הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון PR deadlift 185X5

• פותח/ת השרשור GODOG
  • פורסם בתאריך
הסט אפ שלך על הפנים ומהחזרה השלישית אתה מרים את התחת מוקדם מדיי ועולה כמעט רק עם הגב תעבוד על זה - חוץ מזה משקל מכובד מאוד כל הכבוד !!! מוניטין

קצת קשה לי לראות מהסרטון הזה: החבר שלך זז עם המצלמה וקשה לתת משוב נכון ככה. דבר נוסף: אני מציע שבפעם הבאה הוא לא יסובב את הטלפון.

בכל מקרה, אני מסכים עם איתי מעלי: אתה צריך ליצור יותר מתח בהאמסטרינגס כדי שתוכל לנצל יותר טוב את הרגליים.

בסה"כ לא ראיתי משהו חריג, המשקל יפה.

• פותח/ת השרשור
אתם צודקים.אבל החוסר גמישות שלי בקושי נותן לי "ליצור יותר מתח" אדרבא שאני מרגיש שלא רק האמסטרינג מונע ממני להכנס לסט אף טוב.מה שיותר מפריע בטכניקה שלי זה הגב.אבל זה היה יותר גרוע, עובדים על זה. ותודה.

נערך לאחרונה:
אתם צודקים.אבל החוסר גמישות שלי בקושי נותן לי "ליצור יותר מתח" אדרבא שאני מרגיש שלא רק האמסטרינג מונע ממני להכנס לסט אף טוב.מה שיותר מפריע בטכניקה שלי זה הגב.אבל זה היה יותר גרוע, עובדים על זה. ותודה.
נראה כאילו הגב שלך בסדר גמור דווקא ברוב החזרות(אם אתה מתכוון לזה שהוא לא ישר) - סתם שאלה מתוך עניין , אם אתה עושה 185 לחמישייה(שזה משקל מטורף ומוניטין כבר נתתי לך על זה) בדקת פעם מה השיא שלך לחזרה אחת ? ואם כן מה הוא ?

• פותח/ת השרשור
נראה כאילו הגב שלך בסדר גמור דווקא ברוב החזרות(אם אתה מתכוון לזה שהוא לא ישר) - סתם שאלה מתוך עניין , אם אתה עושה 185 לחמישייה(שזה משקל מטורף ומוניטין כבר נתתי לך על זה) בדקת פעם מה השיא שלך לחזרה אחת ? ואם כן מה הוא ?

תאמת שלא בדקתי ואני לא רואה ממש סיבה למה כן לבדוק את זה. בטח סביב ה200
רק אני שמתי לב לאפקט LSD הזה בסרטון? מריחה כזו? זה התיקון תזוזה הזה של היוטיוב?(או פלאש באק)

אגב. שתי החזרות הראשונות היו באחיזה רגילה. את ה 180 עשיתי הכול באחיזה רגילה ובלי חגורה.

נערך לאחרונה:
תאמת שלא בדקתי ואני לא רואה ממש סיבה למה כן לבדוק את זה. בטח סביב ה200
רק אני שמתי לב לאפקט LSD הזה בסרטון? מריחה כזו? זה התיקון תזוזה הזה של היוטיוב?(או פלאש באק)

אגב. שתי החזרות הראשונות היו באחיזה רגילה. את ה 180 עשיתי הכול באחיזה רגילה ובלי חגורה.
איזה שטויות אתה מדבר, אתה מושך 210-220 ועם קצת מאמץ אפילו 230.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית