עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם עד היום הייתי עושה חיטוב, עם דיאטה מסוימת, כמות אירובי מסוימת, וירדתי בסביבות ה10% שומן במשך 4 חודשים, מה יהיה ההבדל לדעתכם עם שורפי שומן? משמעותי מאוד???
חודשיים בערךבכמה נראה לכם יהיה הבדל באורך החיטוב? אם לקח לי 4 חודשים להגיע לתוצאה מסויימת בלי? כמה ייקח לי עם???
לההה? זה עד כדי כך משמעותי???חודשיים בערך
באחוזי שומן נמוכים, אך עדיין לא הוכח חד משמעית.לההה? זה עד כדי כך משמעותי???
מחקרית:אחוזי שומן
במחקר [1] שנערך על 20 שחקני כדורגל (שמשחקים ברמה עילית), חולקו המשתתפים ל-2 קבוצות. הקבוצה הראשונה קיבלה פלסבו (תרופת דמה) והקבוצה השנייה קיבלה 20 מ"ג יוהימבין מחולק ל-2 מנות יומיות.
לא היה הבדל בין 2 הקבוצות מבחינת המסה הרזה (הם ביצעו את אותם האימונים האירובים והאנאירובים [אימוני משקולות וכדורגל]; כמו כן, שתי הקבוצות לא עלו בכוח בתרגילים השונים בחדר הכושר), אך מבחינת השומן הייתה ירידה של 2% בבין הקבוצות. הקבוצה שצרכה יוהימבין ירדהמ 9% שומן ל7% שומן וזאת ב-21 ימים בלבד; שינוי מרשים בהתחשב בעובדה שהמשתתפים היו באחוז שומן נמוך מאוד מלכתחילה וככל שאנו נמצאים על אחוז שומן נמוך יותר, קשה לרדת עוד יותר בשומן וזה לוקח הרבה יותר זמן מאשר אם היינו על אחוז שומן גבוה יותר.
חודשיים בערך
לא כל כך הבנתם תשאלה שלי, אני אנסה לנסח את זה אחרת, אם אני על מאזן קלורי מסויים, לדוגמא -1000, וההבדל היחיד הוא: עם שורף שומן, או בלי שורף שומן, האם אני ארד במשקל/ שומן יותר? (באותו פרק זמן כמובן)...