הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מחפש תוכנית למסה

Reflect

משתמש משקיע
2,114
1
נק' מוניטין:
966
2,114
1
אהלן חבר'ה,
בדצמבר האחרון עשיתי SS עד סביבות פברואר, משמה התחלתי חיטוב בליניארית שנועדה לשמר כמה שיותר משקלי עבודה.
כרגע אני במסה שהתחילה לפני קצת פחות מחודשיים ו"גלשתי" עם הליניארית מהחיטוב למסה בלי לעשות יותר מדי שינויים.

בכל מקרה אני מעוניין לשנות את התוכנית מהסיבה שאני מרגיש שאני לא ממצא אותה בשום מובן, וההתעסקות העודפת עם כל המשקלי עבודה בכל סט וסט משגעת אותי.

על איזה תוכנית הייתם ממליצים לי? חשוב לציין שאני מעוניין לשלב גם אימוני קרוספיט במקביל לאימוני כוח.
האם טקסס מת'וד תהיה מתאימה בשבילי? האם יהיה יתרון בשלב הזה בתוכנית שתשלב גם נפח מלבד עצימות?

משקלי עבודה RM5:
סקוואט - 100KG
בנצ' - 97.5KG
פרס - 50KG
דדליפט - 110KG
בנט אובר עדיין לומד את הטכניקה, מחליף במתח עם משקל.

תודה רבה 😃

לא חסרות תוכניות בפורטל.

אבל לא הייתי ממהר לנטוש את התוכנית. אתה תמיד יכול להדפיס את האקסל ולעגל משקלים בסטים הפחות כבדים.

בסט הכבד יותר לדייק.

גם אם "הלך" הRM3 בתרגיל מסוים אז עליו אתה חוזר בשבוע הבא ולא על כל התרגילים. (לדוגמא אם לא הצלחת בסקוואט עליו רק אתה חוזר)

• פותח/ת השרשור
שאני יבין בשביל שאני יוכל להבין אותך ולהגיד לך איזה תכנית אימונים מתאימה לך מה המטרה שלך סתם להיות חזק או לגדול ?
מחפש לגדול ולהתחזק, אבל עם דגש על לגדול. המטרה שלי שבסוף החיטוב הבא אני יעמוד על משקל גבוה כמה שיותר מסוף החיטוב האחרון.

• פותח/ת השרשור
טוב עדכון קטן -
החלטתי להמשיך עם הליניארית בצורה קצת יותר מקצועית, הדפסתי את התוכנית, מתכוון לחזור לרשום במדויק את משקלי העבודה בכל סט, ללמוד את הטכניקה של הבנט אובר ולהפסיק עם המתח עם משקל.
בנוסף אני יעשה דילווד של 85% מהמשקלים הנוכחיים ואנסה להמשיך משם.

תודה לכולם.

טוב עדכון קטן -
החלטתי להמשיך עם הליניארית בצורה קצת יותר מקצועית, הדפסתי את התוכנית, מתכוון לחזור לרשום במדויק את משקלי העבודה בכל סט, ללמוד את הטכניקה של הבנט אובר ולהפסיק עם המתח עם משקל.
בנוסף אני יעשה דילווד של 85% מהמשקלים הנוכחיים ואנסה להמשיך משם.

תודה לכולם.
הנה סרטון טוב לפנדליי רואו מפואט ועוזר מאוד ולגבי טכניקה אני גם ממליץ על הספר של הSS בחלק שהוא מסביר על הBOR יש פירוט ותמונות של כל שלב ושלב בתרגיל זה עזר לי מאוד

מוט צריך להיות בקו של הנעל חזה פתוח גב ישר ואני ממליץ לך להוסיף משקל על המוט זה האירוניה שאתה לא מצליח לבצע את התרגיל כי המשקל קל לך מדיי - תוסיף קצת משקל שיהיה בינוני לפחות ושהמוט יעלה בקו ישר לכיוון הקו שמתחת לחזה .
תתחיל בזה שתמשוך את המוט לאוויר בעזרת משיכה אחורה של הברכיים ככה תגיע לתנוחה המתאימה כדי שהמוט לא ייתקע לך בברכיים והמוט צריך לעלות טיפה אתה אמור להרים אותו בעזרת הידיים בלי למשוך את הגב למעלה ואז להחזיר אותו לריצפה באותו דרך - זכור - מוט עולה בקו ישר חזה פתוח גב ישר לכל אורך התנועה , החזרה מתחילה מהרצפה אתה מתרומם ומרים את המוט טיפה למעלה בעזרת משיכה אחורה של הברכיים ויישור הגב טיפה למעלה ואז מבצע את המשיכה ומחזיר את המוט לריצפה ומתחיל שוב

וציטוט שהסברתי כבר למישהו אחר פה איך לבצע את התרגיל אין לי כח פשוט לרשום מחדש אבל יש פה את כל הדגשים לתרגיל
מקווה שעזרתי

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
הנה סרטון טוב לפנדליי רואו מפואט ועוזר מאוד ולגבי טכניקה אני גם ממליץ על הספר של הSS בחלק שהוא מסביר על הBOR יש פירוט ותמונות של כל שלב ושלב בתרגיל זה עזר לי מאוד

וציטוט שהסברתי כבר למישהו אחר פה איך לבצע את התרגיל אין לי כח פשוט לרשום מחדש אבל יש פה את כל הדגשים לתרגיל
מקווה שעזרתי

תודה רבה.
יש לי 2 שאלות בנוגע לבנט אובר -
האם יותר נכון לבצע את התרגיל כשהגב כמה שיותר מקביל לרצפה? או שצריך ליצור זווית עם הגב?
והאם התנועה הנכונה היא להוריד את המוט על הרצפה בכל חזרה או להשאיר אותו באוויר? ראיתי 2 ווריאציות שריפטו הדגים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תודה רבה.
האם יותר נכון לבצע את התרגיל כשהגב כמה שיותר מקביל לרצפה? או שצריך ליצור זווית עם הגב?
והאם התנועה הנכונה היא להוריד את המוט על הרצפה בכל חזרה או להשאיר אותו באוויר? ראיתי 2 ווריאציות שריפטו הדגים.
מקביל
לגעת בריצפה

תודה רבה.
כשהמוט מתחיל כל פעם מהריצפה זה מאפשר לך להרים יותר משקל ולהפעיל יותר כח בכל חזרה
אתה מתחיל כשהגב מקביל לרצפה אתה מיישר אותו ולוקח אוויר - אני לא חושב שתהיה בעיה אם יהיה קצת זווית עם הגב אבל כעיקרון כן אתה צריך לשאוף שהגו שלך יהיה מקביל לריצפה כמה שיותר ושהתנועה תבוא יותר מהמשיכה ותשים לב שאתה לא נעזר בתנופה של הגב כדי למשוך ותשים לב שהגב שלך ישר הרבה אנשים שמבצעים את התרגיל הזה ראיתי שעושים אותו כשהגב שלהם עקום ופשוט שוברים לעצמם תגב

סתם בשביל הידע שלך עם אתה מחפש לגדול אז אתה יכול תרגיל ראשון לעשות כוח אבל אחרי זה צריך להוסיף עוד נפח כמובן שלא כמו חמור בחוכמה אבל גם לא מעט מידי ועם נפח לא לעבוד כבד לעבוד בשליטה עם דגש על זמנים של תנועה אקסצנטרית קונצנטרית ושל קיווץ או תנועה ממשכת בלי הפסקה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית