ייעוץ BIO-TROPIN

Rabbit nervous

משתמש קבוע
1,215
111
נק' מוניטין:
384
1,215
111
הרקולס
יש למישהוא קצת מידע מעמיק על זה?
לדוגמה תופעות לוואי, משך זמן רצוי, תוצאות, וכדומה?

אם אני לא טועה או מטעה .. חברה לייצור HGH יש לי חבר שלוקח את זה במינונים של רופא בגלל תופעת גמדות ..
לפי מה שעברתי בפורום קצת ומהידע , החברה הכי איכותית לייצור GH , וסתם ליידע הכללי פשוט רד מהנושא של הורמון גדילה .. וחכה לתשובה של אחד האנשים שכן רציניים מבחינת חומרה פה .

• פותח/ת השרשור
אם אני לא טועה או מטעה .. חברה לייצור HGH יש לי חבר שלוקח את זה במינונים של רופא בגלל תופעת גמדות ..
לפי מה שעברתי בפורום קצת ומהידע , החברה הכי איכותית לייצור GH , וסתם ליידע הכללי פשוט רד מהנושא של הורמון גדילה .. וחכה לתשובה של אחד האנשים שכן רציניים מבחינת חומרה פה .

כן זה לאנשים שלא גדלים בצורה תקינה וכדומה, בזמן אחרון נתקלתי באנשים שעושים קומבינות ועובדים עם זה, וראיתי תוצאות מרשימות +.
לכן אני רוצה לפתח ידע בנושא לעתיד.

אין דבר כזה "החברה הכי איכותית" כל הורמון גדילה עושה את אותה העבודה וזה ממש לא משנה איזה אתה לוקח

בטח שזה משנה , יש לך מלא חברות מסין
כמו hygetropin הידועה שגילו במקום gh
מצאו כוריגון , יש מלא זיופים בסין האמיתי
מיוצר במכון וייצמן

נערך לאחרונה:

בן כמה הוא? זאת אומרת...נותנים את זה עד גיל ההתפתחות ?(18 נניח)

נותנים לו את זה עד גיל 21 כרגע הוא בן 17.5 הוא גב 41 סנטימטר בזכות זה עד עכשיו כרגע הוא 1.64 ובגלל שהוא לא מתאמן בחדר כושר אלא יותר כדורגל וכ'ו הוא פיתח שרירי רגליים חבל על הזמן ..

נותנים לו את זה עד גיל 21 כרגע הוא בן 17.5 הוא גב 41 סנטימטר בזכות זה עד עכשיו כרגע הוא 1.64 ובגלל שהוא לא מתאמן בחדר כושר אלא יותר כדורגל וכ'ו הוא פיתח שרירי רגליים חבל על הזמן ..
41 סנטימטר תןך כמה זמן?
הוא היה 1.23?באיזה גיל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית