הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ציוד למכון מסחרי?

גיאצ'ו

משתמש פעיל
736
528
נק' מוניטין:
1,439
736
528
חכמים,
מי מוכר ציוד פאוור טוב, שמתאים לחד''כ מסחרי?
רק כלוב סגור, ספסלים, מוטות, משקולות.
תבורכו

אני אוהב את המוטות של The bear כאן בארץ.
סאל ספורט הם בכללי כתובת טובה לציוד בארץ בעיניי.

הייתי ממליץ לך גם לדבר עם אליהו, הוא תמיד מייבא ציוד.

תודה יניב.
אתה ייבאת ציוד, נכון? יש משהו בארץ שמומלץ מנסיונך?
הכל שאלה של למי מוכוון הציוד ומה הוא צריך לעשות. האם לדעתי הOPB שווה כל שקל? חד משמעית. מנגד אם זה ישמש בשביל שילד בן 14 יעשה 30 קילו בנץ' חבל על הכסף, הוא גם ככה לא יבדיל בין זה לבין מוט ב500 שקל.
אם המטרה היא ציוד באמת איכותי בארץ יש לך 3 אופציות:
סאל ספורט שמוכרים ציוד אלייקו - מאד יקר
יורוטק - מאד יקרים ומיושנים. הכלובים שלהם אמנם טובים ומאסיביים אבל אין להם יתרונות שיש לכלובים מודרניים כמו כל הattachments השונים, westside spacing וכו'.
סלע פיטנס - מוכרים ציוד של ATX חברה גרמנית עם ציוד מודרני ודיי טוב. המחירים שלהם בחלק מהמוצרים יוצאים משתלמים יותר לעומת להביא ציוד מחול וחלק לא.

יש את האופציה הכי טובה לדעתי - לייבא מהחברות הגדולות של ארה"ב כמו רוג, rep, וטיייטן.

אה אגב, הOPB רלוונטי לך? מעוניין? חחח

• פותח/ת השרשור
תשובה מצויינת, תודה.
הציוד מיועד לאנשים שכנראה לא יהיו ליפטרים, אבל גם עצם כמות המשתמשים מייצרת בלאי והייתי רוצה לתת לו מענה.
ATX יש לי בבית, תכל'ס יותר טוב מהרמה הביתית הנמוכה ביותר, אבל עדיין רחוק מאד מלהיות רמה של מקום מסחרי.
יבוא זה מעניין אבל רק אם יש לך חבר שעושה עלייה לארץ, או שהוא יבואן, או שהוא ימאי (או שודד ים...)
אז אני מבין שנשאר יורוטק.
אגב לגבי opb, שואל ברצינות, אני ארים יותר טוב אם יהיה לי אותו?

• פותח/ת השרשור
אני אוהב את המוטות של The bear כאן בארץ.
סאל ספורט הם בכללי כתובת טובה לציוד בארץ בעיניי.

הייתי ממליץ לך גם לדבר עם אליהו, הוא תמיד מייבא ציוד.
תודה אלחנן.
כמעט כל מה שיש אצלי הוא סאל ספורט, אבל בנוגע לציוד ובמבחן הזמן נראה לי שמה שחשוב זה בעיקר עובי הפלדה, ושם זה לא תמיד הצד החזק שלהם.

תשובה מצויינת, תודה.
הציוד מיועד לאנשים שכנראה לא יהיו ליפטרים, אבל גם עצם כמות המשתמשים מייצרת בלאי והייתי רוצה לתת לו מענה.
ATX יש לי בבית, תכל'ס יותר טוב מהרמה הביתית הנמוכה ביותר, אבל עדיין רחוק מאד מלהיות רמה של מקום מסחרי.
יבוא זה מעניין אבל רק אם יש לך חבר שעושה עלייה לארץ, או שהוא יבואן, או שהוא ימאי (או שודד ים...)
אז אני מבין שנשאר יורוטק.
אגב לגבי opb, שואל ברצינות, אני ארים יותר טוב אם יהיה לי אותו?
תלוי כמה אתה מרים. אם הסקוואט שלך הוא 140 קילו ככל הנראה שפוואר בר טוב לא יהיה לך משמעותי מדי. במשקלים של 180+ מוטות סיניים כבר מתחילים להראות את החולשה שלהם ואז לחלוטין פוואר בר טוב יעשה את ההבדל.
לגבי היבוא מחול - מה הכמויות שאתה מתכנן להביא? כי אם לא מדובר בכלוב אחד עכשיו כנראה שתוכל לעשות יבוא במשלוח ימי שיצא דיי משתלם.

• פותח/ת השרשור
תלוי כמה אתה מרים. אם הסקוואט שלך הוא 140 קילו ככל הנראה שפוואר בר טוב לא יהיה לך משמעותי מדי. במשקלים של 180+ מוטות סיניים כבר מתחילים להראות את החולשה שלהם ואז לחלוטין פוואר בר טוב יעשה את ההבדל.
לגבי היבוא מחול - מה הכמויות שאתה מתכנן להביא? כי אם לא מדובר בכלוב אחד עכשיו כנראה שתוכל לעשות יבוא במשלוח ימי שיצא דיי משתלם.
תודה, פיספסתי שענית לזה. אם כך אני חייב לנסות פאוורבאר. אני מדבר על שני כלובים ואבדוק לגבי משלוח ימי - אם יש לך קצה חוט בנושא אשמח.

תודה, פיספסתי שענית לזה. אם כך אני חייב לנסות פאוורבאר. אני מדבר על שני כלובים ואבדוק לגבי משלוח ימי - אם יש לך קצה חוט בנושא אשמח.
יש את האפשרות ה"קלה" לפנות לחברה כמו יושופס שעושים לך את הכל, או לפנות לעמיל מכס שעובד עם נמלים באזור הרלוונטי ויכול לעזור לך לייבא באופן אישי את המשלוח. תצטרך לעשות את השיקולים שלך באיזה מהדרכים לבחור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית