עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בטא אלנין לפני ריצות או אימוני עם זמני מנוחה קצרים בין הסטים הכי עזר לי , לאימוני כוח עם זמני מנוחה ארוכים זה מיותר
קריאטין לא משנה מתי , כפית ביום , העיקר שייכנס לגוף
חלבון כנ״ל כמו הקריאטין בהתאם לתפריט
מולטי ויטמין גם לא משנה מתי
מגנזיום+אבץ תנסה לקחת לפני השינה להרבה אנשים כולל אני זה עזר לי לישון טוב יותר
זה לא יעזור לשרירים במיוחד , כלומר גם אם תקח את זה בבוקר או בצהריים זה ייתן לך אותה תרומה מבחינת בניית/התאוששות שרירתודה רבה על התגובה
בטא אלנין אני יקח כי אני לא עושה ss אני בab 4 פעמים בשבוע והמנוחות בערך דקה שתיים
חלבון עם קריאטין אחרי אימון באמת יעזור לשרירים יותר טוב ?
מולטי ויטמין לשמור לחיטוב או לקחת במאסה יש לי אחד
שאלה שלא קשורה:
אם יש לי בתוכנית אימון דדליפט עצים פעמיים בשבוע 1x5 זה לא יפגע לי בהתאוששות כי בss זה הרג אותי
וכי לא אכלתי מספיק והיתרון בתוכנית הזו שאפשר לאכול פחות 2700-3000 קלוריות
משקל כזה לא אמור ממש להכביד אני עם דדליפט 160 לא אוכל 4k ! פשוט צריך לדעת איך להרכיב את התפריט נכוןהשאלה שלי היא האם דדליפט יפגע לי בהתאוששות כמו בss ואז צריך לאכול 4k קלוריות
והסיום ss שלי לא משו :
100 דדליפט
70 סקוואט
62 בנץ
37 פרס
מתח עם 12 קילו
זה נשמע עלוב אבל פאקינג התאוששות קשה לאכול ככה כלומר אני יכול לאכול מספיק אבל אני יוכל ממתקים מתוקים גאנק וכל מה שבא ליד
במקום דברים בריאים בכמויות
משקל כזה לא אמור ממש להכביד אני עם דדליפט 160 לא אוכל 4k ! פשוט צריך לדעת איך להרכיב את התפריט נכון
אולי הבעיה בכלל בטכניקה תעלה סרטון לביקורתאחי זה שאתה עם 160 זה יפה ומכובד מאוד אבל יש אנשים חלשים ויש חזקים אני קשה לי כמו לא יודע מה לסגור חמישיה של 100 קילו דדליפט גם אם זה נשמע פטי
אבל אם לא הייתה לי הבעיה הזו והסקוואט שנתקעתי איתו חודש על משקל 50-60 בלי תזוזה והיו מלא פעמים שאכלתי מספיק אבל כנראה שהרגליים שלי ממש חלשות יחסית
עשית משהו לא נכון, לא הגיוני שאתה חלש בשתי פלגי הגוף - העליון & התחתון, תבדוק את זה.השאלה שלי היא האם דדליפט יפגע לי בהתאוששות כמו בss ואז צריך לאכול 4k קלוריות
והסיום ss שלי לא משו :
100 דדליפט
70 סקוואט
62 בנץ
37 פרס
מתח עם 12 קילו
זה נשמע עלוב אבל פאקינג התאוששות קשה לאכול ככה כלומר אני יכול לאכול מספיק אבל אני יוכל ממתקים מתוקים גאנק וכל מה שבא ליד
במקום דברים בריאים בכמויות
כמה אתה שוקל שיש לך כאלה משקלים ?ברור שאני יותר חזק בפלג גוף העליון אחרת למה בערך חודש שלם היה לי בנץ יותר מסהקוואט
והדדליפט קשה מאוד אבל מצליח היה לי כשל ב95 ל3
כמה אתה שוקל שיש לך כאלה משקלים ?