הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג-מתחיל Starting Strengh

אייל

משתמש פעיל
305
21
נק' מוניטין:
23
305
21
אחרי זמן מסויים שאני בחדר כושר החלטתי להתחיל בתוכנית אימונים של SS,אני פותח בלוג בשביל שאני אוכל לעקוב אחרי עצמי בכל מה שאני עושה וגם לקבל עזרה הערות ועצות מכם...אז אני יתן קצת פרטים על עצמי
פרטים:
גובה: ~1.75
משקל: 65(לא במדוייק-אחרי זה נעדכן יותר עדכני)
א.ש: אני יעלה תמונות להערכת האחוז

היסטוריית אימונים שלי :התאמנתי 9 שנים(לא רצוף) באיגרוף ופרשתי לפני כחודשיים סופית כי מיצינו תעניין...
מתאמן כ4 חודשים (מתוכם חודש [3] לא התאמנתי כי הייתי הרוב בעבודה)
תוצאות שראיתי בזמן החדר כושר: היו עליות וירידות במשקל,משקל מקסימלי של הגוף היה 68 ואז ירדתי במשקל...סה''כ נהיו רק שרירים גדולים יותר מפעם קודמת.

התוכנית אימונים בנוייה מכך :
אימון A:
סקוואט 3X5
בנץ' 3X5
מתח 3X-כולל משקל על הגב.
בטן-5 סטים של כל מיני תרגילים
אימון B:
סקוואט 3X5
פרס 3X5
דדליפט 3X5(אני פשוט לא מרגיש שסט אחד עוזר לי במשהו-תקנו אותי למה לעשות סט 1 ולא 3....)
בטן-5 סטים של כל מיני תרגילים

בזמן הקרוב אני יוסיף לכל תוכנית עוד סט של יד קדמית ואחורית.. בשביל להרגיש אותם כשריר עובד ולהבליט..

עשיתי כבר שתי אימוני SS אז אני יעדכן עכשיו את המשקלי עבודה וההערות...
בנוסף אני ינסה לעלות כמה שיותר סירטונים בשביל לקבל הערות על טכניקה.

אני מקווה שמכל הבלוג הזה אני אשיג את כל ההערות והעצות שיעזרו לי להתקדם בתוכנית SS,שיעזור לי להשתפר בטכניקה ובפיתוח הגוף...מודה מראש לכל אחד מכם
😃

אימון 1 - 23.09.12

אימון A :
סקוואט :
סט 1 : 60KG X 5
סט 2 : 70KG X 5
סט 3 : 80KG X 5
סט 4 : 85KG X 5
סט 5 : 90KG X 5 (בטעות עשיתי 5 סטים בגלל שהיה לי מלא מחשבות על נושא מסויים והתבלבלתי)

בנץ' בשיפוע חיובי : סט 1 : 40KG X5
סט 2 : 50KG X5
סט 3 : 60KG X5

מתח : סט 1 : 12 פעם +5KG
סט 2 : 8 פעם+7.5 KG
סט 3 : 8 פעם בלי משקל [לא הצלחתי עם משקל]

עכשיו הערה.... לא התאמנתי איזה שבועיים לפני שנכנסתי לתוכנית הזאת (עשיתי הפסקה קטנה ריסט אפשר להגיד-ואני מודע שצריך לעבוד עם אותו משקלי עבודה בכל סט אבל בשביל לחזור לעניינים עשיתי ככה )
סה''כ היה קשה רק בסקוואט כי זה תרגיל עיקרי שמשפיע עליי... ישלי רגליים דיי חלשות...

אימון 2 - 25.09.12

אימון B :
סקוואט :
סט 1: 60KG X 5
סט 2: 80KG X 5
סט 3: 100KG X 5 (בשתיים האחרונים הרגשתי קצת את הגב מתעקם לי)

פרס :
סט 1 : 40KG X5
סט 2 : 42.5KG X5
סט 3 : 45KG X5 (בשתיים האחרונים עמדתי עקום כזה עם הגב )

דדליפט :
סט 1 :60KG X5
סט 2 : 80KG X5
סט 3 : 90KG X5 (לא רציתי לעשות מעל 100KG+ מכיוון שהיה לי דיי תפוס הגב מהאימון הראשון)
סה''כ היה אימון דיי קשה הרגשתי את עצמי עובד עם המשקלים למרות שהייתי תפוס...

לאחר שתי האימונים שעשיתי,אני יתחיל לעשות סטים באותם משקלים ויתחיל לעלות משקל כמו שצריךך... נוריד קצת משקל ונתחיל ללמוד יותר טכניקה ואז נפציץ במשקל...

יש הערות/הצעות כלשהן???

נערך לאחרונה:
אחי נראה לי הבנת נכון את התוכנית, אתה אמור לעשות חימום לכל תרגיל של ארבע חמש סטים (כמובן מעלה משקל כל סט)
ורק אז אתה מתחיל לעשות את ה3x5 במשקל עבודה.

אתה לא עובד לפי התוכנית,קרא שוב את המאמר על התוכנית בפורטל.

• פותח/ת השרשור
אמממ חימום אני עשיתי אנשים....איזה 3 סטים של חימום,סט 1 מוט ריק סט שני קצת יותר כבד.... וגם השלישי...
פשוט זה היה שתי אימונים לחזור לעניינים... אני מודע למצב ולתוכנית.... מחר אני יעשה כביכול כמו שצריך ויוריד קצת במשקל ויתחיל להעלות שוב...

למה הבנץ בשיפוע חיובי?
בנץ' חיובי זה היה חד פעמי כי היה תור אחד גדול על הבנץ' הרגיל ומזמן לא עשיתי חיובי חח.... להבא רק בנץ' רגיל...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית