ייעוץ סקוואט בדיקת טכניקה

אני לא מוצא כלכך נקודה חלשה, אבל חכה לתגובות אחרות.
לא יודע אם זה הזווית אבל זה נראה שאתה נוטה לצד אחד..

צלם גם מאחורה סט אחד שנראה מה עם הברכיים.
כרגע זה לא נראה סקוואט, יותר כמו לחיצת רגליים עם מוט עליך, אתה מרים את החזה ודוחף מהברכיים, ולא הבנת איך התרגיל מבוצע נכון ומה זה היפ דרייב.

בתור התחלה תכווץ יותר את הגב, תסתכל בנקודה קצת יותר נמוכה, ותזכור שהעליה מתחילה מהאגן לא מהחזה

לא יכול לראות כ"כ אבל נראה שהמוט לא ממוקם טוב גם

כרגע זה לא נראה סקוואט, יותר כמו לחיצת רגליים עם מוט עליך, אתה מרים את החזה ודוחף מהברכיים, ולא הבנת איך התרגיל מבוצע נכון ומה זה היפ דרייב.

בתור התחלה תכווץ יותר את הגב, תסתכל בנקודה קצת יותר נמוכה, ותזכור שהעליה מתחילה מהאגן לא מהחזה

נראלי שזה יותר HB ......

ואני חשבתי שזה ההגדרה לסקוואט, אתה יכול להראות סרטון או משהו שמראה מזה סקוואט נכון? ראיתי סרטון של ריפטו מדריך מישהו לסקוואט והוא אומר שהמותניים מובילות והגב מתיישר לגמרי רק בסוף, לזה אתה מתכוון?

תודה ובברכה

בכל תכנית נורמלית למתאמן בחדר כושר אין סיבה לעשות HB ולא LB, פותח הפוסט אתה מתכוון לעשות HB?(גם אם כן הטכניקה לHB לא טובה אז עדיין יש עבודה)
ואם אתה עושה HB מאיזה סיבה?

• פותח/ת השרשור
בכל תכנית נורמלית למתאמן בחדר כושר אין סיבה לעשות HB ולא LB, פותח הפוסט אתה מתכוון לעשות HB?(גם אם כן הטכניקה לHB לא טובה אז עדיין יש עבודה)
ואם אתה עושה HB מאיזה סיבה?
אני אגיד לך את האמת, אין לי שמץ של מושג מה אני עושה.
הסתכלתי ביטיוב איך עושים סקוואט, שמתי מוט על הגב ועשיתי איך שנוח לי.
נראלי אני עושה אבל LB, כי אני שם את זה יחסית על הטרפזים הנמוכים והכתפיים האחוריות.

כן זה האינסטינקט של רוב האנשים, מהסרטון רואים שאתה לא יודע איך התנועה נראית
בכל מקרה כדאי שתמצא מישהו שעושה סקוואט כמו שצריך שיוכל להדריך אותך, זה יהיה אידיאלי בעולם מושלם שלכל אחד יהיה מי שילמד אותו לעשות סקוואט פיזית

אבל העולם לא מושלם ואם אין מי שיעזור יש כתבות פה באתר על הנושא, יש גם את הספר starting strength וסרטונים של איך לבצע את התרגיל מא' ועד ת', וקהילה שתעזור לך כמה שאפשר להשתפר
אם אין לך אופציה שילמדו אותך קח את העניינים בידיים כמו רוב האנשים פה, תקרא כמה שצריך, תפנים ותתחיל להעלות הרבה סרטונים שיתנו לך הערות ושיפורים

בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית