הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מחפש תוכנית למסה

Reflect

משתמש משקיע
2,114
1
נק' מוניטין:
966
2,114
1
אהלן חבר'ה,
בדצמבר האחרון עשיתי SS עד סביבות פברואר, משמה התחלתי חיטוב בליניארית שנועדה לשמר כמה שיותר משקלי עבודה.
כרגע אני במסה שהתחילה לפני קצת פחות מחודשיים ו"גלשתי" עם הליניארית מהחיטוב למסה בלי לעשות יותר מדי שינויים.

בכל מקרה אני מעוניין לשנות את התוכנית מהסיבה שאני מרגיש שאני לא ממצא אותה בשום מובן, וההתעסקות העודפת עם כל המשקלי עבודה בכל סט וסט משגעת אותי.

על איזה תוכנית הייתם ממליצים לי? חשוב לציין שאני מעוניין לשלב גם אימוני קרוספיט במקביל לאימוני כוח.
האם טקסס מת'וד תהיה מתאימה בשבילי? האם יהיה יתרון בשלב הזה בתוכנית שתשלב גם נפח מלבד עצימות?

משקלי עבודה RM5:
סקוואט - 100KG
בנצ' - 97.5KG
פרס - 50KG
דדליפט - 110KG
בנט אובר עדיין לומד את הטכניקה, מחליף במתח עם משקל.

תודה רבה 😃

מה משקל הגוף שלך ?

המשקלי עבודה שלך בסקוואט ובדדליפט ברצפה - תעלה אותם קודם כל.
הפרס גם יחסית נמוך - לא במיוחד אבל ניתן לשיפור.

כל זאת, בהנחה ואתה לא שחיף ששוקל 50 קילו.

זה המשקלים שהגעת אליהם אחרי הלינארית וסבב ss?? בכל מקרה כמו שאמרו לך חוץ מהבנ׳ץ שהוא ביחס טוב לגוף כל השאר ממש גרועים בלי להעליב בכלל !
בכל מקרה אתה יכול להמשיך את הלינארית או לעשות עוד סבב של ss , אם אתה לא מתקדם בבנ׳ץ אתה יכול לעשות מתכונת של טקסס רק בלחיצות

• פותח/ת השרשור
תודה. אבל לא חיפשתי שתדרגו את המשקלים שלי, אלא שתמליצו לי על תוכנית.
ומה הכוונה מתכונת של טקסס רק בלחיצות? אתה יכול להסביר?

תודה. אבל לא חיפשתי שתדרגו את המשקלים שלי, אלא שתמליצו לי על תוכנית.
ומה הכוונה מתכונת של טקסס רק בלחיצות? אתה יכול להסביר?
לעשות לינארית רגילה אוקיי ?
רק שבאימון a: אתה עושה בנ׳ץ 5*5
באימון c: פרמידה עד לסט כבד של 3-5 חזרות
בקשר לפרס בינתיים תנסה להמשיך כרגיל בלי שינויים אם תראה שאתה נתקע אתה יכול להכניס גם נפח כמו למשל ללעשות
שבוע 5*5 , שבוע לאחר מכן פרמידה עולה עד לסט כבד של 3-5 חזרות

אם אתה מחפש מסה הייתי הולך על ה-AB של מקדונלד, אני עושה אותה במתכונת קצת אחרת אבל זאת אחלה תכנית בגדול.
אם אתה מחפש צורה יפה לשריר ואתה לא מתרכז רק בכח אז תתחיל לחשוב על פיצולים וטווח חזרות גבוה יותר, לעשות כח כל הזמן זה לא חכם במיוחד, צריך לפעמים להפסיק עם הכח ולעבור למשהו עם יותר נפח.

• פותח/ת השרשור
אם אתה מחפש מסה הייתי הולך על ה-AB של מקדונלד, אני עושה אותה במתכונת קצת אחרת אבל זאת אחלה תכנית בגדול.
אם אתה מחפש צורה יפה לשריר ואתה לא מתרכז רק בכח אז תתחיל לחשוב על פיצולים וטווח חזרות גבוה יותר, לעשות כח כל הזמן זה לא חכם במיוחד, צריך לפעמים להפסיק עם הכח ולעבור למשהו עם יותר נפח.
http://www.kilogram.co.il/249/תוכנית-אימונים-lyle-mcdonalds-bulking-routine/
אתה מדבר על זה?

• פותח/ת השרשור

כן, רק שבחלק של הגוף העליון הוספתי קצת תרגילים, ואני גם עושה טווח חזרות גבוה יותר, 8-12.
12 זה לא יותר מדי? זה כבר הופך לסיבולת.

12 זה לא יותר מדי? זה כבר הופך לסיבולת.

ממש לא, אתה יכול לעשות גם 15 חזרות וזה לא יהיה סיבולת, אתה יכול להתחיל עם 12 להוסיף קצת משקל ולרדת ל-8 חזרות.

עם משקלים כמו שלך אין לך מה לחפש בתכניות מהסוג הזה , תעלה עוד משקל על המוט ואז תחשוב לכיוון הפיצולים

הכל זה עניין יחסי, לא כל אחד יכול לעשות סקוואט של 200 קילו וכו'
מה שחשוב זה עבודה נכונה ותזונה כמו שצריך, אם הוא יעשה את התכנית הזאת כמו בנאדם, אם טווח חזרות גבוה יותר, הוא ישיג מסה מעולה.

ממש לא, אתה יכול לעשות גם 15 חזרות וזה לא יהיה סיבולת, אתה יכול להתחיל עם 12 להוסיף קצת משקל ולרדת ל-8 חזרות.

הכל זה עניין יחסי, לא כל אחד יכול לעשות סקוואט של 200 קילו וכו'
מה שחשוב זה עבודה נכונה ותזונה כמו שצריך, אם הוא יעשה את התכנית הזאת כמו בנאדם, אם טווח חזרות גבוה יותר, הוא ישיג מסה מעולה.
מאיפה הסקת את זה ? בן אדם עם 2 פלטות לא צריך לפצל

• פותח/ת השרשור
עם משקלים כמו שלך אין לך מה לחפש בתכניות מהסוג הזה , תעלה עוד משקל על המוט ואז תחשוב לכיוון הפיצולים
אוקי, אבל יש לך אלטרנטיבה אחרת מלבד SS או ליניארית?
ל-SS אני לא רוצה לחזור כי אלה היו חודשיים וחצי שאמנם עליתי בכל אימון במשקלים, אבל העליה בא.ש הייתה גבוהה מאוד וזה לא מוצא חן בעיני,
והליניארית - אני פשוט לא מסתדר איתה, מספיק שאני קצת עייף באימון של חמישי ולא מצליח להעלות משקל ב-RM3 האחרון, נדפק לי כל השבוע.

מאיפה הסקת את זה ? בן אדם עם 2 פלטות לא צריך לפצל

מצטער, לא ידעתי שצריך כמות פלטות מסוימת לפני שמפצלים.
חבוב, צא מהבועה הזאת שחייבים קודם להתחזק בשביל לעשות פיצולים, בעיניי דווקא הבנצ' שלו מכובד לעומת רוב האנשים, אם הוא יאכל כמו שצריך הוא יגדל.
אני מתאמן כבר שנתיים וחצי, שנה ראשונה התחלתי עם AB ונפח יחסית גבוה, ככה השגתי את רוב המסה שלי, אחר כך עברתי ל-SS וליניארית של ביל סטאר, נתן לי הרבה יותר כח מאשר בתכנית פיצולים(רוב הכח הלך אחרי שעשיתי דיאטה), אבל בעניין של מסת שריר אני חושב שתכנית פיצולים תתן תוצאות יותר טובות, אני מדבר מנסיון אישי שלי.

אוקי, אבל יש לך אלטרנטיבה אחרת מלבד SS או ליניארית?
ל-SS אני לא רוצה לחזור כי אלה היו חודשיים וחצי שאמנם עליתי בכל אימון במשקלים, אבל העליה בא.ש הייתה גבוהה מאוד וזה לא מוצא חן בעיני,
והליניארית - אני פשוט לא מסתדר איתה, מספיק שאני קצת עייף באימון של חמישי ולא מצליח להעלות משקל ב-RM3 האחרון, נדפק לי כל השבוע.

זה חלק מהתופעות של תכנית כח, עולים גם הרבה בשומן בחלק מהמקרים, בגלל זה אני ממליץ לך לעבור לפיצולים, עוד כמה חודשים תחזור לכח, צריך לגוון, אי אפשר כל הזמן להתקע על ה-5 חזרות כל הזמן, זה גם מתכון לפציעות לדעתי.

• פותח/ת השרשור
אם הוא לא מצליח גם בלינארית וגם בss בצורה יפה , אז משהו בתזונה/אימונים שלא לא טוב ושום תכנית אימונים לא תפתור את זה

אבל אתה זורק סיסמאות סתם ואני מנסה להסביר לך שזה יותר מורכב ממה שאתה עושה את זה. כן התקדמתי בSS וכן התקדמתי בליניארית הסיבו שאני מדיף תוכנית שונה פורטו בתגובות קודמות - בSS העליה באחוז שומן היא בלתי נמנעת וביחס מטורף לעומת השריר. ובליניארית כמו שאמרתי אני לא מסתדר טכנית כמו גם עם ההזדמנות החד פעמית בשבוע להעלות משקל שלא תמיד עובדת.
אין עוד תוכנית שאני יכול לעבוד לפיה? האפשרויות כולן מוצו ב2 תוכניות?
התזונה שלי טובה, אני אוכל קרוב ל3 גרם חלבון לקג ומגיע לסך קלורי יומי של סביבוץ ה2600 קלוריות

שאני יבין בשביל שאני יוכל להבין אותך ולהגיד לך איזה תכנית אימונים מתאימה לך מה המטרה שלך סתם להיות חזק או לגדול ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית