שלום חברים,לפני הכול אני רוצה לציין שאני לא רץ לעשות שום דבר ואני מתבשל עם עצמי לגבי חסרונות ויתרונות בשימוש אנאבולים.
קצת פרטים על עצמי:
בן 24
משקל:85 קילו
גובה:179
אחוז שומן:10(בדיוק סיימתי חיטוב)
נסיון בחדר כושר נטו סביב ה6 שנים(עם הפסקות באמצע)
מטרה היא להשיג 3-4 קילו שריר נקי,אני חייב לציין שאני דוגמן,אני לא יכול לאפשר לעצמי לתת בראש עם מאסה במאזן קלורי גבוה מדי.
למה אני בכלל חושב על סייקל? בשנה האחרונה ניסתי לעלות במסה כמה שיכולתי (במסגרת מאזן חיובי לא גדול מדי) אחרי החיטוב נראתי בערך באותו רמה כמו בשנה שעברה אחרי החיטוב.
לאחר חרישה של מאמרים באינטרנט וגם כאן באתר אשמח ליעוץ:
כמו שאמרתי אני לא מחפש עליה גדולה מדי של מסת שריר אלא הדגש יותר על מסה נקיה יבשה מנוזלים,ועדפה לחומרים עם רמות אנדרוניות נמוכות עד כמה שאפשר.
חשוב לי למנוע תופעות של נשירת שיער (עד כמה שאפשר) ,חשבתי על אוקסנדרולון (לא בגלל פחד ממחטים אלא בגלל הארמוטזציה הנמוכה שלו)וכמובן Pct מסודר.
אשמח לקבל דעות על הנושא בפרט,ובאופן כללי יותר לקבל דעה.
קצת פרטים על עצמי:
בן 24
משקל:85 קילו
גובה:179
אחוז שומן:10(בדיוק סיימתי חיטוב)
נסיון בחדר כושר נטו סביב ה6 שנים(עם הפסקות באמצע)
מטרה היא להשיג 3-4 קילו שריר נקי,אני חייב לציין שאני דוגמן,אני לא יכול לאפשר לעצמי לתת בראש עם מאסה במאזן קלורי גבוה מדי.
למה אני בכלל חושב על סייקל? בשנה האחרונה ניסתי לעלות במסה כמה שיכולתי (במסגרת מאזן חיובי לא גדול מדי) אחרי החיטוב נראתי בערך באותו רמה כמו בשנה שעברה אחרי החיטוב.
לאחר חרישה של מאמרים באינטרנט וגם כאן באתר אשמח ליעוץ:
כמו שאמרתי אני לא מחפש עליה גדולה מדי של מסת שריר אלא הדגש יותר על מסה נקיה יבשה מנוזלים,ועדפה לחומרים עם רמות אנדרוניות נמוכות עד כמה שאפשר.
חשוב לי למנוע תופעות של נשירת שיער (עד כמה שאפשר) ,חשבתי על אוקסנדרולון (לא בגלל פחד ממחטים אלא בגלל הארמוטזציה הנמוכה שלו)וכמובן Pct מסודר.
אשמח לקבל דעות על הנושא בפרט,ובאופן כללי יותר לקבל דעה.
נערך לאחרונה: