הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ מה אתם אומרים איך התפריט לחיטוב? + כמה שאלות

yosi231

משתמש פעיל
710
2
נק' מוניטין:
159
710
2
הולמספלייס
נתונים:
בן 16 גובה 177-178 משקל 82 א.ש כנראה קרוב ל18-20...
http://www. SIZ .CO.IL/view/ddmo452njgic.jpg.htm
תורידו את הרווח
הנה התפריט... הייתי איזה שבועיים בגרעון של 450-500 (אני כבר שבועיים בחיטוב אחרי שבועיים נייטראילי) בשבוע הראשון ירדתי 800 גרם בשני 700...
אז החלטתי להוריד קצת הת הגרעון...
ויש לי עוד כמה שאלות:
1. עם התפריט הזה פעם בכמה זמן לעשות העמסה?
2.העמסה של איזה 400-500 גרם פחמימות זה מספיק?
3.בירה זה סבבה להעמסה? זה נחשב לפחמימות מורכבות? כמה בירה אפשר לשתות בהעמסה אם בכלל מומלץ?

נערך לאחרונה:
1] אתה לא על דל ככה שהעמסה אחת ל10-14 ימים תהיה בסדר.
2] גרם פחמימה = 5 קלוריות, ככה שהעמסה של 2000 קלוריות מעל התפריט הנוכי זה יותר מידי.

2] גרם פחמימה = 5 קלוריות, ככה שהעמסה של 2000 קלוריות מעל התפריט הנוכי זה יותר מידי.

יש לך טעות קטנה, גרם פחמימה = 4 קלוריות

• פותח/ת השרשור
לא בדיוק בהעמסה אתה אוכל כמה שפחות שומן אז זה לא עובר את הנייטראלי בהרבה...

נתונים:
בן 16 גובה 177-178 משקל 82 א.ש כנראה קרוב ל18-20...
http://www. SIZ .CO.IL/view/ddmo452njgic.jpg.htm
תורידו את הרווח
הנה התפריט... הייתי איזה שבועיים בגרעון של 450-500 (אני כבר שבועיים בחיטוב אחרי שבועיים נייטראילי) בשבוע הראשון ירדתי 800 גרם בשני 700...
אז החלטתי להוריד קצת הת הגרעון...
ויש לי עוד כמה שאלות:
1. עם התפריט הזה פעם בכמה זמן לעשות העמסה?
2.העמסה של איזה 400-500 גרם פחמימות זה מספיק?
3.בירה זה סבבה להעמסה? זה נחשב לפחמימות מורכבות? כמה בירה אפשר לשתות בהעמסה אם בכלל מומלץ?
4.פעם בכמה זמן מומלץ לעשות העמסה?
1. 14-10 ימים
2.יותר מידי למשקל שלך.. 4 קלוריות לגרם פחמימה משמע - 1600\2000 קל' (הכמות שתיארת)...אל תשכח שבהעמסה אמורה להיות כמות מסוימת של חלבון\שומן
3.אני אהבתי מידי פעם להכניס אחת ..
4. שאלת כבר
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
1. 14-10 ימים
2.יותר מידי למשקל שלך.. 4 קלוריות לגרם פחמימה משמע - 1600\2000 קל' (הכמות שתיארת)...אל תשכח שבהעמסה אמורה להיות כמות מסוימת של חלבון\שומן
3.אני אהבתי מידי פעם להכניס אחת ..
4. שאלת כבר
בהצלחה
אה חחח לא שמתי לב, תודה אחי... אז אתה יודע אם בירה זה פחמימות מורכבות או פשוטות?

• פותח/ת השרשור
אני חושב שכה... כי המטרה בהעמסה למלא מאגרי גליקוגן, אז צריך פחמימות מורכבות שאני חושב שיותר תורמים למטרה... אבל אני לא ממש יודע הרבה בנושא אז אני לא בטוח.

• פותח/ת השרשור
משהו?
עריכה:
עוד שאלאה: קורה משהו ממש מוזר, לפני יומיים שקלתי את עצמי (אני נשקל לרוב כל שבוע-אני נשקל תמיד ישר כשאני קם ואחרי שאני הולך לשירותים) אז שקלתי איזה 82.1 (אז רשמתי לי את המשקל ואריתי שירדתי 700 גרם), יומיים אחרי זה עוד פעם נשקלתי, שקלתי 81.6 אז אחרי השקילה הזאת הבנתי שכנראה ירדתי בסוף לא 700 גרם אלא באיזור הקילו.
היום (אתמול זה היה 81.6 המשקל) נשקלי עוד פעם ואני שוקל 82.6... אני לא מצליח להבין מה קורה עם המשקל?! אני יורד או לא!?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית