עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לדעתי זה לא יקרה השנה, אני אנסה יעד קצת פחות שאפתני, אני מתכנן להגיע לנקודת החצי באזור ה-1:39 ולסיים כמה שיותר לכיוון 3:17איך ההערכות לגבי התוצאה של 3:15 במרתון?
מבחינת דקות לקילומטר ההפרשים מאוד קטנים.לדעתי זה לא יקרה השנה, אני אנסה יעד קצת פחות שאפתני, אני מתכנן להגיע לנקודת החצי באזור ה-1:39 ולסיים כמה שיותר לכיוון 3:17
אבל הרבה תלוי במזג אויר - טמפרטורה, רוח, גשם.
אני משלב בין קצב הריצה לדופק ולהרגשה, הטעות מספר אחת של רצים היא להרגיש טוב בפתיחה ולפתוח מהר מדי. אומנם ההפרשים קטנים מאוד בין התוצאות, אבל אם ניקח לדוגמא את נושא השחיה, גם ההפרש בשניות בין קצב ממוצע ל-100 מ' בשחיית 400 ל-1500 הוא לא גדול ועדיין אם תפתח את ה-100 הראשונים בקצב של ה-400 רוב הסיכויים שתתקשה מאוד להשלים 1500אתה מקפיד על התכנון מראש או אם אתה מרגיש טוב אתה תרשה לעצמך לרוץ טיפה יותר מהר? שיפור של 5 שניות לק"מ הוא שינוי של משהו כמו שלוש וחצי דקות, שזה יותר אפילו מההפרש בין 3:17 ל3:15.
סיום חזק בריצת מרתון מתייחס ל-5 עד 10 ק"מ האחרונים, ביום טוב אפשר לקזז עוד דקה. אם בריצת 5/10 הק"מ האחרון היה מהיר יותר מהממוצע זה מעיד על ריצה לא טובה כלומר יכולת לרוץ מהר יותר.חוץ מזה, עד כמה סיום חזק יכול להוריד שניות מהתוצאה? בריצות כמו 5 ו10 הקילומטר האחרון משמעותי מהיר יותר מהממוצע.
אני בדרך כלל לוקח שבוע מנוחה מוחלט עד שממש כבר יש לי קריז להתאמן.איך התוכנית אימונים שלך ממשיכה עכשיו בשביל להתאושש מהמרתון?
אני לא זוכר כבר איפה ראיתי או קראתי את זה, אבל היה רשום שמומלץ לעשות איזה שבועיים~ בערך של קילומטרז' נמוך ואימונים קלים בשביל להוריד את העומס מהמרתון ולהתאושש ממנו כמו שצריך.אני בדרך כלל לוקח שבוע מנוחה מוחלט עד שממש כבר יש לי קריז להתאמן.