הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון שאלה לגבי שורפי שומן למיניהם...

אלירמבו

משתמש מתחיל
186
0
נק' מוניטין:
-2
186
0
ג'ירף
אם עד היום הייתי עושה חיטוב, עם דיאטה מסוימת, כמות אירובי מסוימת, וירדתי בסביבות ה10% שומן במשך 4 חודשים, מה יהיה ההבדל לדעתכם עם שורפי שומן? משמעותי מאוד???

אם אתה מדבר על יוהומבין אפדרין וקלן,אז ממש לא משמעותי מבחינת תוצאה סופית.
מה שכן אפדרין סותם טוב את התאבון שזה התרון משמעותי בחיטוב.

אם עד היום הייתי עושה חיטוב, עם דיאטה מסוימת, כמות אירובי מסוימת, וירדתי בסביבות ה10% שומן במשך 4 חודשים, מה יהיה ההבדל לדעתכם עם שורפי שומן? משמעותי מאוד???

הם פשוט מעלים לך את המטבוליזם באיזה 10%
אם חשבת על להתחיל עם שורף שומן..אני לא ממליץ על אפדרין בכלל, קלן ויהומבין עושים ת'עבודה (קלן של סיירוקס עבד עלי יותר טוב משל בלקן)
ואחד השורפי שומן שהכי אהבתי זה אוקסי אליט. לא רואה את אפדרין ממטר 😃

• פותח/ת השרשור
בכמה נראה לכם יהיה הבדל באורך החיטוב? אם לקח לי 4 חודשים להגיע לתוצאה מסויימת בלי? כמה ייקח לי עם???

לההה? זה עד כדי כך משמעותי???
באחוזי שומן נמוכים, אך עדיין לא הוכח חד משמעית.
מחקרית:
במחקר [1] שנערך על 20 שחקני כדורגל (שמשחקים ברמה עילית), חולקו המשתתפים ל-2 קבוצות. הקבוצה הראשונה קיבלה פלסבו (תרופת דמה) והקבוצה השנייה קיבלה 20 מ"ג יוהימבין מחולק ל-2 מנות יומיות.
לא היה הבדל בין 2 הקבוצות מבחינת המסה הרזה (הם ביצעו את אותם האימונים האירובים והאנאירובים [אימוני משקולות וכדורגל]; כמו כן, שתי הקבוצות לא עלו בכוח בתרגילים השונים בחדר הכושר), אך מבחינת השומן הייתה ירידה של 2% ב
אחוזי שומן
בין הקבוצות. הקבוצה שצרכה יוהימבין ירדהמ 9% שומן ל7% שומן וזאת ב-21 ימים בלבד; שינוי מרשים בהתחשב בעובדה שהמשתתפים היו באחוז שומן נמוך מאוד מלכתחילה וככל שאנו נמצאים על אחוז שומן נמוך יותר, קשה לרדת עוד יותר בשומן וזה לוקח הרבה יותר זמן מאשר אם היינו על אחוז שומן גבוה יותר.

אפדרין עובד מעולה תפסיקו להכניס שטויות לבנאדם פשוט הפעולה שלו מתבצעת בשלבים טיפה יותר מאוחרים , מה שכן טוב בוא שהוא סותם תרעב
ותסכים איתי שזה הדבר הכי נאחססס בחיטוב.

• פותח/ת השרשור
לא כל כך הבנתם תשאלה שלי, אני אנסה לנסח את זה אחרת, אם אני על מאזן קלורי מסויים, לדוגמא -1000, וההבדל היחיד הוא: עם שורף שומן, או בלי שורף שומן, האם אני ארד במשקל/ שומן יותר? (באותו פרק זמן כמובן)...

לא כל כך הבנתם תשאלה שלי, אני אנסה לנסח את זה אחרת, אם אני על מאזן קלורי מסויים, לדוגמא -1000, וההבדל היחיד הוא: עם שורף שומן, או בלי שורף שומן, האם אני ארד במשקל/ שומן יותר? (באותו פרק זמן כמובן)...

כן. וגם תסיים עם יותר שריר. קלן למשל ידוע כי הוא עוזר במידה מסוימת לשמור על מסת שריר בזמן חיטוב.
עוד פקטור חשוב זה שהוא מוריד רגישות לאינסולין אז בשילוב עם דל פחמימה זה יעשה דברים יפים.

ניסיתי יוהמבין וקלן,
קלן בן זונה אחרי סייקל של סה"כ שבועיים קיבלתי איכות חבל על הזמן לעומת מה שהייתי, וירדתי איזה 2-3קילו.
יוהמבין נחמד חוץ מזה שזה העלה לי את הדופק באימוני אירובי לא הרגשתי משו מיוחד.

בוא אני יביא לך דוגמא אישית... אני ב5 שבועות של חיטוב ירדתי באיזור ה4-5 אחוז שומן.. מי 15 ל 11-10. זה היה החיטוב הכי קצר וכיפי שהיה לי בחייים , השתמשתי בקלן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית