הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הגדלת המינון בסייקל

DanTheMan1

משתמש מתחיל
47
0
נק' מוניטין:
1
47
0
כרגע אני משתמש ב 1CC, הויאל הוא 10CC ואני מעוניין להגדיל את המינון ל1.5 CC - קיבלתי המלצות חמות לעשות את זה.

האם זה בסדר לאחר ה4CC הראשונים שקיבלתי במשך 4 שבועות (כל שבוע 1CC) להגדיל ל1.5 בשבוע וכמובן לקנות עוד ויאל.

תודה מראש!.

• פותח/ת השרשור
גיל 24 סייקל ראשון, הסיעקל עצמו:

פעם בשבוע זריקה 1cc של טסטוסטרון כפול 10 שבועות

פעם ביום כדור 25 מ״ג פרווירון כפול 50 כדור..

3 פעמים ביום כדור liv 52.
כמובן שלאחר הסייקל אני אעשה pct אני עוד לא סגור בדיוק מה.
כרגע אני בשבוע 4 ואני מרגיש הבדל, אבל הייתי מעוניין להגדיל את המינון ל1.5 cc .

האם זה אפשרי?

1cc זה 250 מ"ג בכל זריקה כזו מה אתה מזריק איזה סוג של טסט ? , לפי הערכה,1 סיסי פעם בשבוע זה ממש לא הרבה אם תעלה את המינון ל1.5 סיסי זה לא ישנה הרבה לדעתי .
ופיסיטי אתה חייב .

• פותח/ת השרשור
כן זה 250 מ"ג בכל זריקה, זה טסטוסטרון של GEN SYS
Testosterone Blend זה נקרא.
ובכל זאת אם אני אעלה ל1.5 זה אמור להשפיע טיפה יותר לא?

ובנוגע לPCT אני רוצה לקחת איקקלומין, על מה היית ממליץ? כי המינונים ממש לא גבוהים בסה"כ..

תודה !

אם תעלה ל1.5 ישפיע אבל ממש מעט ,לגבי הפיסיטי איקקלומין לא מכיר , פיסיטי קלאסי מבחינתי הוא להריץ 500 iu לשבוע של כוריגון לאורך כל הסייקל ככה נמנעת הדעיכה אבל לא עשית את זה למיטב הבנתי , חודש אחרי סיום הסייקל נולבה 20 מג למשך חודש וחצי ,כלומיד למשך חודש 100 מג , וכוריגון 5000 ui כל עשרה ימים שלוש אמפולות יספיקו לך .
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אם תעלה ל1.5 ישפיע אבל ממש מעט ,לגבי הפיסיטי איקקלומין לא מכיר , פיסיטי קלאסי מבחינתי הוא להריץ 500 iu לשבוע של כוריגון לאורך כל הסייקל ככה נמנעת הדעיכה אבל לא עשית את זה למיטב הבנתי , חודש אחרי סיום הסייקל נולבה 20 מג למשך חודש וחצי ,כלומיד למשך חודש 100 מג , וכוריגון 5000 ui כל עשרה ימים שלוש אמפולות יספיקו לך .
בהצלחה

אני יעלה ל1.5 קודם כל, תודה רבה על התשובה.
בנוגע לPCT, רשמת: "חודש אחרי סיום הסייקל נולבה 20 מג למשך חודש וחצי ,כלומיד למשך חודש 100 מג , וכוריגון 5000 ui כל עשרה ימים שלוש אמפולות יספיקו לך".
מה זה נובה? תוכל לתת לי את השם המלא?
הכלומיד זה בעצם האיקקלומין, שאת זה אני אקח, בנוגע לאמפולות של UI 5000 תוכל לתת לי עוד פרטים? כמה לוקחים? ואת השם מלא של המוצר? ואמופולה אחת פעם ב10 ימים כלומר סה"כ 3 אמפולות שאני אסיים ב30 יום?

בכיף , נולבה=נולבדקס ,
לגבי אופן לקיחת הכוריגון :
לשאוב 10 מיל במזרק את המים הבקטריאלים לתוך ויאל ריק, לנקות היטב את הויאל לפני ,
אחר כך אתה לוקח את האמפולה של הכוריגון מושך ממנה את החומר לתוך אותו ויאל ריק שניקית מוסיף את המים הבקטריאלים שמגיעים יחד עם הכוריגון ,את הפעולה הזו שלוש פעמים .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית