עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נראה כאילו הגב שלך בסדר גמור דווקא ברוב החזרות(אם אתה מתכוון לזה שהוא לא ישר) - סתם שאלה מתוך עניין , אם אתה עושה 185 לחמישייה(שזה משקל מטורף ומוניטין כבר נתתי לך על זה) בדקת פעם מה השיא שלך לחזרה אחת ? ואם כן מה הוא ?אתם צודקים.אבל החוסר גמישות שלי בקושי נותן לי "ליצור יותר מתח" אדרבא שאני מרגיש שלא רק האמסטרינג מונע ממני להכנס לסט אף טוב.מה שיותר מפריע בטכניקה שלי זה הגב.אבל זה היה יותר גרוע, עובדים על זה. ותודה.
נראה כאילו הגב שלך בסדר גמור דווקא ברוב החזרות(אם אתה מתכוון לזה שהוא לא ישר) - סתם שאלה מתוך עניין , אם אתה עושה 185 לחמישייה(שזה משקל מטורף ומוניטין כבר נתתי לך על זה) בדקת פעם מה השיא שלך לחזרה אחת ? ואם כן מה הוא ?
איזה שטויות אתה מדבר, אתה מושך 210-220 ועם קצת מאמץ אפילו 230.תאמת שלא בדקתי ואני לא רואה ממש סיבה למה כן לבדוק את זה. בטח סביב ה200
רק אני שמתי לב לאפקט LSD הזה בסרטון? מריחה כזו? זה התיקון תזוזה הזה של היוטיוב?(או פלאש באק)
אגב. שתי החזרות הראשונות היו באחיזה רגילה. את ה 180 עשיתי הכול באחיזה רגילה ובלי חגורה.
איזה שטויות אתה מדבר, אתה מושך 210-220 ועם קצת מאמץ אפילו 230.