הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סטרואידים מהטבע

• פותח/ת השרשור ITZIKB
  • פורסם בתאריך
פששש 1.5 קילו שריר ב72 שעות הראשונות. פרס נובל לפחות

הפוך, אתה צריך להוכיח.
״המוציא מחברו עליו הראיה״...
מה אתה בא עם משפטים?
כשחברה מוציאה מוצר היא צריכה להוכיח עם מחקרים שהוא אמיתי, כל עוד הם לא מוכיחים המוצר הוא שום דבר מלבד חרטא.

הפוך, אתה צריך להוכיח.
אני מודה, אני לא יודע הרבה על המשפט הזה. אבל:
1. זה שיש משפט כזה לא אומר שהוא נכון.
2. נשמע כמו משפט מהתנ"ך, אז למה שמישהו יקח את זה ברצינות?
3. הפירוש של המשפט הזה הוא שמי שאומר על משהו שהוא לא נכון \ קיים הוא צריך להוכיח את זה? כי אם כן, נשמע מאוד הגיוני שהמשפט הזה מגיע מהתנ"ך
4. אה ו... אני באמת לא מבין איך בן אדם אומר "זה הפוך, אתה טועה" ומגבה את מה שהוא אומר באמצעות... משפט? אני מקווה שאתה יודע שזה לא תופס.

הכל בהנחה שלא היית ציני כי אם כן, עמך הסליחה

הפוך, אתה צריך להוכיח.
טוב בסדר שמענו תמשיך עם המשפטים האלה שאתה אפילו לא מבין על מה הם נאמרו....

אני אזרום איתך לרגע ואקצין, ושוב זאת רק דוגמה:
נגיד ואני "מפתח" מוצר שיגרום לך לעוף באוויר, כמובן אשווק פרסומת וסרטונים שרואים אנשים עפים באוויר, ללא כנפיים אלא כמו סופרמן... אז האם אתה תשתמש במוצר הזה עד שיבוא גורם שלישי ויוכיח שהמוצר שלי חארטה? או שעד שאני כמפתח המוצר לא אוכיח מחקרית שהמוצר שלי הוא באמת כך אז חזקה על המוצר שלי שהוא חארטה כי זה לא הגיוני שאדם יעוף באוויר ללא עזרים חיצוניים?
סתם נקודה למחשבה לפני שאתה רץ לצוטט משפטים מהתלמוד שאתה בכלל לא מבין את הקשרם...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית