הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מחשבות לגבי סייקל ראשון,אשמח להתיחסות

• פותח/ת השרשור zuko
  • פורסם בתאריך

zuko

משתמש פעיל
646
8
נק' מוניטין:
42
646
8
שלום חברים,לפני הכול אני רוצה לציין שאני לא רץ לעשות שום דבר ואני מתבשל עם עצמי לגבי חסרונות ויתרונות בשימוש אנאבולים.
קצת פרטים על עצמי:
בן 24
משקל:85 קילו
גובה:179
אחוז שומן:10(בדיוק סיימתי חיטוב)
נסיון בחדר כושר נטו סביב ה6 שנים(עם הפסקות באמצע)
מטרה היא להשיג 3-4 קילו שריר נקי,אני חייב לציין שאני דוגמן,אני לא יכול לאפשר לעצמי לתת בראש עם מאסה במאזן קלורי גבוה מדי.
למה אני בכלל חושב על סייקל? בשנה האחרונה ניסתי לעלות במסה כמה שיכולתי (במסגרת מאזן חיובי לא גדול מדי) אחרי החיטוב נראתי בערך באותו רמה כמו בשנה שעברה אחרי החיטוב.
לאחר חרישה של מאמרים באינטרנט וגם כאן באתר אשמח ליעוץ:
כמו שאמרתי אני לא מחפש עליה גדולה מדי של מסת שריר אלא הדגש יותר על מסה נקיה יבשה מנוזלים,ועדפה לחומרים עם רמות אנדרוניות נמוכות עד כמה שאפשר.
חשוב לי למנוע תופעות של נשירת שיער (עד כמה שאפשר) ,חשבתי על אוקסנדרולון (לא בגלל פחד ממחטים אלא בגלל הארמוטזציה הנמוכה שלו)וכמובן Pct מסודר.
אשמח לקבל דעות על הנושא בפרט,ובאופן כללי יותר לקבל דעה.

נערך לאחרונה:
אם עלית "נקי" ועשית חיטוב ונשארת אותו דבר
או שהעליה במאסה שלך לא טובה, או שהחיטוב לא טוב
קודם תתקן את זה לפני שאתה נכנס לסייקלים כי גם שם המצב יהיה +- אותו הדבר

אימונים ותזונה במאסה/חיטוב זה העיקר

• פותח/ת השרשור
אם עלית "נקי" ועשית חיטוב ונשארת אותו דבר
או שהעליה במאסה שלך לא טובה, או שהחיטוב לא טוב
קודם תתקן את זה לפני שאתה נכנס לסייקלים כי גם שם המצב יהיה +- אותו הדבר

אימונים ותזונה במאסה/חיטוב זה העיקר
אולי 2 קילו שריר עלית במהלך השנה,תזונה שלי מאוד קפדנית (אבל כמו שאמרתי המאזן אף פעם לא היה ולא יהיה גדול מדי )
בגדול אני רוצה להשיג עוד 3-4 קילו כמו שאמרתי ואז לשמור על תוצאה,זה הכול.

איך היית מתאמן עד עכשיו?

בחיטוב עשיתי את הליניארית של ביל.

נערך לאחרונה:
דוגמן שעושה תכנית של ביל סטאר?כבוד....
בכל אופן-אתה דוגמן..בישביל מה לך להכנס לסייקל אם הנתונים שלך טובים כרגע?

• פותח/ת השרשור
דוגמן שעושה תכנית של ביל סטאר?כבוד....
בכל אופן-אתה דוגמן..בישביל מה לך להכנס לסייקל אם הנתונים שלך טובים כרגע?
תודה 😃,זה עניין של טעם הייתי רוצה עוד קצת בשר על פלג גוף עליון.

אנאבר לבד יכול להתאים. או כל חומר יבש עם תיסוף של קלן. אגב, בשביל להיות דוגמן אתה לא אמור להיות בגובה 1.83 לפחות?

• פותח/ת השרשור
אנאבר לבד יכול להתאים. או כל חומר יבש עם תיסוף של קלן. אגב, בשביל להיות דוגמן אתה לא אמור להיות בגובה 1.83 לפחות?

180+,אבל זה תלוי בעקר באיך שאתה נראה באופן כללי.
מה קשור הקלן? למה אני צריך אותו בסייקל מסה?

טסט פרופ' במינון נמוך יחסית ואנאבר יתנו לך את מה שאתה מחפש
HCG במהלך כל הסייקל 500 יחב"ל בשבוע
וכמובן ניקוי כמו שמפורט באתר
אבל אני אומר לך-יש לי חבר דוגמן שהיה מתאמן לשעבר שנדחה מכמה עבודות כשהוא תפס מאסה בקטנה [רחווווווק מלהיות גדול ] תזהר ותתייעץ עם הסוכן שלך

אה כן-ואל תרוץ על יותר מ8 שבועות....

• פותח/ת השרשור
טסט פרופ' במינון נמוך יחסית ואנאבר יתנו לך את מה שאתה מחפש
HCG במהלך כל הסייקל 500 יחב"ל בשבוע
וכמובן ניקוי כמו שמפורט באתר
אבל אני אומר לך-יש לי חבר דוגמן שהיה מתאמן לשעבר שנדחה מכמה עבודות כשהוא תפס מאסה בקטנה [רחווווווק מלהיות גדול ] תזהר ותתייעץ עם הסוכן שלך

אה כן-ואל תרוץ על יותר מ8 שבועות....

1.למה לדעתך אני צריך חומר בסיס (טסט),מ 80 מ"ג אנאבר אני לא יכול לעלות 4 קילו נקי ב 8 שבועות?
2.האם בסייקל של אנאבר בלבד גם צריך HCG מתחילת הסייקל?

1.למה לדעתך אני צריך חומר בסיס (טסט),מ 80 מ"ג אנאבר אני לא יכול לעלות 4 קילו נקי ב 8 שבועות?
2.האם בסייקל של אנאבר בלבד גם צריך HCG מתחילת הסייקל?
אנאבר אנבולי חלש יחסית....בד"כ משלבים טסט
לגבי איך ולמה להשתמש באנאבר לבד אין לי מושג חכה למישהו שמכיר את העניין הזה מקרוב

• פותח/ת השרשור
אנאבר אנבולי חלש יחסית....בד"כ משלבים טסט
לגבי איך ולמה להשתמש באנאבר לבד אין לי מושג חכה למישהו שמכיר את העניין הזה מקרוב

תודה על ההתיחסות,זה גם מה שאני מחפש חומר אנאבולי חלש יחסית לפוש מסויום במסה נקיה ומשם רק לשמור.
הבעיה שלא מצאתי שום חומר בפורום לפחות, על איך לעשות pct רק לאנאבר מבלי חומר בסיס,הייתה רק איזה הערה של קלינה שהוא מאוד ממליץ על זה כסייקל ראשון.
אם יש למישהו נסיון או מידע לכל הפחות אשמח לשמוע.

שבוע טוב לכלום 😃

pct לא שונה, כלומיד נולבה. עכשיו נעזוב לרגע שכסטראויד אנאבר הוא באמת חלש, אומנם מעלה בכוח, אבל הוא פחות אנבולי, המחיר של רפואי בשמים, לבד לא יתן לך הרבה. במצב שלך עדיף לשלקול טסט פרופ, לבד ללא כלום, ואם תרצה קיק של כוח תשלב אנאבר.

• פותח/ת השרשור
pct לא שונה, כלומיד נולבה. עכשיו נעזוב לרגע שכסטראויד אנאבר הוא באמת חלש, אומנם מעלה בכוח, אבל הוא פחות אנבולי, המחיר של רפואי בשמים, לבד לא יתן לך הרבה. במצב שלך עדיף לשלקול טסט פרופ, לבד ללא כלום, ואם תרצה קיק של כוח תשלב אנאבר.

הבנתי,בסדר תודה לך.

טסט + וינסטרול ייתן לך את התוצאות הכי קלאסיות ויפות שאתה יכול לחלום עליהם לדעתי , זה כמובן בהתחשב בעובדה שאתה לא מעוניין להשתמש בשלוש סוגים של חומרים .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית