הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות

Interdome

משתמש מתחיל
50
1
נק' מוניטין:
1
50
1
1. האם יש יתרונות למתיחות לפני / אחרי אימון משקולות / ריצה ?
2. אם אני עושה נגיד עכשיו בחיטוב רגליים וכתפיים, קודם רגליים ואני עושה חימום והכל ואז עובר לכתפיים, אז אני צריך לעשות חימום לכתפיים או ישר לקפוץ למשקל RM5?
3.האם FOAM ROLLER יכול לעזור בהתאוששות מקסימלית ? (ואיך מתאוששים מקסימלית)
4.לאחר יום סקוואטים האם עדיף לערוך אימון ספרינטים ( אינטרוולים קצרים של 400X16 מתגבר V 1 2 3 4 / מאתיים מטר כפול 15 או מרחקים 8קמ מפורק ל4 מתגבר / 4000X2 מקסימלי) (מה אני יצליח הכי טוב , ואין אפשרות לא לעשות אימון אני חייב וכל האימוני ריצה אינטסיביים בגלל ההכנות לגיבושים)
5. האם RECOMP יעיל ? לדוגמא ביום משקולות פלוס 300 ביום אירובי מינוס 500, ככה נוצר מצב שביום משקולות אני בונה שריר וביום אירובי אני יורד בשומן (או שזה לא עובד ככה?)
6.עוד מאט אני עובר למסה, האם יש תוכנית שיכולה להתמקד בכוח ברגליים יותר הכוונה סקוואטים בשביל להעלות את המשקל שאני עושה בהם(אבל שלא יהיה יותר מ2 ימי רגליים כי זה יפגע בריצות), נוצר מצב שיש לי בנץ פרס של 80X5 דדליפט 110~ כפול 5 וסקוואט 60 כפול 5... (במשקל 61 קג)

1. האם יש יתרונות למתיחות לפני / אחרי אימון משקולות / ריצה ?
2. אם אני עושה נגיד עכשיו בחיטוב רגליים וכתפיים, קודם רגליים ואני עושה חימום והכל ואז עובר לכתפיים, אז אני צריך לעשות חימום לכתפיים או ישר לקפוץ למשקל RM5?
3.האם FOAM ROLLER יכול לעזור בהתאוששות מקסימלית ? (ואיך מתאוששים מקסימלית)
4.לאחר יום סקוואטים האם עדיף לערוך אימון ספרינטים ( אינטרוולים קצרים של 400X16 מתגבר V 1 2 3 4 / מאתיים מטר כפול 15 או מרחקים 8קמ מפורק ל4 מתגבר / 4000X2 מקסימלי) (מה אני יצליח הכי טוב , ואין אפשרות לא לעשות אימון אני חייב וכל האימוני ריצה אינטסיביים בגלל ההכנות לגיבושים)
5. האם RECOMP יעיל ? לדוגמא ביום משקולות פלוס 300 ביום אירובי מינוס 500, ככה נוצר מצב שביום משקולות אני בונה שריר וביום אירובי אני יורד בשומן (או שזה לא עובד ככה?)
6.עוד מאט אני עובר למסה, האם יש תוכנית שיכולה להתמקד בכוח ברגליים יותר הכוונה סקוואטים בשביל להעלות את המשקל שאני עושה בהם(אבל שלא יהיה יותר מ2 ימי רגליים כי זה יפגע בריצות), נוצר מצב שיש לי בנץ פרס של 80X5 דדליפט 110~ כפול 5 וסקוואט 60 כפול 5... (במשקל 61 קג)
1.כן
2. אתה לא צריך לעשות רגליים כתפיים
3.אוכלים ויושנים טוב. רולר יכול לעזור
4. מה המטרה שלך בזה
5.מה זה?
6.ss או תוכנית כוח אחרת

• פותח/ת השרשור
1.כן
2. אתה לא צריך לעשות רגליים כתפיים
3.אוכלים ויושנים טוב. רולר יכול לעזור
4. מה המטרה שלך בזה
5.מה זה?
6.ss או תוכנית כוח אחרת

לגבי 2 - טוב התוכנית כרגע היא REVERSE PYRAMID שיום אחד זה גב (דדליפט) יום אחר זה חזה (בנץ) ויום אחרון זה רגליים וכתפיים (סקוואט ואובר הד)
בכל אחד מהימים יש ACCSESORY אחד או שתיים וזהו, בנתיים זה עובד לא רע בשבילי. --> השאלה האם זה לא טוב ?
לגבי 4 - אני מתכונן לגיבוש שייטת וכרגע אני בכושר די טוב הייתי אומר, אחרי יום רגליים (סקווטים) ישלי DOMS מטורפים אז השאלה היא מה עדיף אחרי יום הרגליים באימון ריצה, ארוך או קצר, מה אני יוכל לעשות בצורה היותר טובה .
לגבי 5 - הבנתי שיש כזה דבר RECOMPOSITION שזה לרדת בעיקרון בשומן ועלות בשריר ( אני רק מעוניין לברר אם זה אמיתי ), אז השאלה אם ובמידה ויום אחד אני בחיובי ויום אחר אני בשלילי אז בעצם ביום החיובי אני עולה בשריר וביום השלילי אני יורד בשומן או לא ככה ?

לגבי 5 - הבנתי שיש כזה דבר RECOMPOSITION שזה לרדת בעיקרון בשומן ועלות בשריר ( אני רק מעוניין לברר אם זה אמיתי ), אז השאלה אם ובמידה ויום אחד אני בחיובי ויום אחר אני בשלילי אז בעצם ביום החיובי אני עולה בשריר וביום השלילי אני יורד בשומן או לא ככה ?
לא זה לא עובד ככה. זה יותר להיות בנטרלי או קרוב אליו ולצפות לניסים ונפלאות. ההתקדמות פה היא פי 3-4 יותר איטית מאשר אם תחלק את התקופות בנפרד

לגבי 4 - אני מתכונן לגיבוש שייטת וכרגע אני בכושר די טוב הייתי אומר, אחרי יום רגליים (סקווטים) ישלי DOMS מטורפים אז השאלה היא מה עדיף אחרי יום הרגליים באימון ריצה, ארוך או קצר, מה אני יוכל לעשות בצורה היותר טובה .
אם יש לך DOMS מטורף אז אתה לא עושה מספיק רגליים בשבוע נתון. תעלה את התדירות של אימוני הרגליים שלך

Back
למעלה תחתית