עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הכל שאלה של למי מוכוון הציוד ומה הוא צריך לעשות. האם לדעתי הOPB שווה כל שקל? חד משמעית. מנגד אם זה ישמש בשביל שילד בן 14 יעשה 30 קילו בנץ' חבל על הכסף, הוא גם ככה לא יבדיל בין זה לבין מוט ב500 שקל.תודה יניב.
אתה ייבאת ציוד, נכון? יש משהו בארץ שמומלץ מנסיונך?
תודה אלחנן.אני אוהב את המוטות של The bear כאן בארץ.
סאל ספורט הם בכללי כתובת טובה לציוד בארץ בעיניי.
הייתי ממליץ לך גם לדבר עם אליהו, הוא תמיד מייבא ציוד.
תלוי כמה אתה מרים. אם הסקוואט שלך הוא 140 קילו ככל הנראה שפוואר בר טוב לא יהיה לך משמעותי מדי. במשקלים של 180+ מוטות סיניים כבר מתחילים להראות את החולשה שלהם ואז לחלוטין פוואר בר טוב יעשה את ההבדל.תשובה מצויינת, תודה.
הציוד מיועד לאנשים שכנראה לא יהיו ליפטרים, אבל גם עצם כמות המשתמשים מייצרת בלאי והייתי רוצה לתת לו מענה.
ATX יש לי בבית, תכל'ס יותר טוב מהרמה הביתית הנמוכה ביותר, אבל עדיין רחוק מאד מלהיות רמה של מקום מסחרי.
יבוא זה מעניין אבל רק אם יש לך חבר שעושה עלייה לארץ, או שהוא יבואן, או שהוא ימאי (או שודד ים...)
אז אני מבין שנשאר יורוטק.
אגב לגבי opb, שואל ברצינות, אני ארים יותר טוב אם יהיה לי אותו?
תודה, פיספסתי שענית לזה. אם כך אני חייב לנסות פאוורבאר. אני מדבר על שני כלובים ואבדוק לגבי משלוח ימי - אם יש לך קצה חוט בנושא אשמח.תלוי כמה אתה מרים. אם הסקוואט שלך הוא 140 קילו ככל הנראה שפוואר בר טוב לא יהיה לך משמעותי מדי. במשקלים של 180+ מוטות סיניים כבר מתחילים להראות את החולשה שלהם ואז לחלוטין פוואר בר טוב יעשה את ההבדל.
לגבי היבוא מחול - מה הכמויות שאתה מתכנן להביא? כי אם לא מדובר בכלוב אחד עכשיו כנראה שתוכל לעשות יבוא במשלוח ימי שיצא דיי משתלם.
יש את האפשרות ה"קלה" לפנות לחברה כמו יושופס שעושים לך את הכל, או לפנות לעמיל מכס שעובד עם נמלים באזור הרלוונטי ויכול לעזור לך לייבא באופן אישי את המשלוח. תצטרך לעשות את השיקולים שלך באיזה מהדרכים לבחור.תודה, פיספסתי שענית לזה. אם כך אני חייב לנסות פאוורבאר. אני מדבר על שני כלובים ואבדוק לגבי משלוח ימי - אם יש לך קצה חוט בנושא אשמח.