הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ציוד

• פותח/ת השרשור OYP
  • פורסם בתאריך

OYP

משתמש משקיע
2,907
2,046
נק' מוניטין:
2,717
2,907
2,046
מה אומרים על הציוד הזה?

אין לי נסיון עם החגורה הזאת, אבל המחיר שלה פצצה.
אם אתה לא מחפש חגורה הכי מקצועית שיש ומוכן להתפשר בשביל מחיר, זה נראה חגורה סבירה.

אין לי גם ניסיון עם החולצה הזאת, אבל אני די בטוח שזה לא חוקי ברוב אם לא כל התחרויות, אז אם זה רק לאימונים, זה חולצה נחמדה מאוד.

אין לי שום ניסיון עם רצועות, אז אין לי דעה.

• פותח/ת השרשור
אין לי נסיון עם החגורה הזאת, אבל המחיר שלה פצצה.
אם אתה לא מחפש חגורה הכי מקצועית שיש ומוכן להתפשר בשביל מחיר, זה נראה חגורה סבירה.
שמע לא מחפש את הבסט של הבסט, מצד שני כן רוצה משהו שיעשה את העבודה ויוסיף לי כמה קילו על המוט. זה יענה על זה לדעתך? יש להם גם חגורות שנראות יותר טוב אבל הן 13 ולא 10 (זאת חגורה ראשונה שלי) והן גם 200 שקל יותר.
אין לי גם ניסיון עם החולצה הזאת, אבל אני די בטוח שזה לא חוקי ברוב אם לא כל התחרויות, אז אם זה רק לאימונים, זה חולצה נחמדה מאוד.
זה לחדר כושר שאני מתאמן בו שהבנץ שם מחליק מאוד, יש לך ניסיון עם החולצה?
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

@yanivgoft @StrongEnough
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

@The Blast רוב הציוד פה לבנץ

נערך לאחרונה:
הרצועות שלהם אחלה.

את החגורה הזאת ספציפית אני לא מכיר אבל החגורות של אוני שהם מייבאים טובות. זאת במבט ראשון גם נראית אחלה במיוחד למחיר שהוא מאוד נמוך.

החולצה זה לדעתי גימיק דיי חלבי ולא הייתי מוציא על זה כסף.

• פותח/ת השרשור
זאת במבט ראשון גם נראית אחלה במיוחד למחיר שהוא מאוד נמוך.
איזה עוד פרמטרים לא רשומים שם? כאילו ראיתי שזה עור אחיד שזה טוב לפי מה שהבנתי מבחינת קשיחות ועמידות, ומבחינת מידות מאושר ipf שזה אומר שזה עובי ורוחב טובים, הדאבל פרונג גם חזק לפי מה שאני יודע, מה עוד אני צריך לברר בשביל להיות שלם עם הקנייה?

איזה עוד פרמטרים לא רשומים שם? כאילו ראיתי שזה עור אחיד שזה טוב לפי מה שהבנתי מבחינת קשיחות ועמידות, ומבחינת מידות מאושר ipf שזה אומר שזה עובי ורוחב טובים, הדאבל פרונג גם חזק לפי מה שאני יודע, מה עוד אני צריך לברר בשביל להיות שלם עם הקנייה?
תכלס? למצוא מישהו שהשתמש בה ואמר שהיא אחלה...

שמע לא מחפש את הבסט של הבסט, מצד שני כן רוצה משהו שיעשה את העבודה ויוסיף לי כמה קילו על המוט. זה יענה על זה לדעתך? יש להם גם חגורות שנראות יותר טוב אבל הן 13 ולא 10 (זאת חגורה ראשונה שלי) והן גם 200 שקל יותר.
לדעתי זה נראה אחלה לחגורה ראשונה.
יש לי מתאמנים שהגיעו למשקלים מדהימים עם חגורות גרועות יותר.
זה לא החגורה שהייתי קונה לכל החיים, אבל בהחלט טבילה לעולם הכוח.
זה לחדר כושר שאני מתאמן בו שהבנץ שם מחליק מאוד, יש לך ניסיון עם החולצה?
שוב, אין לי ניסיון, אבל ראיתי את החולצה, לדעתי זה יכול לעזור לך.

לגבי החגורה:
דאבל פרונג זה קאדר להתעסק איתו. לגבי יתר הנתונים אין לי שום מידע עליהן, אבל בגלל שמארק מתמחר אותן כל כך פחות מהאוני אני מניח שפשוט מדובר באיכות ירודה יותר ולכן בחגורה ״זמנית״.
נשמע שזה חגורה שנמצאת לא פה ולא שם. מצד אחד לא חגורה זולה כמו rdx ומצד שני כנראה לא איכותית כמו חגורה שתרצה שתהיה לך לכל החיים. אני תמיד חושב שלקנות מוצר שהוא באמצע זה מיותר. אם גם ככה זה משהו שאתה תצטרך להשתדרג ממנו למה להשקיע בו מראש סכום כזה? rdx בזמנו הייתה עולה איזה 100-150 שקל ועושה את העבודה בתור חגורה ראשונה, ו350 שקל כבר לא רחוק מכמה שתעלה לך חגורה באמת טובה כמו החגורה של פיוניר למשל.

לגבי החולצה - מכיר לא מעט שמתשמשים בה ונראה שהיא פיתרון לא רע לאימונים במקום עם ספה חלקה. מנגד, לא יודע כמה העמידות שלה לאורך זמן ועם כביסות וכמה היא נוחה באמת. יש פתרונות יותר פשוטים כמו לשים גומיה/מזרון על הספה או מגנזיום על הגב שיעשו את העבודה. כמו כן, במידה ויש לך שאיפות להתחרות אני חושב שזה אף פעם לא טוב להתרגל למשהו שאסור בתחרות.

לגבי הרצועות שורש כף יד - אין לי ניסיון איתן באופן אישי אבל רצועות שורש כף יד זה לא מוצר מסובך מדי. מנגד, באופן אישי כנראה הייתי כבר מזמין רצועות זולות יותר מחו״ל כמו הרצועות של טייטאן שלמיטב זכרוני עולות כ30-40 דולר, או שהייתי קונה רצועות של sbd בארץ שיעלו לך 175 (גילוי נאות, היבואן של sbd הוא המאמן שלי והשותף שלי באיגוד ILPL אבל זה לא משנה את הדעה שלי על המוצרים, הסיבה שהוא התחיל לייבא אותם זה כי הם כנראה חברת הציוד הטובה ביותר בעולם היום).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית