה אני באמת מסוגל,אני באמת רוצה לנסות להגיע ל150,אבל בחודש הקרוב לא נראה לי...
מקום שני-שלישי.
כרגע מישהו מחזיק בשיא של 155 לסינגל בקטגוריית משקל עד 75.
מיכאל הרצוג.מי?
אם אני זוכר נכון, בתחרות הקודמת לא היה אף אחד בקטגוריית משקל וגיל שלו.
אם אתה עולה להתחרות ב7-9 בבוקר זה אומר לקחת אוטובוס בשעה 6 זה לא פרקטי במיוחד שאתה מתחרהחודשיים* וכן זה נטו לכיף.
לגבי הנסיעות, לא מבין מה אתם מתבכיינים.. קחו אוטובוס/רכבת, יצא לכם גג 50 ש"ח לכל כיוון, מה אתם ילדים בני 15?
אני מאמין שיעשו את זה קצת יותר מאוחר.. בכל זאת, הם לא טיפשים והם מבינים שאנשים צריכים לישון טוב לפני תחרות.אם אתה עולה להתחרות ב7-9 בבוקר זה אומר לקחת אוטובוס בשעה 6 זה לא פרקטי במיוחד שאתה מתחרה
סופסוף נראה אותך 😛מאמין שכל הקבוצה תגיע..[ל 2 התחרויות.. יש תחרות אחת ב ראשון לציון קרב 2 [בנץ' ודדליפט] של איגוד WPC ב 24.11 .. ואחת בדימונה של קרב 3 של IPC]
בתקווה גם אני יגיע.. מקווה שאני יהיה בבית בזמן הזה או שיאשרו לי לצאת מהבסיס לזה [כתלות בהפלגות ופעילות...]