ייעוץ חוות דעת על חגורה של אינזר \ נעליים של אדידאס? התייעצות לפני קנייה.

Beast and cheat

מושעה
5,874
2,127
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
9,550
5,874
2,127
נהלל, טבעון, וינגייט
אהלן
יש כאן מישהו שיש לו חגורה כלשהי של אינזר ויכול לתת חוות דעת עליה?
יש לי אפשרות להביא בלי עלות משלוח ומכס, ואני מאוד מתלבט בין החברות והדגמים. כרגע אני בכיוון של הForever lever 10mm אבל אשמח לשמוע דעות נוספות...

לגביי נעליים, כרגע אני בכיוון של אלה: http://www.adidas.com/us/product/me...N823?cid=G45631&breadcrumb=u2Z1z13nzzZ1z13071

אשמח לשמוע חוות דעת נוספות

תודה רבה לעוזרים.

יש לי את החגורה שהזמנתם כאן בהזמנה קבוצתית (לא קניתי דרך ההזמנה הזאת) ואני מוכר אותה אם אתה מעוניין.
קניתי אותה ב195 כולל הכל ואני מוכר ב170. כמעט לא השמשתי בה.
היא מידה XL והיא מחוררת. (2 שורות של חורים כמובן).

• פותח/ת השרשור
יש לי את החגורה שהזמנתם כאן בהזמנה קבוצתית (לא קניתי דרך ההזמנה הזאת) ואני מוכר אותה אם אתה מעוניין.
קניתי אותה ב195 כולל הכל ואני מוכר ב170. כמעט לא השמשתי בה.
היא מידה XL והיא מחוררת. (2 שורות של חורים כמובן).
זה בשקלים או בדולרים? כי בשקלים זה לא הגיוני ובדולרים זה מוזר כי חדשה עולה ~75$ ומשלוח עולה ~40$ אז איך יצא לך כמעט 200? \:

אני כבר הזמנתי אבל יש לי חבר שמתעניין ומחכה ליפול על מציאה אז אם זה בשקלים אני דיי סבור שהוא יקח. אבל נשמע לי הזוי קצת שזה בשקלים לכן אני שואל.

אני מרמת השרון, מי שיכול להגיע השבוע שישלח לי הודעה פרטית עם הפלאפון שלו ובאיזה יום הוא יכול.

אני מרמת השרון, מי שיכול להגיע השבוע שישלח לי הודעה פרטית עם הפלאפון שלו ובאיזה יום הוא יכול.
אני מעוניין תתקשר מתי שתוכל , כעיקרון גם יום חמישי אני בתל אביב אם תהיה לך אפשרות להגיע , ואפשר בבקשה קישור לאיזה חגורה זאת ?

בדיוק כזאת חגורה חבר שלי הזמין ואני עבדתי איתה. פשוט חגורה פצצה.

היא לא עמידה עם פין אחד .....תקח בחשבון שיבוא יומה די מהר...

לא מסכים..
אכן פחות עמידה מ 2 פינים.. אבל בכל הכנות היא תחזיק שנים בלי להרגיש בכלל בסופו שלד בר היא לא עוברת התעללות ע"י איזה דוני טומפסון על בסיס שבועי
ליוסי מהקבוצה שלנו יש את הטורו.. חגורה מעולה

היי ראיתי תתגובות שלך ורציתי לשאול אותך לגבי 2 חגורות - אני ודני שובבני רוצים להזמין חגורה ועדיין לא סגורים עדיין איזה
יש פה 2 חגורות ואם תוכל להגיד מה אתה חושב עליהם זה יעזור מאוד
הראשונה 13MM במבצע 55 דולר במקום 65 - זאתי http://www.liftinglarge.com/Toro-Power-Belt_p_30.html
או את זאתי שכתבת עליה מקודם שהיא 10 MM מהחדשות שהם הוציאו http://www.liftinglarge.com/Bravo-Powerlifting-Belt

ההעדפה שלי תמיד תיהיה ל 13מ"מ .. אבל אם יש לכם בעיה עם המידות וכאלה גם זאת של ה 10 תעשה את העבודה כמו שצריך ותחזיק יפה מאוד

לא מסכים..
אכן פחות עמידה מ 2 פינים.. אבל בכל הכנות היא תחזיק שנים בלי להרגיש בכלל בסופו שלד בר היא לא עוברת התעללות ע"י איזה דוני טומפסון על בסיס שבועי
ליוסי מהקבוצה שלנו יש את הטורו.. חגורה מעולה

ההעדפה שלי תמיד תיהיה ל 13מ"מ .. אבל אם יש לכם בעיה עם המידות וכאלה גם זאת של ה 10 תעשה את העבודה כמו שצריך ותחזיק יפה מאוד

לאנשים כמוני (אתה יכול לראות פרטים בימין) שאי אפשר להגיד שהם גדולים לדעתך עדיף את החגורה של ה10 או 13 כי גם חוץ מלדד ליפט אני לא אצטרך חגורה בזמן הקרוב...

אין כזה דבר לאנשים כמוני אנשים כמוך..
וגם אין כזה הבדל בין 10 ל 13 .. די התעסקות בקקה..
ראיתי אנשים גדולים מאוד משתמשים ב 10 ואנשים קטנים מאוד ב 13...

מה שחשוב זה באמת לקנות חגורה נורמאלית שתחזיק לאורך זמן וזהו...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית