עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חכה אחי!! תיהיה לוחם ויהיה לך ים בחורותת!!!1111 תחשוב על זה ברגעים הקשים 😣וווואו זה באמת ככה? יאללה כבר מתי נובמבר 12 אני מת להתגייס ולקבל את כל ההטבות האלה!!1
הרבה מאוד מהאנשים שאני מכיר ששירתו בקרבי נדפקו בריאותית לכל חייהם ונבעטו פשוט מהיכן שהיו (אם זה מהגדוד, מהתפקיד, מהיחידה).
אני באופן אישי מכיר כל כך הרבה אנשים שנדפקו משירות קרבי, וחבל, כי אפשר למנוע הרבה מאוד מקרים כאלה.
תוריד את המסעות - תוריד את כמות הפציעות חחחהרבה מאוד מהאנשים שאני מכיר ששירתו בקרבי נדפקו בריאותית לכל חייהם ונבעטו פשוט מהיכן שהיו (אם זה מהגדוד, מהתפקיד, מהיחידה).
אני באופן אישי מכיר כל כך הרבה אנשים שנדפקו משירות קרבי, וחבל, כי אפשר למנוע הרבה מאוד מקרים כאלה.
שברי מאמץ עוד מילא, אני מכיר כמה שקיבלו פריצת דיסק, אחד שנוטל למשך כל חייו כדורים ללחץ דם גבוה, אנשים עם כאבי גב ורגליים תמידיים. לא נעים לחיות בתחושה כזאת ש'אני נכה בגלל שהרופא הצבאי לא שם עלי כל כך זין באותו היום'.למה אתה מתכוון ב "נדפקו בריאותית"(שברי מאמץ,פריצות דיסק וכו'?)
אין מה לעשות? מה עם רפואה נורמלית? מה עם סינון האנשים שהולכים לקרבי ולא גיוס עיוור של מאות אנשים שלא מתאימים לקרבי (לא נפשית ולא פיזית), ומה עם סגל קצת יותר מיומן מאיזה מ"כית פאקצה ורס"פ שחושב שהשמש זורחת לו מהתחת?תוריד את המסעות - תוריד את כמות הפציעות חחח
וכן, זה ידוע שבקרבי נפצעים, אבל אין מה לעשות..
שברי מאמץ עוד מילא, אני מכיר כמה שקיבלו פריצת דיסק, אחד שנוטל למשך כל חייו כדורים ללחץ דם גבוה, אנשים עם כאבי גב ורגליים תמידיים. לא נעים לחיות בתחושה כזאת ש'אני נכה בגלל שהרופא הצבאי לא שם עלי כל כך זין באותו היום'.
אין מה לעשות? מה עם רפואה נורמלית? מה עם סינון האנשים שהולכים לקרבי ולא גיוס עיוור של מאות אנשים שלא מתאימים לקרבי (לא נפשית ולא פיזית), ומה עם סגל קצת יותר מיומן מאיזה מ"כית פאקצה ורס"פ שחושב שהשמש זורחת לו מהתחת?
שברי מאמץ עוד מילא, אני מכיר כמה שקיבלו פריצת דיסק, אחד שנוטל למשך כל חייו כדורים ללחץ דם גבוה, אנשים עם כאבי גב ורגליים תמידיים. לא נעים לחיות בתחושה כזאת ש'אני נכה בגלל שהרופא הצבאי לא שם עלי כל כך זין באותו היום'.
אין מה לעשות? מה עם רפואה נורמלית? מה עם סינון האנשים שהולכים לקרבי ולא גיוס עיוור של מאות אנשים שלא מתאימים לקרבי (לא נפשית ולא פיזית), ומה עם סגל קצת יותר מיומן מאיזה מ"כית פאקצה ורס"פ שחושב שהשמש זורחת לו מהתחת?
תדבר עם מישהו מהיחדה שלך מהשנות ה90 או תחילת ה 2000 תגיד לי אם הצבא לא עושה מעשים בקשר לפציעת חיילים. המסלול שאני עשיתי (09) ומהסלול שחיילים עושים היום בסיירת גולני כבר שמיים הארץ. ועברו בקושי 3 שנים.אמרתי שאין מה לעשות כי ככה זה הצבא, ברור שיש מה לעשות, הבעיה שהצבא לא מספק לזה מספיק חשיבות.
לדוגמה: לשני אנשים מהצוות שלי יש וריקוצלה, אמרו להם "אין מה לעשות, תהיו חזקים, זה ישאר ככה אבל לא יחמיר"
אה נכון, הם ימשיכו להיתאמן, לסחוב משקל אבל זה לא יחמיר? בסדר...
גם אני במסלול של סיירת, אני יודע על ההבדלים האלו.
ברור שיש שוני באימונים בשביל למנוע פציעות, אבל לא מספיק.
וגם כשיש פציעות, עדיין לא מטפלים בזה כמו שצריך